ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
με τον καταλληλο χειρισμο γαμας καλα μουνακια και οχι να σου πιασουν τον κωλο
ποια δαναη τη χοντρη ; Αυτη εδω σε προιδεαζει οτι δε θα περασεις καλα
Η παραπάνω είναι η κοπέλα που δούλευε παλιότερα στη Βριλησσού 24 με το όνομα Αννα.
Μάλιστα για ένα διάστημα έκανε δίδυμο στις βάρδιες με την ωραία Δανάη/Αναστασία από Αριστοτέλους 5-η οποία μάλιστα όπου να'ναι επανεμφανιζεται στην Αριστοτέλους.
Μάλιστα και λίγο πριν κλείσει το Βριλησσού 24,έβαζαν αγγελίες γράφοντας "σας περιμένουμε στο χώρο μας" κλπ κλπ.
Οι φωτογραφίες είναι δικές της,όταν είχε δοκιμαστεί στα 70 ευρώ για μισή ώρα (τιμή και χρονική διάρκεια στούντιο) ήταν πολύ καλή.
Εδώ βλέπω ότι δυστυχώς ξεκινάει από τα 100 ευρώ και έχει και τα γνωστά + για οτιδήποτε παραπάνω κάνει.
Λέμε για την ίδια Δανάη/tzina prive;ποια δαναη τη χοντρη ; Αυτη εδω σε προιδεαζει οτι δε θα περασεις καλα
Παιδιά ξέρει κανείς κάτι για την Ανέτα? Ευχαριστώ!
Η πρώτη, αν δεν είναι κλεμμένες οι φωτογραφίες είναι η θεία Ελβίρα, Ψάξε υπάρχουν κριτικές.
...για την δευτερη...κανει αμεσα ραντεβού...εχει λιγο καει από τα αναβολικα.γενικα δεν εχει θεμα με τον χρονο...Η πρώτη, αν δεν είναι κλεμμένες οι φωτογραφίες είναι η θεία Ελβίρα, Ψάξε υπάρχουν κριτικές.
Για την δεύτερη δεν την έχω συναντήσει, έχω μιλήσει παλαιότερα και μου είχε πει ότι οι φωτογραφίες της είναι δικές της, ότι είναι γυμναστρια κτλ
Από φάτσα τι λέει;...για την δευτερη...κανει αμεσα ραντεβού...εχει λιγο καει από τα αναβολικα.γενικα δεν εχει θεμα με τον χρονο...
σκληρο προσωπο...σωμα ότι βλέπεις.πολυ gym…….Από φάτσα τι λέει;
Οκ ευχαριστώσκληρο προσωπο...σωμα ότι βλέπεις.πολυ gym…….
Από φάτσα τι λέει;
service τα παντα ολα? δινει και το γυμνασμενο οπως λες κωλοτρυπιδη της ?...για την δευτερη...κανει αμεσα ραντεβού...εχει λιγο καει από τα αναβολικα.γενικα δεν εχει θεμα με τον χρονο...
σκληρο προσωπο...σωμα ότι βλέπεις.πολυ gym…….
Τηλέφωνο δεν βλέπω...για την δευτερη...κανει αμεσα ραντεβού...εχει λιγο καει από τα αναβολικα.γενικα δεν εχει θεμα με τον χρονο...
στελνεις mail και εντός της ημέρας απαντάει...Τηλέφωνο δεν βλέπω
Mail η μηνυμα στο site, γιατί δεν βλέπω το mail τηςστελνεις mail και εντός της ημέρας απαντάει...
πιο κατω γραφει τροπο επικ. και εκει εχει το μαιλ της..Mail η μηνυμα στο site, γιατί δεν βλέπω το mail της