TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ειπα και εγω εμφανιστηκαν βυζαρες και λείπει ο μαρτης απο την σαρακοστηετσι.
Υ.Γ.και βυζαρες στο τερμα...
ειπα και εγω εμφανιστηκαν βυζαρες και λείπει ο μαρτης απο την σαρακοστηετσι.
Υ.Γ.και βυζαρες στο τερμα...
κάτι ξέχασες τσεκ πμδεν τα ξερεις γνωστα αρκετα ;)
Για να ξεχνάς τους βυζους τζιζους κάτι σου συμβαίνει!...πωωω,τι πηγα να παθω...φιλε!..τελευταια στιγμη,το περασα σε Υ.Γ....στο παρα πεντε..
δεν ειχα στειλει ινφος?...αφου το θυμαμαι καλα....Ε δεν την ξερω ρε παιδια για αυτο πειτε να την μαθω
Οχι οχι οχι δεν εστειλες.δεν ειχα στειλει ινφος?...αφου το θυμαμαι καλα....
φφφφφ.ελα πμ,ΕΣΥ!Οχι οχι οχι δεν εστειλες.
φφφφφ.ελα πμ,ΕΣΥ!
αυτη τη ρεα λεςΡε παλικάρια καλησπέρα.. έχετε τίποτα να μου προτεινεται γιατί έφαγα άκυρο από ΡΕΑ (πήρα αργά λέει);;έως 70 την ώρα με ωραίο σώμα Κ ευδιάθετη ;;
αυτη τη ρεα λες
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=7646.0;attach=1044639;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ωχ δεν την ξερω! Καλο φαινεται!
Ωχ δεν την ξερω! Καλο φαινεται!
Εγώ πάλι πιστεύω αναφέρεται σε αυτή την Ρέα και είναι τυχερός που έφαγε άκυρο.
Oντως απο 2η φωτο και μετα κατι δεν παει καλα...Παιδες εδω τι λεει η φαση ;
Η μια ειναι η εγχειρισμένη ;
η ιδια ειναι δεν τα παιρνει στομαΕγώ πάλι πιστεύω αναφέρεται σε αυτή την Ρέα και είναι τυχερός που έφαγε άκυρο.
Η στουντιακή Νέλλη από Τατοίου 71 και Λεωφ.Αθηνών 343.
Ή πρώην "μπουρδελιακή" Νάντια από Φυλής και Φωκαίας.
Ιδιόρρυθμη,κυκλοθυμική,συνήθως κακότροπη,εντελώς ασταθής στις επιδόσεις της κυρίως όμως με τάση προς το (ξεπετοειδές) χειρότερο.
Εγώ πάλι πιστεύω αναφέρεται σε αυτή την Ρέα και είναι τυχερός που έφαγε άκυρο.
που εχει καλες κριτικες ;Ναι όντως φίλε μου αυτή τη ΡΕΑ εννοώ Κ παραξενευομαι για αυτό που λες γιατί όλες οι κριτικές της είναι διθυραμβικες!!αλλα να μου πεις για αυτό τα συζητάμε για να γλιτώνουμε φολιτσες όποτε σε ευχαριστώ!! Αν θες γίνε πιο σαφής για να ξέρω για την επόμενη φορά γιατί είχα σκοπό να τη δοκιμάσω
μακρυαΤην εχω παρει τη ρεα-νελλη σε ξενοδοχειο. Νοστιμη κοπελα, μπαμπατσικη. Υπηρεσίες στουντιο, τιποτα το φοβερο. Αντεχει το γαμησι, δεν είναι και τιποτα το αξιομνημονευτο όμως. Λιγο απομακρη, τιμη ανταγωνιστικη, ειχε 60 ευρω...