giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ναι..οτι ειναι Τριτη, χαχαΚαλησπέρα σε όλους.Γνωρίζουμε τίποτα για τη κυρία;
Περα απο την πλακα, οι φωτο φαινονται αληθινες και ενδιαφερουσες τηλ δεν εχει?..
Ναι..οτι ειναι Τριτη, χαχαΚαλησπέρα σε όλους.Γνωρίζουμε τίποτα για τη κυρία;
Ποια δευτερα δεν μας λεει και εαν θα ειναι μονο Δευτερα.Ναι..οτι ειναι Τριτη, χαχα
Περα απο την πλακα, οι φωτο φαινονται αληθινες και ενδιαφερουσες τηλ δεν εχει?..
Αν πηρεs το τηλ τηs...στειλε πμ...Συνήθως είναι κάθε ΣουΚου και Δευτέρα.Μου είπε 80€ για 2 ώρες χωρίς πίεση χρόνου.Εχει και χώρο δικό της.
Και σε μένα αν μπορείς,ευχαριστώ.Έχεις πμ.
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ.Απλά μην πάρετε όλοι μαζί και την τρελάνεται την κοπέλα :p
ρωτας σε νημα για ανεξαρτητες cg,για κοπελα που δουλευε/δουλευει σε στουντιο?αυτη ξερετε εαν κοικλοφορει ακομα?
ελα λιγο πμ εσυ!Καλησπέρα και πάλι.Μόλις μίλησα με τη κυρία.Επειδη θα φανεί περίεργο αν τη πάρετε όλοι τώρα τηλέφωνο θα σας πω τι μου είπε.80€ 2 ώρες με όσες εκτονώσεις σε δικό της χώρο.Θα είναι διαθέσιμη από το Σάββατο το πρωί.Προσωπικά θα το επιχειρήσω καθώς μου φάνηκε πολύ ευγενική και σωστή
απο δευτερα λοιπον τα σπουδαιαΣυνήθως είναι κάθε ΣουΚου και Δευτέρα.Μου είπε 80€ για 2 ώρες χωρίς πίεση χρόνου.Εχει και χώρο δικό της.
Και δω ένα pm. ΕυχαριστώΈχεις πμ.
Με ενδιαφερει κ εμεναΈχεις πμ.
Ευχαριστω κ δημοσιωςΜε ενδιαφερει κ εμενα
Ειμαι της περιοχης
Εαν μπορεις θα το εκτιμουσα πολυ
Έχει προφίλ εδώ? Αν ναι δώστε το nickname μην πέσουμε στο παραμύθι τού.
καλημερα σας κυριοι,
εχει κανεις αποψη για το παρακατω;;;
απλα μη φαμε καμια φολα...