dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Ο.Κ. Θα μας προωθησεις τηλ. σε πμ ή να ψαξουμε αλλου ?
Αυτό...!!! Λοιπόν;;;;Η Εμμανουέλα ήταν παλιά στο στούντιο. Τώρα ανεξάρτητη, κουκλάρα στα 100...
Ο.Κ. Θα μας προωθησεις τηλ. σε πμ ή να ψαξουμε αλλου ?
Αυτό...!!! Λοιπόν;;;;Η Εμμανουέλα ήταν παλιά στο στούντιο. Τώρα ανεξάρτητη, κουκλάρα στα 100...
Και εκεινος δεν εμιλησεΑυτό...!!! Λοιπόν;;;;
Εκανα παραθεση με λαθος σειρα. Σε εκεινον πηγαινε. SorryΚαι εκεινος δεν εμιλησε
Κατι εχω εαν ενδιαφερεστε, δεν την εχω παρει κ πιστευω οτι μιλαμε για την ιδια ΕμμανουελαΚαι εκεινος δεν εμιλησε
Αρα το εχεις γιατι λοιπον δεν ενημερωνεις οσους ενδιαφερονται?Η συζήτηση αφορά την Emmanuela που ο αριθμός τηλεφώνου τελειώνει σε 7.
Η συζήτηση αφορά την Emmanuela που ο αριθμός τηλεφώνου τελειώνει σε 7.
Εγω αυτον εχω, τον παλιο σε 7αυτος ο αριθμος ειναι παλιος εχει αλλαξει νουμερο αλλα δυσκολα την βρισκει καποιος τωρα. σπανια απανταει πια εγινε φιρμα και αυτη.
Λοιπόν, η Εμμανουέλα αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε από μασατζίδικο, μετά πήγε σε στούντιο, πρόσφατα δούλευε σαν ανεξάρτητη και τώρα την βρίσκεις με 140 ευρά στο γραφείο models. Σαν ανεξάρτητη έπαιρνε 100 ευρώ και τα άξιζε άσε που καθόταν και μιάμιση ώρα στο ραντεβού, τώρα.......Μπερδευτικα..!! Η Εμμανουέλα τελικά παίζει σε στούντιο η εντελώς μόνη; Ποια είναι αυτή η Μαρίαννα;
Είναι όπως στις φωτογραφίες. Ο κώλος της πολύ πρόθυμος να δεχθεί δυνατές πουτσιές. Στα υπόλοιπα δεν έχω να επισημάνω κάτι περίεργο παρά μόνο ότι δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει βραδυνό ραντεβού παρόλο που προσπάθησα να κλείσω μαζί της δυο φορές.
Εχει εξαφανιστη κανα 5μηνο απο οσο γνωριζω. Αυτη με την Νουτελα κερασμα δεν λες?Και κατι ασχετο τωρα , γνωριζει κανεις που και απο ποτε εχει εξαφανιστει η Αννα590 η ελληνιδα Μιλφαρα που γουσταρει σαν τρελη το κωλοξεσκισμα ?? Ξερει κανεις τι παιζει με την Αννα η αν σταματησε , διοτι την περνω στο τηλ της εδω και καμοια βδομαδα να βρεθουμε και ειναι απενεργοποιημενος λεει ο αριθμος της , αν γνωριζει κατι καποιος θα ηθελα να μας πει 2 λογια η να μου στειλει ενα πμ , ελπιζω να ειναι καλα οπου κι να ειναι και να γυρισει συντομα η μιλφαρα :- :-
140+25-30 ευρω ΗΟΤΕL κοντα στα 160. Ειναι ακομα 19 ετων?????? Μαλιστα. Η Μαριαννα? Μετα το gif του τυπου ψηνομαι για ενα duo για αυτο.Λοιπόν, η Εμμανουέλα αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε από μασατζίδικο, μετά πήγε σε στούντιο, πρόσφατα δούλευε σαν ανεξάρτητη και τώρα την βρίσκεις με 140 ευρά στο γραφείο models. Σαν ανεξάρτητη έπαιρνε 100 ευρώ και τα άξιζε άσε που καθόταν και μιάμιση ώρα στο ραντεβού, τώρα.......
Τελικα το τηλ σε ..7 ισχυει η οχι;Θα συμφωνησω κι εγω με τον ciko mares , η Εμμανουελα ξεκινησε το πρωτο βαπτισμα της στο σπορ στης κυραΓιαννας το μαγαζακι Καισιαρανη μερια μετα ξηγηθηκε στουντιακα στο Κωσταντι/λεως 132 οπου κι εκει την ξανατιμησα 3-4 φορες και μετα οταν εφυγε κι απο εκει επαιξε μπαλιτσα μονη της σαν ανεξαρτητη στο 100αρι , και ναι το τηλ της τελειωνει σε 17 , αυτη ειναι η πορεια της Εμμανουελας μεχρι στιγμης