Δεν κατάφερα να συνεννοηθώ 3 μέρες, στο παραμύθι με είχε, σήμερα δουλεύω δεν μπορώ πάρε αύριο πρωί, μετά δεν σήκωνε τήλεφωνο και δεν απαντούσε ούτε σε μηνύματα στο viber, μετά πάλι δουλειά...ενώ για σήμερα και καλά που είχε ρεπό (το γύρισε οτι τελικά δεν έχει...) και μου λέει πως δεν μπορεί γιατί είναι μακριά αυτό που της πρότεινα απο την πρώτη μέρα !!! Οτι ναναι, δεν ξανασχολούμαι με ζωντόβολο που στερείται στοιχείωδους συνεννόησης και επικοινωνίας και έχει συμπεριφορά του στιλ "πουλάω τρέλα".
ήταν η τυχερή σου μέρα ...Αγιο είχες ! πολύ κοντή (αν είσαι πάνω 185 άνετα σου παίρνει πίπα όρθια ) και αδύνατη αυτά ειναι τα + στην εμφάνιση .... από φάτσα άστα να πάνε (σαν την παλιά Νίκη 39 ένα πράμα ) ... αλλά αυτή σαν γνήσια αλβανιδα νομίζει οτι έχει καβαλήσει την τελειότητα ... στα του αγώνα, κάνει φιλότιμη προσπάθεια στην πίπα άλλα άμα έχεις δει το μαύρο χαλασμένο δοντάκι μουδιαζεις .... στο μουνί στενή με καλά στησίματα στο πισοκολλητό ... πάντως το όλο σύνολο παρουσιαστικο + κινηση μου θύμισε το κολλητήρι του καραγκιόζη... τωρα θα πεις για την πήρα ? Μεγάλη εβδομάδα γαρ ... είπα να κάνω ένα ψυχικό.... και συνάμα να δοκιμάσω και εγώ ένα μαρτύριο ...