Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 579
- Πόντοι
- 291
καλημερα την εχει ρεκτιφιάρει κανεις τη κουκλα
? σκεφτομαι συναντηση
? σκεφτομαι συναντηση
Αν διαβάσεις αρκετές σελιδούλες πίσω θα βρεις εκτενείς αναφορές για την κορασίδα.καλημερα την εχει ρεκτιφιάρει κανεις τη κουκλα
? σκεφτομαι συναντηση
στις 6500 σελιδες λιγο δυσκολο να ψαξω για απαντησεις κτλπ..κ δε βρηκα κ θρεντ δικο της..με 100 2 ωρες κ πρωκτικο απορω πως τη βγαζουν μουφα οι υπολοιποι..τεσπα ευχαριστω παντως.Αν διαβάσεις αρκετές σελιδούλες πίσω θα βρεις εκτενείς αναφορές για την κορασίδα.
Μούφα λένε οι συναγωνιστές.
Για να δεις φώτο σε παραπέμπει σε site επί πληρωμή κτλ...
στις 6500 σελιδες λιγο δυσκολο να ψαξω για απαντησεις κτλπ..κ δε βρηκα κ θρεντ δικο της..με 100 2 ωρες κ πρωκτικο απορω πως τη βγαζουν μουφα οι υπολοιποι..τεσπα ευχαριστω παντως.
ωραίος ο παίχτης...
Συνοδοιπορε χτες το απογευμα την συναντησα κι εγω στο Μπιλλ κατοπιν συνεννοησης στο Viber. Ειναι οπως την περιγραφεις. Ομορφη κοπελλα με γυμνασμενο σωμα.Μικρο στηθος αλλα υπεροχες θυλες.Της ανταπεδωσα επαξια, πιστευω, την υπεροχη πιπα που μου προσφερε. Αλλωστε εκδηλωσε οργασμο. Αλλα αν ειναι αληθεια μονο αυτες το ξερουν.Η φυση εδωσε αυτο το προνομιο στις γυναικες. Σε doggy style απολαυσα οπτικα τα υπεροχα οπισθια της χωρις βεβαια εισβολη παρα φυση.Με τελειωσε πανω στο στηθος της αν και της ζητησα cim. Περασα παρα πολυ καλα.Θα την ξαναδω. Μου αρεσε.до свидания красивая женщина
φιλε εχει ξανασυτηθει και παλι δεν πολυβγαλαμε ακρη.. απο την στιγμη που πρεπει να πληρωσειϛ για να δειϛ φωτο βρωμαει η δουλεια...στις 6500 σελιδες λιγο δυσκολο να ψαξω για απαντησεις κτλπ..κ δε βρηκα κ θρεντ δικο της..με 100 2 ωρες κ πρωκτικο απορω πως τη βγαζουν μουφα οι υπολοιποι..τεσπα ευχαριστω παντως.
Συνοδοιπορε χτες το απογευμα την συναντησα κι εγω στο Μπιλλ κατοπιν συνεννοησης στο Viber. Ειναι οπως την περιγραφεις. Ομορφη κοπελλα με γυμνασμενο σωμα.Μικρο στηθος αλλα υπεροχες θυλες.Της ανταπεδωσα επαξια, πιστευω, την υπεροχη πιπα που μου προσφερε. Αλλωστε εκδηλωσε οργασμο. Αλλα αν ειναι αληθεια μονο αυτες το ξερουν.Η φυση εδωσε αυτο το προνομιο στις γυναικες. Σε doggy style απολαυσα οπτικα τα υπεροχα οπισθια της χωρις βεβαια εισβολη παρα φυση.Με τελειωσε πανω στο στηθος της αν και της ζητησα cim. Περασα παρα πολυ καλα.Θα την ξαναδω. Μου αρεσε.до свидания красивая женщина
ναι ρε stereo..εχεις δικιο.φιλε εχει ξανασυτηθει και παλι δεν πολυβγαλαμε ακρη.. απο την στιγμη που πρεπει να πληρωσειϛ για να δειϛ φωτο βρωμαει η δουλεια...
Δεν νομιζω οτι τα ζηταει η τανα ουτε καν ξερει οτι ειναι τανα σε ενα site.ναι ρε stereo..εχεις δικιο.
σα να δινεις προκαταβολη για κατι που ισως δεν αγορασεις.
κοιτα απαιτησεις που χει η τάνα.
βασικα ετσι οπως ειναι η αγορα αμα εδινε το κωλί της 2 ωρες με 70 κ απεριοριστες βολές οπως λεει στο προγραμμα της, θα θελε φερμουαρ να κλεισει η σουφρα της...
Εδώ που ρωτάει κάποιος του λες άλλα και τώρα λες άλλαΓια μένα μια μετριότητα και πολύ της βάζω,μετά από συνάντηση που είχα 2 βδομάδες πριν,ψιλό αρπακτικό φάση με 0 βυζί αλλά φοβερό κώλο κάπως συχασιάρα,δεν ήθελε καν να ακουμπήσω την καπότα απ'έξω με το χέρι πριν την πάρω,πίπα μέτρια-γρήγορη ηλικία 35+ δεν θα τη ξανασυναντήσω με τίποτα,μάλιστα το ραντεβού το έκανα γιατί την μπέρδεψα με ένα αματέρι που έπαιρνα παλιότερα την Αλεξάνδρα και έχω χάσει το τηλ της.
Έμπαινε άφοβα!
Εδώ που ρωτάει κάποιος του λες άλλα και τώρα λες άλλα
Χωρίς να την ξέρεις στέλνεις κάποιον;Σωστός,για άλλη την είχα περάσει.
Χωρίς να την ξέρεις στέλνεις κάποιον;
Και μ αυτήν την λογική γιατί να σε εμπιστευτούμε οτι λες αλήθεια;
κ αλλες μπορει να εκδιδονται με τον ιδιο τροπο..ευτυχως δεν ειμαι δω για να εξετασω αυτα τα θεματα..ας αλλαξει πρακτορα να ανεβει αυτη κ το καθε κοριτσι στην ιδια φαση. τι να πω.Δεν νομιζω οτι τα ζηταει η τανα ουτε καν ξερει οτι ειναι τανα σε ενα site.
Οταν λες ανύπαρκτο βυζί τι έννοιες; στην φωτογραφία άλλο δείχνει;Το είπα...τη πέρασα για άλλη.
Μη μ'εμπιστεύεσαι μαν τράβα δοκίμασε να μάθεις από πρώτο χέρι.
ενταξει εκανε λαθοϛ αλλα και εσυ μια γνωμη παιρνειϛ ?Ασε που ο αλλοϛ ο νικοϛ γραφει οτι περασε καλα χωριϛ να μαϛ λεει αμα δεχετε cim cif αναλ δαχτυλα φιλια και με τι κοστοϛ...αυτο πρεπει να παψει η γραφειϛ-ενημερωνειϛ η αλλιωϛ μην γραφειϛ καθολου το ιδιο χοντρο λαθοϛ ειναι και αυτοΧωρίς να την ξέρεις στέλνεις κάποιον;
Και μ αυτήν την λογική γιατί να σε εμπιστευτούμε οτι λες αλήθεια;
δεν σε πιανω...Δεν νομιζω οτι τα ζηταει η τανα ουτε καν ξερει οτι ειναι τανα σε ενα site.
Πήρα την γνώμη του με βαση αυτά που έγραψε.ενταξει εκανε λαθοϛ αλλα και εσυ μια γνωμη παιρνειϛ ?Ασε που ο αλλοϛ ο νικοϛ γραφει οτι περασε καλα χωριϛ να μαϛ λεει αμα δεχετε cim cif αναλ δαχτυλα φιλια και με τι κοστοϛ...αυτο πρεπει να παψει η γραφειϛ-ενημερωνειϛ η αλλιωϛ μην γραφειϛ καθολου το ιδιο χοντρο λαθοϛ ειναι και αυτο
Οκ γούστα είναι αυτά.Τη γνώμη μου λέω,δεν έστειλα κανέναν πουθενά,μετριότητα ,για cim ζήτησε έξτρα 20 , πρόσωπο περίεργο με κιτρινισμένα δόντια.