petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
εετσι
δυο προσωπα. το ομολογησε στο αλλο νημα ο ιδιος
να σου κανω παραθεση τα γραπτα σου??????????????
μπες μαμπα κ δεν θα χασεις
Υπάρχει ρητή και αυστηρή εντολή από το "παρεάκι"(τουλάχιστον εγώ αυτή έχω και τη τηρώ), τα τηλέφωνα να μη δίνονται αν δε γνωρίζουμε τον άλλον πολύ καλά, κι αφού πρώτα ενημερωθούν οι κοπέλες.ok δε το δινει μονο η σβετα.
εμενα οπως και του <<παλιοπαιδου>> αλλοι φιλοι απο δω μας το εδωσαν οπως αναφερουμε,οι οποιοι εγγυηθηκαν για μας.
εγω το εχω δωσει σε αλλους 3-4 για τους οποιους και εγγυηθηκα και ρωτησα και την ιδια αν μπορω να το δωσω.
τους ηξερα ομως δε το εδωσα στα τυφλα.
Φίλε καλησπέρα έχει κάποιο το τηλεφωνο της ερρικας21ε σιγα και εγω ειχα ανεβασει και ο νταντε
ισχυει οτι δουλευει ακομα την βρισκεις απο το τηλ που ειχε το γνωστο
βάλε ψεύτικη..εσύ τι νομίζεις οτι εμείς έχουμε την φάτσα μας?Κινουμαι στο χωρο των αγγελιων
Στο mamba θελουν φωτογραφιες αν δεν κανω λαθος και δεν γουσταρω.
Καθε βοηθεια δεκτη
έλα πμΦίλε καλησπέρα έχει κάποιο το τηλεφωνο της ερρικας21
ποια ειναι η ερρικαέλα πμ
ξανα βαλε το λινκ δεν μου ανοιγειΠαίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
έχει γραφθεί κάτι για την κοπέλα αλλά έχω βγάλει τα μάτια μου και δεν μπορώ να το βρω!!!μια βοήθεια...αξίζει?
.gr/love-list/%CE%BC%CF%85%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B7-27%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%B3-3/
(στο κενό Lovelist.com)
ξανα βαλε το λινκ δεν μου ανοιγει
Εληξεέβαλες στο κενό lovelist.com Με τελείες μπρος πίσω?
στο μαμπα φιλε..δεν εχουν προφιλ στο μπουπαιδια καποιος για σβετλα ή νικολ να μου στειλει προφιλ;
ναι το προφιλ δεν μπορω να βρω...το ξερεις;