δεν ξερω αλλα και αυτο καλο φενεται
Η βραζιλιάνα από τα Τίρανα που λέγαμε παραπάνω .... 70€ + 20€
δεν ξερω αλλα και αυτο καλο φενεται
μιλαμε για την Ερρικα τη ξανθια Ρουμανα που ηταν σε στουντιο κ το γυρισε ανεξαρτητη?δεν είναι η Έρρικα αυτή ... καμμία σχέση !
οχι , εγώ μιλάω για την ερικα 21 ετών εμφανίστηκε για λίγο, χάθηκε απότομα...είχα ανεβάσει κριτική εγώ και κάποιος άλλος ..μιλαμε για την Ερρικα τη ξανθια Ρουμανα που ηταν σε στουντιο κ το γυρισε ανεξαρτητη?
τοτε ειμαι λαθοςοχι , εγώ μιλάω για την ερικα 21 ετών εμφανίστηκε για λίγο, χάθηκε απότομα...είχα ανεβάσει κριτική εγώ και κάποιος άλλος ..
οχι , εγώ μιλάω για την ερικα 21 ετών εμφανίστηκε για λίγο, χάθηκε απότομα...είχα ανεβάσει κριτική εγώ και κάποιος άλλος ..
για αυτήν μιλάω ..σημερινη πρωινη συναντηση με την μικρη ερρικα.. 22χρ. ομορφο, ξανθο και σωμα όπως είναι στις φωτο. αερατο , γελαστο κοριτσι και καλο στη κουβεντουλα.. Στοναγωνα τωρα.. ακαποτη πιπα σε διαφορους ρυθμους και δεν ηθελα και πολύ... στο δευτερο γυρο μετα από αρκετη κουβεντουλα γενικα.. της αρεσει αλλα δεν τρωει χρονο..αρκετα καλη με καλα στησίματα και συμετοχη οπου χρειαστηκε.. Αματεουρ φαση , φρεσκαδουρα, θελει ομωσ και τον χρονο της στο επαγγελμα αυτό. 80 ευρο , για κολο δεν ρωτησα.. εγω θα την ξαναδω.
μεσω Viber..μόνοε σιγα και εγω ειχα ανεβασει και ο νταντε
ισχυει οτι δουλευει ακομα την βρισκεις απο το τηλ που ειχε το γνωστο
μεσω Viber..μόνο
εβαλε Viber? Εξελίχθηκε η μικρή.ισχυει
Ενταξει οντωϛ αμα γκουγκλαρηϛ το τηλ εμφανιζει κατι αγγελιεϛ σαν ρωσσιδα.Φωτο ψευτικεϛ και καπου εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν εχω σκοπο να το ψαξωΚαλημέρα μάγκες μου.
Έχει κανένας εμπειρία-γνώμη για αυτή τη ρωσίδα? Πολλά λέει ότι κάνει αλλά οι φωτό ψιλομούφα φαίνονται.
Κατ αρχη δεν λεει πουθενα οτι ειναι ρωσσιδα. Κατα δευτερο δεν ποσταρουμε παντου γιατι θα νομίζουμε οτι προμοταρεις
ρε φιλε εσυ ησουν εκει εμαϛ ρωταϛΧτες πίνοντας καφέ επί της Μεσογείων στο μετρό του Χολαργού πήγαινε πάνω κάτω ένα πριόνι ψηλό ξανθό με γούνα λεοπάρδαλη μέχρι τη μέση μια ζώνη για φούστα με ποδαρες άλογο μιλάμε πέρασε πάνω κάτω 4 φορές έχει κανείς ιδέα? Βυζητου ήταν σίγουρα δεν δέχομαι αντιρρήσεις χααχαψ
ασε που ρωταϛ σε λαθοϛ θεματολογια πηγαινε στηϛ πιατσεϛΧτες πίνοντας καφέ επί της Μεσογείων στο μετρό του Χολαργού πήγαινε πάνω κάτω ένα πριόνι ψηλό ξανθό με γούνα λεοπάρδαλη μέχρι τη μέση μια ζώνη για φούστα με ποδαρες άλογο μιλάμε πέρασε πάνω κάτω 4 φορές έχει κανείς ιδέα? Βυζητου ήταν σίγουρα δεν δέχομαι αντιρρήσεις χααχαψ
γιατι δεν χωθηκες?θα μας ελεγες και εμας.πεταξε τωρα το πουλακι.Φίλε μου συγνώμη που ρώτησα σε λάθος νήμα αλλά λέω ανεξάρτητη θα είναι αν είναι κιόλας
θα συκονομουνα και θα τις ελεγα κομ βε μιΧτες πίνοντας καφέ επί της Μεσογείων στο μετρό του Χολαργού πήγαινε πάνω κάτω ένα πριόνι ψηλό ξανθό με γούνα λεοπάρδαλη μέχρι τη μέση μια ζώνη για φούστα με ποδαρες άλογο μιλάμε πέρασε πάνω κάτω 4 φορές έχει κανείς ιδέα? Βυζητου ήταν σίγουρα δεν δέχομαι αντιρρήσεις χααχαψ
γιατί δεν γινόταν να χωθώ εκείνη την ώρα χαχαχαχαγιατι δεν χωθηκες?θα μας ελεγες και εμας.πεταξε τωρα το πουλακι.
συναδελφοι η κοπελα πηγαινε πανω κατω αρα αμα παιζει κατι.....αυτο ειναι πιατσα αρα δεν πρεπει ν συζητηθει αλλο σε αυτο το νημαθα συκονομουνα και θα τις ελεγα κομ βε μι