Η ελληνίδα πουτάνα έχει τα χαρακτηριστικά της ελληνίδας γυναίκας. θέλει να το maximum κέρδος με τη minimum προσπάθεια. Ο κανόνας αυτός προφανώς έχει πολλές εξαιρέσεις, είναι όμως ο κανόνας. Έτσι τα τελευταία πολλά χρόνια προσανατολίζομαι σε αλλοδαπές του πρώην ανατολικού μπλοκ (ασφαλώς) εκδιδόμενες. Σήμερα απλά επιβεβαίωσα τον κανόνα. Χαζοχαρούμενη γκόμενα (όχι ότι με ενοχλεί αυτό), γύρω στα 40+ υποσχέθηκε μασαζάκι για χαλάρωση και φουλ πρόγραμμα μετά στα 60 γιούρια. Εννοείται ότι μασάζ δεν υπήρξε ποτέ και η πίπα ήταν του συντομότερη του 5 λέπτου. Οι συμπεριφορές αυτές με ξενερώνουν και για το λόγο αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου να της πω να συνεχίσει την πίπα για περισσότερη ώρα, να γλύψει περισσότερο να είναι ποιό θερμή κλπ κλπ. Δηλαδή αν κοπέλα μου πρέπει να σου πω εγώ πώς να κάνεις τη δουλειά σου, τότε δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Και επειδή ξενερώνω δεν επιμένω και μάλιστα επιθυμώ να μου αδειάσει τη γωνιά όσο γίνεται ποιό γρήγορα. Να σημειώσω ότι αφού της τα έριξα δεν έκανε μπάνιο. (Για να μην την αδικήσω έκανε μπάνιο όταν ήρθε). Για όποιον ενδιαφέρεται πρόκειται για μία με πετιτ σώμα, μελαχροινή, ελληνίδα που σου τάζει τον ουρανό με τ' άστρα και αντιλαμβάνεσαι ότι απλά είναι μία ελληνίδα που θέλει απλώς να σου τα φάει, χωρίς να κοπιάσει. Αυτά