TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Με φώναξε κανεις ;
παίχτη εγώ παζάρι δεν έχω κάνει σε καμία κοπέλααπο οτι βλέπω κότσο σε πιάσαν η αλλή της περνούν με μισά λεφτά κ όσες ώρες αντέχουν..
Με φώναξε κανεις ;
μα γιατί!! Τώρα εχει πλάκα! Κ σε λιγο θα ξυπνήσει κ ο καψωνης κ θα πει οτι τη πήρε τσαμπααααααααΕλα, μια που ήρθες να φυγω εγω γιατι η κατάσταση εδω δεν αντέχεται.
Ελα, μια που ήρθες να φυγω εγω γιατι η κατάσταση εδω δεν αντέχεται.
συνηθως αδελφε οπως ξερεις οι πληροφοριες που παιρνω και δινω της τσεκαρω απο δυο τρεις πλευρες εαν οπως λες υπαρχουν καποιοι που δινουν λανθασμενες πληροφοριες δεχομαι το κονε σου με τα 80ΛΑΘΟΣ ΚΟΝΕ έχεις φίλε. Πάρε τηλέφωνο την Αντριάννα από άλλο νούμερο που ΔΕΝ ξέρει και έλα σε πμ να σου δώσω το κονέ να την δεις με 80 για 2+ ωρίτσες.
Όλα τα άλλα φίλε, σόρρυ που το λέω αλλά... τα ακούω βερεσέ.
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ..!! ----> αναφέρομαι στα παραπάνω κόκκινα γράμματα.
Εάν δεν είχα ψωνίσει αρκετές φορές την συγκεκριμένη ΔΕΝ θα είχα και άποψη. Αλλά έλα που έχω και μάλιστα μεγάλη.
Γιατί δεν αντέχετε????? Επειδή βγαίνουν απρόσμενα στην φόρα????? Η αλήθεια ΔΕΝ αντέχετε?????![]()
![]()
![]()
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ?????? Να βγει και να μιλήσει..!!! ΠΡΟΚΑΛΩ..!!
Για αυτό σε λεω κότσο το εμπόριο εχει ος εξής πληρώνεις με δόσεις κ πουλάς μετρητά παντού κ στα κορίτσια του έρωτα..παίχτη εγώ παζάρι δεν έχω κάνει σε καμία κοπέλα
ολοσωστος!Για αυτό σε λεω κότσο το εμπόριο εχει ος εξής πληρώνεις με δόσεις κ πουλάς μετρητά παντού κ στα κορίτσια του έρωτα..
λοιπόν παίχτη εσυ δεν παίρνεις απο λόγια μάλλον....Για αυτό σε λεω κότσο το εμπόριο εχει ος εξής πληρώνεις με δόσεις κ πουλάς μετρητά παντού κ στα κορίτσια του έρωτα..
γινονται τετοια πραγματα εδω μεσα και καποιοι μιλανε για προμοτορεςλοιπόν παίχτη εσυ δεν παίρνεις απο λόγια μάλλον....
εχω συνομοιλια σου με την Bella που της ζητούσες καλύτερη τιμή για να την
βάλεις καλή κριτική και να δώσεις πελάτες...
κατι αλλο;
αφού θα έχεις αυτή την κουβέντα μας θα έχεις κ της άλλες που της είπα για σκ σε νησί με 2 φίλους σε σκάφος για 2500ε επειδή τα εχω κ εγω τωρα τη λες εεελοιπόν παίχτη εσυ δεν παίρνεις απο λόγια μάλλον....
κατι αλλο;
τι φοβερή Δευτέρα ειναι αυτή μωρε!!!λοιπόν παίχτη εσυ δεν παίρνεις απο λόγια μάλλον....
κατι αλλο;
.... κ γινεται καλυτερη!!!αφού θα έχεις αυτή την κουβέντα μας θα έχεις κ της άλλες που της είπα για σκ σε νησί με 2 φίλους σε σκάφος για 2500ε επειδή τα εχω κ εγω τωρα τη λες εεε
βιάστηκες λίγο εεεγινονται τετοια πραγματα εδω μεσα και καποιοι μιλανε για προμοτορεςγιατι σε καποιο νημα εδω μεσα αλλα βγηκανε.....
δεν νομιζω οτι μιλαω μαζι σου... και περιμενω την εξελιξη της κουβεντας και μετα θα σου απαντησω εαν θελεις προσωπικα. εκτος εαν απαντησεις στον ζαντρεν για αυτα που σου ειπε την παρασκευη στην στελλα...βιάστηκες λίγο εεε