Όντως δουλεύει, όπως μου είπε, το απόγευμα. Είπα εγώ ότι δεν είναι αδύνατη; Νομίζω ότι έγραψα 170 και 50 κιλά. Είναι δυνατόν όταν είναι 50 κιλά να είναι τσουμποτή;;;;;;
Δεν ξερώ εάν δουλεύει σε ανοιχτό κύκλο. Αλλά δουλεύει 4 ώρες μέγιστα την ημέρα (δηλαδή 2 ραντεβού, και όταν λέμε μέρα λέμε μέρα όχι μετά τις 13 το μεσημέρι) και αφού δεν κατεβάινει κέντρο αλλά μόνο ΒΠ, το λογικό θα είναι να μην έχει και πολλούς πελάτες. Όταν μου είπε ότι έπρεπε να τρέχω ΒΠ και τη συνάντηση, σπάστικα η αλήθεια να λέγετε.
Προσωπικά γουστάρω πιο πολύ Εύα να πω επίσης την αλήθεια, αλλά και η Βανέσσα (που είναι ελληνίδα, αν και δεν ζήτησα ταυτότητα) είναι μια καλή εναλάκτικη πρόταση ύπο τις προυποθέσεις ότι έχεις όρεξη να τρέχεις ΒΠ, ότι έχεις να δώσεις 150 για 1.5 ώρα και φυσικά να ξέρεις ότι οι υπηρεσίες της ΔΕΝ θα είναι σαν και αυτές της Εύας,χωρίς να είναι κακές όμως και ότι θα δεις μια γυναίκα 170 και 50 κιλά. Εγώ προσωπικά θα την έχω στα υπόψη μου όταν είναι για μιλφ. Είπα μαζί με την Τζένη και την Εύα είναι το τοπ 3 μου και μάλλον θα παίζω με αυτές στανταράκι συν ότι μου μπει στο μάτι (όπως Εμμανουέλα -ναι ξέρω βρίστε με, αλλά προτιμώ να κρίνω αφού δοκιμάσω μιας και κανένας από όσους την έχουν πάρει δεν μπαίνουν στον κόπο θα κάνω εγώ τον κασκαντέρ- ή μια (και γιατί όχι όλες) από την αγία τριάδα (Πένυ,Αφροδίτη και Εύα) )
Υ.Γ Θα ήθελα πολύ να δώσω το μειλ της, αλλά πρώτον τα πμ μου μάλλον δεν παίζουν, αφού σε όσους έχω στείλει πμ δεν έχω λάβει απάντηση (ή αυτό ή επειδή είμαι νέος με γράφουν κανόνικα). Επίσης θα ήθελα πριν το κάνω να έχω το ΟΚ της κοπέλας, όχι τίποτε άλλο αλλα για να είμαι ΟΚ γιατί μπορεί η κοπέλα να μη γουστάρει.Όπως η Εύα δεν γουστάρει να δίνουν το τηλέφωνο της το καινούργιο και είναι απόλυτα σεβαστό από εμένα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.