iraklis 53
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 228
- Πόντοι
- 1
αρα σωστα ποσταρω ;)Το πρώτο δεν αναιρεί το δευτερο.
Το δευτερο δεν υποκαθιστα το πρωτο
αρα σωστα ποσταρω ;)Το πρώτο δεν αναιρεί το δευτερο.
Το πρώτο δεν αναιρεί το δευτερο.
αρα σωστα ποσταρω ;)
εγραψα και μια κριτικη για την στελλα την ιδια ημερα αλλα δεν την βλεπω εστειλα μυνημα στον αντισθενη αλλα παλι δεν την βλεπω μαλλον δεν :-
Μη βιαζεστε με τις κριτικες
Δεν ανεβαινουν πατωντας ενα κουμπι....Περναν κι εναν ελεγχο αν πληρουν καποιες προυποθεσεις. Πραγμα που σημαινει οτι ΟΛΕΣ διαβαζονται πριν δημοσιευθουν. Ε δεν ειναι και πανω απο ενα pc οι αρμοδιοι να διαβαζουν ολη μερα κριτικες.
Υπομονη.
μολις ξεθαψα και αυτη απο ενα ραντεβουδακι μας που εγινεναι μην ανγχωνεσαι
τα μιλφονια εχουν το ζουμι ειδικα τα ρωσικα ;)ε συμβαινει αυτο
ξαναγραψε μια αν μπορεις
πηρες παραμαζωμα τα καλα μιλφονια
μολις ξεθαψα και αυτη απο ενα ραντεβουδακι μας που εγινε
παλι μαρτα? εχεις βαλθει να μας τρελανεις μεσσημεριατικα??? χαχαχαχχαμολις ξεθαψα και αυτη απο ενα ραντεβουδακι μας που εγινε
τα μιλφονια εχουν το ζουμι ειδικα τα ρωσικα ;)
παλι μαρτα? εχεις βαλθει να μας τρελανεις μεσσημεριατικα??? χαχαχαχχα
εγω τις βαζω οπου θελω....το θεμα σου αυτο ειναι η να γαμησεις αν θες φτηνα?τελικα ολες αυτες ειναι στης ανεξαρτητες η στην κατηγορια των μιλφ
ουτε εγω την κοβω για μαρτα..η μαρτα ειναι???
δεν νομιζω
χαιρομαι να βρισκω συναγωνιστες στην μαχη του μιλφ ;) αβε καισαρ οι μελλοθανατοι μας χαιρετουνδικος μου εισαι
σταματα να βλεπεις φαντασματα....ο Αντισθενης τι? Περιμενει πανω απο το PC να δει ποτε θα γαμησεις εσυ?εγραψα και μια κριτικη για την στελλα την ιδια ημερα αλλα δεν την βλεπω εστειλα μυνημα στον αντισθενη αλλα παλι δεν την βλεπω μαλλον δεν :-
μαρτα αγορια αφηστε τοουτε εγω την κοβω για μαρτα..
ασε ρε καραγιαννημαρτα αγορια αφηστε το
δεν ειπα τιποτα ερωτηση εκανα .... εσυ γιατι αρπαζεσαισταματα να βλεπεις φαντασματα....ο Αντισθενης τι? Περιμενει πανω απο το PC να δει ποτε θα γαμησεις εσυ?