anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
εχει δικο της νημααπό τις φωτό γραφείο μου φαίνεται.
αυτήν εδώ παιδιά την παχουλούλα την έχει πάρει κανείς; από το τηλέφωνο μου φάνηκε τόσο τρυφερούλα...
εχει δικο της νημααπό τις φωτό γραφείο μου φαίνεται.
αυτήν εδώ παιδιά την παχουλούλα την έχει πάρει κανείς; από το τηλέφωνο μου φάνηκε τόσο τρυφερούλα...
παντρευτηκε
Τον σφιχτο κολο που τον ειδες φιλε μου ? Γιατι εγω βλεπω το νέο τούνελ των Τεμπων. Την πήρα χωρίς να ξέρω το γιατί. Στην πορεία έγινε μια καλή επιλογή. Ήρθε με μαύρο μακρύ φόρεμα, χωρίς σουτιέν και την βέρα της!! .Στην προγματικότητα πολύ πιο ωραία από τις φώτο με ωραίο σφιχτό κώλο και ευγενική. Full service, όχι τόσο γλωσσόφιλα αλλά προσπαθεί για deepthroat. Full αγώανς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για τα 70 που ζητάει τη θεωρώ μια τιμια επιλογή και εγω τουλάχιστον θα την ξανατιμήσω.
Τον σφιχτο κολο που τον ειδες φιλε μου ? Γιατι εγω βλεπω το νέο τούνελ των Τεμπων
Τον σφιχτο κολο που τον ειδες φιλε μου ? Γιατι εγω βλεπω το νέο τούνελ των Τεμπων
Αν λεϛ για την τζενη φιλη τηϛ μαριναϛ που βρισκονται στο ιδιο χωρο εναϛ συναγωνιστηϛ εχει γραψει οτι απο υπηρεσιεϛ δεν αξιζει και οτι του ζηταγε +20 +20 στο νημα ανεξαρτητεϛ σε δικο τουϛ χωροΓια την τζενη κανεις???
Ευχαριστω πολυ φιλε!Αν λεϛ για την τζενη φιλη τηϛ μαριναϛ που βρισκονται στο ιδιο χωρο εναϛ συναγωνιστηϛ εχει γραψει οτι απο υπηρεσιεϛ δεν αξιζει και οτι του ζηταγε +20 +20 στο νημα ανεξαρτητεϛ σε δικο τουϛ χωρο
Που να δεις κ την φατσα της. Σαν τον μετροποντικα ειναι....!Τον σφιχτο κολο που τον ειδες φιλε μου ? Γιατι εγω βλεπω το νέο τούνελ των Τεμπων
νομίζω κύπρο μόνιμα ξανά.καλησπέρα..juliana από βουλγαρια υπαρχει καποια επαφη από καποιον....ας ενημερωσει αν θελει..
giατι δεν τη ρωτας? τελος παντων κανει
καλησπερα παιδια
ξερουμε αν παιζει αν κανει anal το κοριτσι?
καλησπερα παιδια
ξερουμε αν παιζει αν κανει anal το κοριτσι?