zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ναι πριν την εγχειρηση μαλλον....Παλια ήταν στα 100...
ναι πριν την εγχειρηση μαλλον....Παλια ήταν στα 100...
Καλημέρα στην ομάδα και καλή εβδομάδα!!
Γνωρίζει κανείς κάτι για κάποια zetoula kara ? Δηλώνει ανεξάρτητη σύνοδος στα 150€!! Έχει κανείς καμία πληροφορία?
Σίγουρα όχι..ναι πριν την εγχειρηση μαλλον....
Ζetoulis Karras![]()
![]()
![]()
μιλουσα με τον τυπο στο φβ....εχει περασει απο διαφορα μενου η τιμολογηση....οπως τα λες απο 100 μετα 120 τωρα 150 και μετα τα αρχιδια μας....Σίγουρα όχι..
xaxaxa zadren θεος..να σεβεστε
Γελάς με τον κάθε πούστη εδώ μέσα που μας τα έχει κάνει τσουρέκια
η γνωστη ζετα απο κασανδραςΖetoulis Karras![]()
![]()
![]()
Παρε αυτο το μωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει δοκιμασει κανεις?
ειναι λιγο διαφορετικο στυλ και ελεγα να δοκιμασω τη βικτωριαΠαρε αυτο το μωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα..... Ξερουμε ποιες συγκεκριμενες κοπέλες (ανεξαρτητες) ΔΕΝ κανουν ντουετα ποτέ των ποτων? Ή ολες τοχουν δοκιμασει?
Την έχω πάρει τηλέφωνο και θέλει στο χώρο της της είπα ότι μόνο σε ξενοδοχείο μπορώ μου είπε οκ και μετά μου το ακύρωσε γιατί λέει ότι δεν μπορεί... μάλλον μπάζο θα είναι δεν μπόρεσε να αντέξει τα καλλιστεία ...εχει καποιοσ εμπειρια απο την συγκεκρημενη?
Η φωτογραφία είναι κλεμμένη από τσόντα της Σιρίνα...αμφιβάλλω αν είναι όντως αυτη η γκόμενα που πρωταγωνιστούσε......Την έχω πάρει τηλέφωνο και θέλει στο χώρο της της είπα ότι μόνο σε ξενοδοχείο μπορώ μου είπε οκ και μετά μου το ακύρωσε γιατί λέει ότι δεν μπορεί... μάλλον μπάζο θα είναι δεν μπόρεσε να αντέξει τα καλλιστεία ...
Με 6 αστέρια κανεις περίεργη ερώτηση.
Πες στα ίσα τι θες να μάθεις και άσε τα κουφά.
Καλησπέρα το wd τι είναι ??????έχει ρε φίλε wd στο anna hatziioannou... ψάξε καλύτερα