TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 656
- Πόντοι
- 96
και τι θα γινόταν ? ? ? ?Δεν της το επαιξες και εσυ καπως, λεφτας, μερσεντες κλπ κλπ?
και τι θα γινόταν ? ? ? ?Δεν της το επαιξες και εσυ καπως, λεφτας, μερσεντες κλπ κλπ?
Δεν της το επαιξες και εσυ καπως, λεφτας, μερσεντες κλπ κλπ? σου παραθετω κατι που εγραψα πριν λιγες μερες......
Το αβανταζ του να εισαι ξενη, χωρις κανεναν γυρω. Και που εισαι ακομα.........
Παντως εχουν μαγαλη πλακα οι βιζιτες που νομιζουν οτι ειναι καποιες, και ειδικα ανωτερες απο τους αντρες τους οποιους εξυπηρετουν.
Η συγκεκριμμενη ασχολειται με παντρεμενους, μεγαλους σε ηλικια, 55-70+, ειδικοτητα οι ασχημοι (γιατι καμμια ομορφη βιζιτα δεν παει μαζι τους πανω απο μια φορα και αν....).
Τα ραντεβου γινονται μπας και προκυψει καινουρια γνωριμια. Για αυτο, εαν ο νεος πελατης δεν δειξει οτι ειναι φραγκατος και μπορει να "παιχτει", αυτη παραμενει αδιαφορη.
Στους καινουριους συμβουλευω¨...παιχτε το Φραγκατοι, ανετοι, πεστε και κανενα ψεμα για το αμαξι σας να δειτε πως θα περασετε. Το κοριτσι θα αλλαξει αμεσως. Μεχρι και μηνυμα θα σας στειλει οτι της λειπετε....
συνφωνώ...Ρε φίλε μου με όλο το σεβασμό αλλά πότε θα σταματήσεις να γράφεις μαλακίες? Προσπαθώ να βρώ κάτι που να στέκει σε ότι έγραψες αλλά δεν τα κατάφερα. Ειδίκα αυτό με τα μερσεντες και τα όρια ηλικιάς είναι εντελώς χαζό. Σόρρυ κιόλας.
Μάγκες..μακριά από Μίνα, εκτός αν έχετε λεφτά για πέταμα..
Θα βάλω τάξη εδω μέσα.. άααααμα πια!!!
ναι ναι..αυτη ;)Συγγνώμη, αυτή η Μίνα στην οποία αναφέρεστε παραπάνω είναι η Μίνα Ι.? (Το επίθετο το κόβω στο πρώτο γράμμα γιατί η κυρία είναι και tv-persona, όσοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει παλαιότερα εμφανιζόταν και με το όνομα sexynikol).
Αν ναι, θα συμφωνήσω εν μέρει. Τη γνωστή Μίνα/sexynikol την είχα πάρει πριν μεγαλοπιαστεί και δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο από συμμετοχή (χωρίς να είναι έπιπλο ή απαράδεκτη). Πάντως μούναρος...
Συγγνώμη, αυτή η Μίνα στην οποία αναφέρεστε παραπάνω είναι η Μίνα Ι.? (Το επίθετο το κόβω στο πρώτο γράμμα γιατί η κυρία είναι και tv-persona, όσοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει παλαιότερα εμφανιζόταν και με το όνομα sexynikol).
Αν ναι, θα συμφωνήσω εν μέρει. Τη γνωστή Μίνα/sexynikol την είχα πάρει πριν μεγαλοπιαστεί και δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο από συμμετοχή (χωρίς να είναι έπιπλο ή απαράδεκτη). Πάντως μούναρος...
Ναι αυτή είναι. Τώρα το μούναρος είναι περί ορέξεως.. Δεν μπορούμε βάση των δικών μας οφθαλμών να παραθέτουμε κοσμιτικά επίθετα, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτί θα σου πάρουμε και το κεφάλι... δημοκρατία έχουμε. Όμως σε κάποιον που αρέσουν τα πιασίματα και περιμένει να δει μούναρο βάση της δικιάς του προτίμισης, σιγουρα θα ξενερώση φίλε μου γιατί είναι πολύ αδύνατη στη σήμερον ημέραν. Οταν την έιχες παρει εσύ ως σεξυνικολ νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερη πάντως κατά τη γνώμη μου.
και πιο φτηνή και πιο ορεξάτη θα έλεγα... τωρα που λέτε για σέξυ νικόλ ηταν αυτή που είχε κάτι φωτός με σβισμένο πρόσωπο σε μία σκάλα νομίζω και σε ένα στούντιο φωτογράφισης ? ? ?Ναι αυτή είναι. Τώρα το μούναρος είναι περί ορέξεως.. Δεν μπορούμε βάση των δικών μας οφθαλμών να παραθέτουμε κοσμιτικά επίθετα, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτί θα σου πάρουμε και το κεφάλι... δημοκρατία έχουμε. Όμως σε κάποιον που αρέσουν τα πιασίματα και περιμένει να δει μούναρο βάση της δικιάς του προτίμισης, σιγουρα θα ξενερώση φίλε μου γιατί είναι πολύ αδύνατη στη σήμερον ημέραν. Οταν την έιχες παρει εσύ ως σεξυνικολ νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερη πάντως κατά τη γνώμη μου.
Αυτη ζει ακόμα??Ρε παιδια κάποτε την ειχα παρει τηλεφωνο και ηθελε να μοθ στειλει μια ασχετη.Μετα απο καιρο αποφάσισα να την ξαναπάρω αλλά εχει αλλάξει κινητό.Ποιος μπορει να μου στειλει το καινουργιο.ΤηνχΣυγγνώμη, αυτή η Μίνα στην οποία αναφέρεστε παραπάνω είναι η Μίνα Ι.? (Το επίθετο το κόβω στο πρώτο γράμμα γιατί η κυρία είναι και tv-persona, όσοι δεν έχουν ακόμα καταλάβει παλαιότερα εμφανιζόταν και με το όνομα sexynikol).
Αυτη ζει ακόμα??Ρε παιδια κάποτε την ειχα παρει τηλεφωνο και ηθελε να μοθ στειλει μια ασχετη.Μετα απο καιρο αποφάσισα να την ξαναπάρω αλλά εχει αλλάξει κινητό.Ποιος μπορει να μου στειλει το καινουργιο.Τηνχ
Φαινετε πως δεν της τον καρφωσες στο κωλι της !!!ναι ναι..αυτη ;)
Μαριαννα ή αλλιως κατγουμαν!kanena call girl sto LOYTRAKI ??????
as enimerwsei kaneis
Μαριαννα ή αλλιως κατγουμαν!
Αμα γουσταρεις μπριζολα νεροβραστη στειλε της πμ.
αχαχαχαχαχαχ