gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.334
- Πόντοι
- 1.720
η Καρολίνα κάνει μασάζ δεν είναι βίζιταΓια Καρολινα και sista που μπορω να βρω πληροφοριες ????
στο νήμα μασαζ κατ'οικον θα βρεις τα απαραίτητα
η Καρολίνα κάνει μασάζ δεν είναι βίζιταΓια Καρολινα και sista που μπορω να βρω πληροφοριες ????
Πω ρε φίλε κρίμα για τα λεφτά που έχασες δλδ. Πάντως πλέον εγώ μόνο δοκιμασμένες από άλλα μέλη εδώ κοιτάω να συναντάω πλέον... Πάντως από τις φωτο φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση...
υπαρχει λιστα εννοηται με ποιο κομμα θακατεβεις υποψηφιος ας ψαχνουμε και λιγοΥπαρχει καπου λιστα με ολες τις ανεξαρτητες? Χρονια πολλά κιολας!
Τυπε στα 80 γουαν συνολο η' 80+20+10........?συνάντιση με την εικονιζόμενη: 80€ στο χώρο μου. νταρντάνα κοπέλλα πολύ ευγενική μάλλον από ρουμανία περίπου στα 25. συμμετοχή αρκετά καλή, καυλιάρα, καθαρή, μου είπε από πριν 10 € για γλύψιμο χωρίς καπότα και 20 για κώλο. Δεν το μετάνιωσα, το κορμί της σφιχτό και ο κώλος επισης.
ετσι.στα ειπα εγω μαν.πλεον βιταμινες,και ντου.Guru ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ.ευχαριστω για το πακετο δεν μπορουσα να οδηγησω στο γυρισμο. ;)
σταματα θα πεσει φαπα,αεροθουμενη.εννοει οτι του εδωσε τηλεφωνακι καλο o κυρ guru
για αυτη,η για αυτες,θες απο το γραφειο?παιδιά καμμια αποψη για αυτήν?
συνηλθες εντάξει?Καλημερα στους συναγωνιστες!
Τι να συνελθω εχει αλλο φρουτο το μενου σημερα.συνηλθες εντάξει?
Βρε καλά κάνεις για χθες λέω που έγραψες δε μπορώ να οδηγήσωΤι να συνελθω εχει αλλο φρουτο το μενου σημερα.
Ποια κατερινα.Δεν ημουν με κατερινα χτες βρε gari.Βρε καλά κάνεις για χθες λέω που έγραψες δε μπορώ να οδηγήσω
Ρε την Κατερίνα ..
Μπερδεύτηκα φίλε σοριΠοια κατερινα.Δεν ημουν με κατερινα χτες βρε gari.
ναι ρε φιλαρακι μας εχεις μπερδεξει καθε ημερα και αλλη καποιον μου θυμηζεις εσυ ;)Ποια κατερινα.Δεν ημουν με κατερινα χτες βρε gari.
ποια ειναι αυτη? μην των κουραζης συνεχεια ;) ο χαρης ειναι ειδικος στης καταδρομικεςΧάρη μιας και είσαι δραστήριος γιατι δεν πας να δοκιμάσεις και το ρωσακι το φρέσκο?
ποια ειναι αυτη? μην των κουραζης συνεχεια ;) ο χαρης ειναι ειδικος στης καταδρομικες
οκ ευχαριστω ειναι μασαζ η ε απο ολαΓια την ινα απο γλυφαδα λέω
Μπες στο νήμα του μασάζ να μη γράφω εδω