taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 557
- Πόντοι
- 4.440
Ναι και τις 2
Εχεις παει και με τις 2 ?
Ναι και τις 2
Εχεις παει και με τις 2 ?
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές, εχω μια απορια που με βασανιζει εδω και καιρο. Καπου ειχα δει προσφατα την αγγελια αυτης της κοπέλας , ως call girl. Μηπως γνωριζει καποιος κατι?
εξαιρετικες και οι 2 αλλα καιεγω επιλεγω μαριαλενα!!!Να ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία Αννα110 ή Μαριαλένα ?
εξαιρετικες και οι 2 αλλα καιεγω επιλεγω μαριαλενα!!!
Mπραβο αλλα βαλε κανα λινκ-κριτικη...ρε τυπεΕπειδή εγώ δεν μπορώ να περιμένω ούτε να παρακαλάω Λίζα και Μαριαλένα, βρέθηκα με την Ιωάννα23 (Aνεξάρτητη).
Πολύ καλή επιλογή και σίγουρα vfm.
Mπραβο αλλα βαλε κανα λινκ-κριτικη...ρε τυπε
Sorry εγω δεν το ειπα κακοπροαιρετα...!Ναι, σόρυ apoc.
Έβαλε το λινκ ο cristiano.
Ωραίος.
Καλησπέρα φίλε μου. Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κοπέλα ? Επειδή δεν βρήκα κατι. Ή το δίνει η ίδια μέσω μηνύματος ? Ευχαριστώ.Επειδή εγώ δεν μπορώ να περιμένω ούτε να παρακαλάω Λίζα και Μαριαλένα, βρέθηκα με την Ιωάννα23 (Aνεξάρτητη).
Πολύ καλή επιλογή και σίγουρα vfm.
Καλησπέρα φίλε μου. Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κοπέλα ? Επειδή δεν βρήκα κατι. Ή το δίνει η ίδια μέσω μηνύματος ? Ευχαριστώ.
άλλη η Ιωαννα23/Δαναη και άλλο η κυπρια ιωαννα (μαλλον μουφα)
AnnaΝα ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία Αννα110 ή Μαριαλένα ?
Anna!!!!!Να ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία Αννα110 ή Μαριαλένα ?
λαθος κανεις μαν.αυτη ειναι η ιωαννα/δαναη.
ρε παιδιά ποια είναι ποια, έχω μπερδέψε τα μπουτια μου με τα ποστ και τις Ιωάννες?λαθος κανεις μαν.αυτη ειναι η ιωαννα/δαναη.
www.sexylist.gr/ads/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82/]http://www.sexylist.gr/ads/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82/[/url]