Alex DeLarge1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το τηλέφωνο της Αφροδίτης ?
ευχαριστώ
ευχαριστώ
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το τηλέφωνο της Αφροδίτης ?
ευχαριστώ
Δεν κοιτάς τα ΠΜ σου ?
ειναι ακομα στα 70 ?
Zadren είσαι πραγματικά πολύ ΜΕΓΑΛΌΣ.
Σ ευχαριστώ και δημοσίως.
τοτε αν πραγματικα θελεις να γαμησεις, δωσε στην Αφροδιτη 60 καμηλες...την κρατας περιπου μιαμιση ωρα και σου κανει και δωρο το μασαζ...λιγο το φιλι της να προσεχε θα την εβλεπα συνεχεια, αξιζει!Εγω απο ερημο ντεν εχει τριανταφιλα μονο καμηλες
εχει θεμα η ρουφιανα με το φιλι γιατι κατα τα αλλα στα 50 φιλαρακι ;)τοτε αν πραγματικα θελεις να γαμησεις, δωσε στην Αφροδιτη 60 καμηλες...την κρατας περιπου μιαμιση ωρα και σου κανει και δωρο το μασαζ...λιγο το φιλι της να προσεχε θα την εβλεπα συνεχεια, αξιζει!
οk...50 μια χαρα...εχει θεμα η ρουφιανα με το φιλι γιατι κατα τα αλλα στα 50 φιλαρακι ;)
πια ειναι τοπ
περιμενης απαντηση τωρα > > ρε φιλε σοβαρεψουAFRODITH μου αρεσουν τα παιχνιδια και το sex....μπορεις να με παρεις τηλεφωνο απο της 09.00-19.00.Οι φωτογραφίες μου είναι πραγματικές σε περιμενω στο 6 9 8 7 6 1 8 4 8 5 σε μηνυματα και αποκρυψη δεν θα απανταω πολλα πολλα φιλακια #Transexuel
Trans είναι;
εχεις δικιο εξ ιδιον κρινεις τα αλλωτρια ;)Στα bourdela σοβαρός δεν υπάρχει.
Άλλωστε αυτή το γράφει στην αγγελία της
φιλε εισαι μαλακας?Στα bourdela σοβαρός δεν υπάρχει.
Άλλωστε αυτή το γράφει στην αγγελία της
ω, ναι!! εισαι μαλακας....AFRODITH μου αρεσουν τα παιχνιδια και το sex....μπορεις να με παρεις τηλεφωνο απο της 09.00-19.00.Οι φωτογραφίες μου είναι πραγματικές σε περιμενω στο 6 9 8 7 6 1 8 4 8 5 σε μηνυματα και αποκρυψη δεν θα απανταω πολλα πολλα φιλακια #Transexuel
Trans είναι;
προσπαθησα να ειμαι ευγενικος αλλα μαλον εχεις δικιο ειναι μαλακαςω, ναι!! εισαι μαλακας....
Οχι τρολευ....AFRODITH μου αρεσουν τα παιχνιδια και το sex....μπορεις να με παρεις τηλεφωνο απο της 09.00-19.00.Οι φωτογραφίες μου είναι πραγματικές σε περιμενω στο 6 9 8 7 6 1 8 4 8 5 σε μηνυματα και αποκρυψη δεν θα απανταω πολλα πολλα φιλακια #Transexuel
Trans είναι;