zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Σαλτα και εσυ ρε φιλε...Από την ζούγκλα της Αθήνας ειμαι.Πάντα ψάχνω να δαμάζω ένα γυναικείο κορμί.
Σαλτα και εσυ ρε φιλε...Από την ζούγκλα της Αθήνας ειμαι.Πάντα ψάχνω να δαμάζω ένα γυναικείο κορμί.
ναι γιατί κατέβασε την αγγελία
είναι εδώ στο μπου και διαβάζει
τιποτε αλλο θες μηπως? Καμια κορδελα? Να στη φερουμε μηπως και Λαρισης που θα κατεβαινεις απο τρενακι? Ετσι, να μην κουραζεσαι κιολας....Τι λες?Καλησπέρα συναγωνιστές.
ΜΕτά από μία τετραετία θα καταφέρω να ανέβω Αθήνα μόνος μου, για 2 εβδομάδας. Οπότε θα έχω και την ευκαιρία να κάνω και τις τρέλες μου.
Ποιες κατά την γνώμη σας είναι οι 5 καλύτερες ανεξάρτητες call girl που κυκλοφορούν;
Απλά για να γνωρίζετε δεν είμαι και τόσο πολύ milfάκιας, προτιμώ τα πιπινάκια. Οποιος θέλει μου απαντάει, αν όχι στο νήμα (για να μην γεμίσει το φόρουμ) έστω με p.m.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τι να θυμηθουμε? Η κοπελα συνεχιζει με ακομα καλυτερο προγραμμα και ισως πιο ευελικτο πακετο για τους μακρινους....Βεβαια υπαρχει και αλλη λυση αν καποιος επιθυμει... ;)δεν έχω διαβάσει πρόσφατη αναφορά
όμως ειναι μια ωραία αφορμή να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι
δεν παιζει καλα απο εκει ετσι και αλλιως.....δεν ειναι για καυλαντες η κυρια....οποιος πραγματικα θελει ας μου γραψει να κανω κονε! Αν καποιος πει θα παει και δεν παει τον κρεμαω εδω δημοσια να τον ξερουν ολες οι κοπελες!!!Δεν εμφανιζεται η παραπάνω αγγελία...
την αλλη φορα ρωτα μας!Συναθλητές καλησπέρα,
Θα γράψω μια κριτι...σα και ξενέρωσα τόσο που δεν πήρα καν άλλη την επόμενη μέρα και δυστηχώς δεν πολυέρχομαι Αθήνα...
Αυτά μάγκες μου!! Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!!
την αλλη φορα ρωτα μας!
την αλλη φορα ρωτα μας!
[size=10pt]Επίσης δεν είναι Ρουμάνα αλλά όπως μου είπε είναι Αλβανίδα (όχι ότι έχω πρόβλημα με εθνικότητα)[/size]
Από τα χειρότερα που είχα ποτέ!! Το μετάνιωσα και ξενέρωσα τόσο που δεν πήρα καν άλλη την επόμενη μέρα και δυστηχώς δεν πολυέρχομαι Αθήνα...
Αυτά μάγκες μου!! Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!!
δηλ?Τι να θυμηθουμε? Η κοπελα συνεχιζει με ακομα καλυτερο προγραμμα και ισως πιο ευελικτο πακετο για τους μακρινους....Βεβαια υπαρχει και αλλη λυση αν καποιος επιθυμει... ;)
Ευελικτη και προθυμη οπως παντα !
Στην ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι από το μυρμήγκι μέχρι τον ελέφαντα.Τώρα αν κάποιους ενοχλεί όπως εκφραζομαι,ας με αγνοήσουν.ΔΕΝ έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.Στην κοινότητα μπήκα για να περάσω καλά.Σαλτα και εσυ ρε φιλε...
τουλαχιστον μπορουμε να δουμε αγγελια ??? μην εκτεθεις κιολας..δεν παιζει καλα απο εκει ετσι και αλλιως.....δεν ειναι για καυλαντες η κυρια....οποιος πραγματικα θελει ας μου γραψει να κανω κονε! Αν καποιος πει θα παει και δεν παει τον κρεμαω εδω δημοσια να τον ξερουν ολες οι κοπελες!!!
και επειδη και εγω σε κοβω μαγκα, για αυτο τραβα τωρα να βγαλεις χαρτακι στα τυρια του Σκλαβενιτη να περιμενεις μπας και σου κατσει κανεμα ετοιμο...και όταν σε ρωτάνε απαντάς με ερώτηση : Μόνο εμείς θα τρώμε τα πακέτα? Τι ρωτάς φάε και εσύ.
Διχασμένο σε κόβω
αγγελια δεν εχω να ανεβασω...οποιος θελει και με εμπιστευεται, σε πμ μονο...τουλαχιστον μπορουμε να δουμε αγγελια ??? μην εκτεθεις κιολας..
γουστα ειναι αυτα.
ακου και κατι...στην κοινοτητα ειμαστε ολοι για να περναμε καλα...σταματα να κανεις μαλακισμενες ερωτησεις, ανεβασε κριτικες, δωσε ινφος ανταλλαξε αποψεις και ισως, λεω ισως τοτε θα το σκεφτω να σου δωσω κατι...Coprente paisano?Στην ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι από το μυρμήγκι μέχρι τον ελέφαντα.Τώρα αν κάποιους ενοχλεί όπως εκφραζομαι,ας με αγνοήσουν.ΔΕΝ έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.Στην κοινότητα μπήκα για να περάσω καλά.
μαλλον λαθος διαβατηρια διαβαζεις...για δες το καλυτερα...και.αν θες μου λες ποιο ρουμανικο.διαβατηριο ανοιξες τελευταια να σου πω τη γνωμη μου...Εγω φιλε μου προσωπικα, οταν διαβαζω ΡΟΥΜΑΝΑ φευγω τρεχοντας, λες και με κυνηγαει ενα ταγμα καυλωμενους μαυρους
Για κανε τα κουμάντα σου κ ρίξε σύρμαΤι να θυμηθουμε? Η κοπελα συνεχιζει με ακομα καλυτερο προγραμμα και ισως πιο ευελικτο πακετο για τους μακρινους....Βεβαια υπαρχει και αλλη λυση αν καποιος επιθυμει... ;)
Ευελικτη και προθυμη οπως παντα !
αγγελια δεν εχω να ανεβασω...οποιος θελει και με εμπιστευεται, σε πμ μονο...
ΥΓ με τετοια γυναικα δυσκολο να εκτεθει καποιος...Εσυ ως παλιος ειχα την εντυπωση πως θα ηξερες τι σημαινει κωδικος "γοργονα του καζινο"
[/quoενοειται οπως ενοειται οτι αστειευομουναγγελια δεν εχω να ανεβασω...οποιος θελει και με εμπιστευεται, σε πμ μονο...
ΥΓ με τετοια γυναικα δυσκολο να εκτεθει καποιος...Εσυ ως παλιος ειχα την εντυπωση πως θα ηξερες τι σημαινει κωδικος "γοργονα του καζινο"
πμ αναμενω διοτι γνωριζεις την εμπιστοσυνη μου.