VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια αυτο το τεμαχιο που το βρισκουμε????
εχει και σαιτ
ρε παιδια αυτο το τεμαχιο που το βρισκουμε????
ξερεις τι μπορω να κανω με 3χιλιαρικα σε μια μερα ???? που θα τα δωσω στην ναντιαΑυτη δεν ελεγε σε καποιο σαιτ οτι με 3.000 ευρω μενει ολη μερα μαζι σου και μαλιστα κανει και κανονικα ακαποτο? (αν ειναι δυνατον). Απο τοτε που το διαβασα αυτο, ουτε καν ξανακοιταξα την φωτογραφια της.
με 3000 γυριζεις ολη την κεντρικη Ευρωπη για 10 μερες και γαμας τρελα μουνια!!!! Απο πραγα, Βερολινο να μη σου πω μεχρι και Ντουμπαϊ
κομπλεξικος ποτε... στο κρανιο ναι τα πηρα... για ολους τους αλλους παραπανω λογους...
ναι ειμαι μελος πολλα χρονια αλλα ουτε εγω ποσταρω πολυ, μολονοτι προσπαθω να προσφερω με ουσια καθε φορα που πιανω το πληκτρολογιο
την κριτικη για την αννα23 δεν την εγραψα για κανενα αλλο λογο παρα γιατι αλαφιαστηκα με την περιεργη ενταση της συμπεριφορας της...
πιο πολυ για να προστατευσω τους συναγωνιστες παρα για να την προτεινω... αλλα ποσταρα και στο αναλογο θρεντ και εβαλα και το λινκ...
και στο επομενο δεκαλεπτο ειχα ενα σωρο πμ για το τηλεφωνο... τι να πω να, το ξαναπω? οι ανθρωποι βαριουνται... εγω οταν διαβαζω κατι που με ενδιαφερει ξεσκονιζω το φορουμ ολοκληρο πριν ενοχλησω καποιον αλλον... και μονο εαν δεν βρισκω πουθενα πληροφορια ρωταω... ναι ρωταω και γω, αφου ξοδευω τον πολυτιμοτατο μου χρονο ψαχνοντας... αρα ολοι αυτοι που ρωτανε στο δευτερολεπτο με προσβαλουν προσωπικα που θεωρουν τον χρονο τους πολυτιμοτερο απο τον δικο μου. Τωρα εσυ αν το λες αυτο κομπλεξ...
ενας πλεζουρας χρειαζεται παντως...
πολυ καλο τεμαχιο δεν το ειχα δειρε παιδια αυτο το τεμαχιο που το βρισκουμε????
τα θελει ο κολος σας μου φαινεταιπολυ καλο τεμαχιο δεν το ειχα δει
τωρα που το ξανακιταξα , δεν ειναι τραβελι???πολυ καλο τεμαχιο δεν το ειχα δει
τωρα που το ξανακιταξα , δεν ειναι τραβελι???
Xόρχε είπες πολλά σωστά σε λίγες μόνο φράσεις!!!κομπλεξικος ποτε... στο κρανιο ναι τα πηρα... για ολους τους αλλους παραπανω λογους...
ναι ειμαι μελος πολλα χρονια αλλα ουτε εγω ποσταρω πολυ, μολονοτι προσπαθω να προσφερω με ουσια καθε φορα που πιανω το πληκτρολογιο
την κριτικη για την αννα23 δεν την εγραψα για κανενα αλλο λογο παρα γιατι αλαφιαστηκα με την περιεργη ενταση της συμπεριφορας της...
πιο πολυ για να προστατευσω τους συναγωνιστες παρα για να την προτεινω... αλλα ποσταρα και στο αναλογο θρεντ και εβαλα και το λινκ...
και στο επομενο δεκαλεπτο ειχα ενα σωρο πμ για το τηλεφωνο... τι να πω να, το ξαναπω? οι ανθρωποι βαριουνται... εγω οταν διαβαζω κατι που με ενδιαφερει ξεσκονιζω το φορουμ ολοκληρο πριν ενοχλησω καποιον αλλον... και μονο εαν δεν βρισκω πουθενα πληροφορια ρωταω... ναι ρωταω και γω, αφου ξοδευω τον πολυτιμοτατο μου χρονο ψαχνοντας... αρα ολοι αυτοι που ρωτανε στο δευτερολεπτο με προσβαλουν προσωπικα που θεωρουν τον χρονο τους πολυτιμοτερο απο τον δικο μου. Τωρα εσυ αν το λες αυτο κομπλεξ...
ενας πλεζουρας χρειαζεται παντως...
αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!ευχαριστω αρχηγε!!!8α σας ενημερωσω κιολας αν αξιζει!
ξερουμε αλλα δεν σου λεμε....να πας να μαθεις.....αλλα μετα να μη κλαψεις για την ωρα και τα ευρουδακια που πεταξες στον υπονομο.....
σιγά μην κλάψει το χρόνο που έχασε.εδώ δεν χάνει 10 δευτερόλεπτα να διαβάσει 2 σελίδες πίσω, και ούτε καν τις κριτικές της.ας πάει να τα ακουμπήσει γιατί όπως ειπώθηκε, "η περιέργεια στο σεξ και στην πόκα πληρώνονται"ξερουμε αλλα δεν σου λεμε....να πας να μαθεις.....αλλα μετα να μη κλαψεις για την ωρα και τα ευρουδακια που πεταξες στον υπονομο.....