greenroad_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν το επιασα..??και περναει το δρομο απεναντι κατα της 12???
δεν το επιασα..??και περναει το δρομο απεναντι κατα της 12???
Καλησπέρα, αυτη τι λέει ξέρει κανένας? Για ενεργητικα πραγματα ενδιαφέρομαι απλά λιγο ποιο σκληρες καταστάσεις στο γαμησι χωρις να ξενερωει η γκόμενα
fake photos
Καλησπέρα, αυτη τι λέει ξέρει κανένας? Για ενεργητικα πραγματα ενδιαφέρομαι απλά λιγο ποιο σκληρες καταστάσεις στο γαμησι χωρις να ξενερωει η γκόμενα
αρα, ερασιτεχνης bdsm.fake photos συν οτι στο τηλ που ειχα μια φορα μιλησει μαζι της μου χε πει οτι δεν κανει αναλ..τωρα τι hardcore καταστασεις ειναι αυτες χωρις anal ..βεβαια απ'οτι μου χε πει κουβαλαει μαζι της μαστιγια,χειροπεδες κ δεχεται να τα χρησιμοποιησεις πανω της για πιο kinky καταστασεις..
fake photos συν οτι στο τηλ που ειχα μια φορα μιλησει μαζι της μου χε πει οτι δεν κανει αναλ..τωρα τι hardcore καταστασεις ειναι αυτες χωρις anal ..βεβαια απ'οτι μου χε πει κουβαλαει μαζι της μαστιγια,χειροπεδες κ δεχεται να τα χρησιμοποιησεις πανω της για πιο kinky καταστασεις..
αρα, ερασιτεχνης bdsm.
ε μα.ξεκιναμε με το αριστερο.ψευτικες φωτος+οχι αναλ=φολα.ναι γιαλαντζι bdsm κοιτα σαν concept δεν ακουγεται ασχημο..αμα θες να δοκιμασεις τιποτα πιο extreme την ωρα του σεξ περα απ'οτι τιποτα σφαλιαρες στα κωλομερια..δεν βρισκεις κ πολλα call-girl που να δεχονται τετοια παιχνιδια..αλλα το γεγονος οτι δεν κανει anal,συν τις μουφα φωτος με απετρεψαν απο το να δοκιμασω..καπως μου βρωμαγε η δουλεια
ε μα.ξεκιναμε με το αριστερο.ψευτικες φωτος+οχι αναλ=φολα.
τελειωνε με τις βυζαρουδες γιατι δεν παιζει τιποτα,και εκνευριζομαι!!!ε ναι αμα δεν δεις φωτο να βεβαιωθεις οτι ειναι βυζαρου δε λεει
τελειωνε με τις βυζαρουδες γιατι δεν παιζει τιποτα,και εκνευριζομαι!!!
Γεια χαρά, μάγκες.
Αν μπορεί ο administrator να ανοίξει σελίδα για την λεγάμενη, ώστε να γράψω κριτική.
Για πες ρε φιλε. Εγω την συναντησα και ηρθε μια κουκλα με φοβερο σωμα! Ενας φιλος.εδω λεει του εστειλαν ενα μπαζο!Γεια χαρά, μάγκες.
Αν μπορεί ο administrator να ανοίξει σελίδα για την λεγάμενη, ώστε να γράψω κριτική.