Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.097
- Πόντοι
- 6.796
Oυτε εγω, ουτε ο ο αλλος παραθεσε το δικο σου ποστ. Σε αλλον αναφερομαστε.
Α sorry τυπε δε το πήρα γραμμη..
Oυτε εγω, ουτε ο ο αλλος παραθεσε το δικο σου ποστ. Σε αλλον αναφερομαστε.
η γνωστη επιδημία-ίωση που εχουν ολες οι βίζιτες,λέγεται "κυκλοθυμική ανισορροπία" κ ειναι αθεράπευτη!Οτι απλα σου έτυχε μια στραβή που το χουμε πάθει ολοι.. γιατι να τρελένεσαι;
Θα σου πώ κατι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες.. είχα πάρει μια βιζιτα.. έκτοτε μιλούσαμε στο viber.. την ξαναπαίρνω 2ο ραντεβού.. συνεχίσαμε να μιλάμε αρεά και πού, λέγοντας μαλακίες σε καλό κλίμα πάντα.. παιρνάνε 15 μέρες της στέλνω στο viber για ραντεβού, το διαβάζει δεν απαντάει, ξαναστέλνω την άλλη μέρα το διαβάζει δεν απαντάει, στέλνω μετα απο 2 μέρες πάλι και καλά τι συμβαίνει και δεν απαντάει και με κάνει block. Χωρίς λόγο και αιτία. Ραντεβού κάνει ξέρω αλλά με μένα δε δέχθηκε για λόγο που δε γνωρίζω. στα παπάρια μου.
Δε ξέρω γιατι αλλά δε θα κάτσω και να σκάσω, την γράφω στα @@ μου, πουτάνες τριγύρω πολλές παρα πολλές..
Αρα μη το ψυρίζεις τύπε, έτυχε, πας παρακάτω.
Υπερβάλλεις τυπε. Εχει συμπεριφορά amateur, ειναι γνωστό. Κάποιους γουστάρει περισσότερο και κάποιους λιγότερα. Κατι τι χάλασε αυτο ειναι το μονο βέβαιο. Αλλα να λες οτι δεν κανει για τη δουλεια, παραείναι...
Σου εύχομαι καλύτερη τύχη next time γιατι ειναι τρελό ξενέρωμα να πληρωνεις και να την πατάς ομως συμβαίνει...
Amateur δεν ειναι στη καμια.. επισης απλα ετυχε σε σενα.. λογικα εχει ψυχολογικα τωρα τελευταια
Επισης οι περισσοτεροι εχουν περασει υπερ το δεον καλα μαζι της.. απλα ετυχε σε σενα η ξενερα.. το χουμε παθει ολοι ουκ ολιγες φορες τυπε μου..
Οτι απλα σου έτυχε μια στραβή που το χουμε πάθει ολοι.. γιατι να τρελένεσαι;
Θα σου πώ κατι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες.. είχα πάρει μια βιζιτα.. έκτοτε μιλούσαμε στο viber.. την ξαναπαίρνω 2ο ραντεβού.. συνεχίσαμε να μιλάμε αρεά και πού, λέγοντας μαλακίες σε καλό κλίμα πάντα.. παιρνάνε 15 μέρες της στέλνω στο viber για ραντεβού, το διαβάζει δεν απαντάει, ξαναστέλνω την άλλη μέρα το διαβάζει δεν απαντάει, στέλνω μετα απο 2 μέρες πάλι και καλά τι συμβαίνει και δεν απαντάει και με κάνει block. Χωρίς λόγο και αιτία. Ραντεβού κάνει ξέρω αλλά με μένα δε δέχθηκε για λόγο που δε γνωρίζω. στα παπάρια μου.
Δε ξέρω γιατι αλλά δε θα κάτσω και να σκάσω, την γράφω στα @@ μου, πουτάνες τριγύρω πολλές παρα πολλές..
Ποιος εβγαλε ξινιλα για την κοπελα;+1000
Και οσοι δεν πέρασαν καλα, βγάζουνε ξινίλα και δεν μιλάω για τον παθόντα. Κατι αναφέρθηκε για "επαγγελματιες" και πρόκειται περι χοντρής
Εχω φαί και γω τις φόλες μου αλλα δεν το έπαιξα μυξοπαρθένα.
Οτι απλα σου έτυχε μια στραβή που το χουμε πάθει ολοι.. γιατι να τρελένεσαι;
Ειδικά τα αρνητικά, μόνο η ενημέρωση σώζει γιατί οι καιροί είναι ζοφεροί...Κανένας δεν έβγαλε ξινίλα εδώ είμαστε να λέμε τα θετικά άλλα και τα αρνητικά της κάθε κορασιδας ...για την συγκεκριμένη έχουν αναφερθεί και άλλα τέτοιου τύπου σχόλια λίγες σελίδες πίσω ,μόνο τυχαίο δεν είναι.
τα ποστς σβηστηκαν μαλλον να πανε να βρουν καμια αγγελια να γαμησουν αφου εμεις με τις μαλακιες δεν....Αν κάποιος ( ενδεχομένως moderator ) μπορεί ας αξηγήσει γιατί σβήνονται posts που ούτε βρισιές περιέχουν, ούτε αντιβαίνουν στη γενικότερη ''δεοντολογία'' του site !!!
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω !!
τα ποστς σβηστηκαν μαλλον να πανε να βρουν καμια αγγελια να γαμησουν αφου εμεις με τις μαλακιες δεν....
Δε νομιζω να μας ενδιαφερει ποσο χρονων ειναι το καθε μελος και ποσο συχνα κανει μπανιο!
Εδω ειναι νημα για οσους γαμανε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ CALL GIRLS φιλε. Τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν. Ας ανοιχτουν νηματα άλλα. Το Site παρεχει αυτη τη δυνατοτητα σε ΟΛΟΥΣ!Τα posts αναφερόντουσαν στο κατά ποσο θεμιτό είναι μια επαγγελματίας να επιλέγει την πελατεία της και με ποιά κριτήρια !!
Δεν αναφερόντουσαν στο κάθε πότε κάνει μπάνιο κάποιος !!
Ως εκ τούτου προσωπικά δεν τα θεωρώ μαλακίες !!
Τέλος πάντων όμως δεν θέλω να δώσω συνέχεια !!
Εγώ ως ολιγογαμικός θα μεταφερθώ σε άλλο thread μια και το τρέχον απο ότι φαίνεται είναι για ιδιαίτερα πολυγαμικούς !!
Εδω ειναι νημα για οσους γαμανε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ CALL GIRLS φιλε. Τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν. Ας ανοιχτουν νηματα άλλα. Το Site παρεχει αυτη τη δυνατοτητα σε ΟΛΟΥΣ!
Καλα κανουν κ σβυνονται και για μενα θα επρεπε ΝΑ ΣΒΥΣΤΟΥN οσα περιερχουν αποψεις και σχολια γενικα. 5731 σελιδες ζητημα να ειναι το 50% σε οτι αφορα τον τιτλο του thread.Τα posts αναφερόντουσαν στο κατά ποσο θεμιτό είναι μια επαγγελματίας να επιλέγει την πελατεία της και με ποιά κριτήρια !!
Δεν αναφερόντουσαν στο κάθε πότε κάνει μπάνιο κάποιος !!
Ως εκ τούτου προσωπικά δεν τα θεωρώ μαλακίες !!
Τέλος πάντων όμως δεν θέλω να δώσω συνέχεια !!
Εγώ ως ολιγογαμικός θα μεταφερθώ σε άλλο thread μια και το τρέχον απο ότι φαίνεται είναι για ιδιαίτερα πολυγαμικούς !!
Δικιο εχεις!!!! Αλλα πιστευω οτι οι mod σβηνουν τα σχολια τα οποια τηνουν να ξεφυγουν απο τα ορια του λεω την γνωμη κανοντας και πλακα μαζι...., σε παρεξηγηση - προσωπικη αντιπαραθεση.Καλα κανουν κ σβυνονται και για μενα θα επρεπε ΝΑ ΣΒΥΣΤΟΥN οσα περιερχουν αποψεις και σχολια γενικα. 5731 σελιδες ζητημα να ειναι το 50% σε οτι αφορα τον τιτλο του thread.
Καλα κανουν κ σβυνονται και για μενα θα επρεπε ΝΑ ΣΒΥΣΤΟΥN οσα περιερχουν αποψεις και σχολια γενικα. 5731 σελιδες ζητημα να ειναι το 50% σε οτι αφορα τον τιτλο του thread.