Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.497
- Πόντοι
- 3.057
Εγω ηδη εχω κλειδωσει αννα-πιπινακι για δευτερα παντως..
ευχομαι τα καλυτερα.
Εγω ηδη εχω κλειδωσει αννα-πιπινακι για δευτερα παντως..
κ γω
κ γω
αλλα θελω πισινουλη
ωραια θα ηταν,αν και μονο μια φορα εχω δοκιμασει με τη στελλα απο αιγαλεω.
ειναι στενο το γκροβερακι της ρε συναδελφε δεν τη λυπασαι??? θυμαμαι ισα που ακουμπαγα τον αντιχειρα μου και τιναζοταν μεχρι το ταβανι..κ γω
κ γω
αλλα θελω πισινουλη
κ γω
πολυ καλη η στελλαρα
Κ ειναι κ σωματοτυπος που γουσταρω
ειναι στενο το γκροβερακι της ρε συναδελφε δεν τη λυπασαι??? θυμαμαι ισα που ακουμπαγα τον αντιχειρα μου και τιναζοταν μεχρι το ταβανι..
Izabella εχεια δοκιμασει??Απο τα πολυ ωραια κρεβατια με τη στελλα.Το δευτερο καλυτερο στην μικρη μου ιστορια αγοραιου ερωτα.
οχι,δεν εχει τυχει ποτε.Δεν με τραβηξε ποτε κατι δεν ξερω γιατι.Izabella εχεια δοκιμασει??
Ψηλη ντρντανα με φοβερο σερβις
οχι,δεν εχει τυχει ποτε.Δεν με τραβηξε ποτε κατι δεν ξερω γιατι.
Σε τετοιο στυλ εχω δοκιμασει τη μελινα19...Με αυτην ανοιξα το 2016.χωρις να εχω μετρο συγκρισης απλα θα πω οτι ηταν το καλυτερο κρεβατι που εχω κανει σε ολη μου τη ζωη,οταν εφυγε δεν ειχα κουραγιο να παω να κανω ντους να ξεβγαλθω.Θυμαμαι εκατσα κανα 40λεπτο μετα στο δωματιο να βρω ανασσες,αλλα δεν ηθελα να φυγω κιολας απο εκει.Αυτη ας πουμε θα την ειχα στανταρακι αλλα φοβαμαι μη χαλασω την τοσο καλη εντυπωση.το αντιθετο της αλεξ
πανυψηλη κ γεματουλα
αλλα τα σπαει
εγω αφησα το αμαξι χωρις σερβις
προτιμησα το σερβια μιλφαρας
Δεν θυμαμαι καθολου λυπαμαι,δεν τα ειχα προσεξει.Εγω να πω την αληθεια εχω δοκιμασει αρκετες κοπελες τωρα που το σκεφτομαι αλλα μονο με μια εχω βρεθει δευτερη φορα,μια κοντουλα αλεξανδρα ρωσιδα μιλφ.Με οσες δεν παει καλα απλα δεν ξανα δοκιμαζω και με οσες εχω περασει φανταστικα φοβαμαι μη χαλασω την αναμνηση.
και αρκετα μαλιστα..Καλή η Αλεξάνδρα αλλά εμένα μου πέφτει λίγο κοντή ρε παιδι μου(ειδικά λόγω δικού μου ύψους).Την θεωρώ και λίγο αποστειρωμένη και με υπηρεσίες πρωην στουντιοκοριτσου.Επειτα δεν έχει σχέση με το μωράκι που μιλάτε.Τ'αχει τα χρονάκια της...
ΠΟΣΑ ?και αρκετα μαλιστα..
παντως 27 που ελεγε στις αγγελιες της αποκλειεται...στα δευτερα αντα λογικαΠΟΣΑ ?
παντως 27 που ελεγε στις αγγελιες της αποκλειεται...στα δευτερα αντα λογικα
πιο κοντα στα πρωτα ηντα θα την εκανα εγω
Τι να σου πω μπορει...αυτες οι πετιτ εξ ανατολικου μπλοκ πολλες φορες σε ξεγελανε..μικροδειχνουν οι ατιμες..πιο κοντα στα πρωτα ηντα θα την εκανα εγω
Τι να σου πω μπορει...αυτες οι πετιτ εξ ανατολικου μπλοκ πολλες φορες σε ξεγελανε..μικροδειχνουν οι ατιμες..