zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
με λιγα λογια αυτο που λες...ακριβως...ξεπετα,και πολλα λεφτα,για αυτο που προσφερει.
με λιγα λογια αυτο που λες...ακριβως...ξεπετα,και πολλα λεφτα,για αυτο που προσφερει.
διαφωνω...εχει σωμα πολυ καλο...και προσωπο επισεις...απλα για το προγραμμα που προσφερει ζηταει πολλα....μαπα ειναι να μην βλεπεται...αυτη ειναι μια χαρα στην εμφανιση...τα τριζει τα πεζοδρομια φιλε...
εκανε τρεις εξαγωγες...την πηγα και εβαλε εμφυτευματα...με ενοχλουσε στη πιπα...τωρα να σου πω δεν ξερω λεπτομερειες...παντως στο χαμογελο πρωτη ειναι...ρωτησε τη στο τηλεφωνο παντως...να το σιγουρεψεις...στην μια κριτικη που εχει χρήσης 2014 αναφερεται σοβαρο ορθοδοντικο προβλημα. γνωριζει κάποιος αν διορθωθηκε το προβλημα με σιδεράκια ή άλλο τροπο?
βρε zad εδω εχει γραφει κατα κορο οτι το προσωπο ειναι χαλια σπασμενο και δεν βλεπεται !!! ποια η γνωμη σου ???διαφωνω...εχει σωμα πολυ καλο...και προσωπο επισεις...απλα για το προγραμμα που προσφερει ζηταει πολλα....μαπα ειναι να μην βλεπεται...αυτη ειναι μια χαρα στην εμφανιση...τα τριζει τα πεζοδρομια φιλε...
ναι φιλε...σε εχω διαβασει...εγω ειμαι και λιγο περιεργος με αυτα...αλλωστε με διαβαζετε...παντως για μενα προσωπο 6 και σωμα 7...βρε zad εδω εχει γραφει κατα κορο οτι το προσωπο ειναι χαλια σπασμενο και δεν βλεπεται !!! ποια η γνωμη σου ???
διαφωνω...εχει σωμα πολυ καλο...και προσωπο επισεις...απλα για το προγραμμα που προσφερει ζηταει πολλα....μαπα ειναι να μην βλεπεται...αυτη ειναι μια χαρα στην εμφανιση...τα τριζει τα πεζοδρομια φιλε...
αδερφε,σε πιανω αδιαβαστο....για κοιτα στις φωτο απο το προφιλ που ποσταρες,να δεις ενα μαιλ...εκει θα στειλεις...καλησπερα σε ολους!!! το τηλ της κορασιδας ψαχνω!!
ξερεις οτι εγω σε θεματα εμφανισης ειμαι λιγο...εμενα το σπασμενο μιλφοπροσωπο μου αρεσει...ξερεις κατι σαν τραγουδιαρα του 125ου χλμ Αθηνων - Ανω Γαμηδιωνα...Zad ...με απογοητεύεις ... τέλος πάντων περί ορέξεως... στα περί του κόστους όμως και του προγράμματος συμφωνώ μαζί σου . .
Γεια σας συναγωνιστές λόγω οικονομικών δυσκολιών άνεργος γαρ απέχω από την συχνή συμμετοχή συνεύρεσης με όμορφες κορασίδες .Όμως έχω υποχρέωση προς τους συναγωνιστας να τους ενημερώσω έστω μια φορά και πενιχρά . Πριν τέσσερις μήνες πήγα στην γνωστή Κελλυ που το πνίγει το κουνέλι Ηλιουπολη μπόμπα από όλες τις απόψεις τα λεφτά της τα αξίζει με 70 ευρωπουλα σε κάνει άρχοντα, στο τέλος όταν τον έπαιζα πριν καταθέσω στο στόμα της ,μου είπε, έτσι γουστάρω ρε να σε βλέπω να τρέμεις από καύλα και να τον παίζεις στο σπίτι σου για πάρτη μου μπουαχχαχαχαχαχαχαχχααχαχ . Τελευταία πήγα και με την Αννα γλυκό πιπινάκι όντως γλυκό κοριτσάκι ωραίο σωματάκι που κάνει ότι λέει και ότι μπορεί γι να σ ευχαριστήσει , εαν της φερθείς σωστά θα φύγεις ευχαριστημένος . Αυτά και να περνάτε καλά.
η βαζεις στα παξιμαδια τι να βαλουμε η απλα ανεβαζεις φωτο της με οχι προσωπο να δουμε να σου πουμε...ετσι δε γινεται φιλε...
Μηπως εχει δοκιμασει κανεις;Πιο πολυ με ενδιαφερει αν ειναι η φωτο αληθινη.
η βαζεις στα παξιμαδια τι να βαλουμε η απλα ανεβαζεις φωτο της με οχι προσωπο να δουμε να σου πουμε...ετσι δε γινεται φιλε...
αδερφε,σε πιανω αδιαβαστο....για κοιτα στις φωτο απο το προφιλ που ποσταρες,να δεις ενα μαιλ...εκει θα στειλεις...
τι ποσταρεις παντου ρε φιλε??? μας ζαλισες με την καριολα...σε ρωτησαμε κατι πριν...αν σε ενδιαφερει τραβα να απαντησεις στο τι σε ρωτησαμε...καλησπερα γνωριζουμε κατι για την κυρια?
τι ποσταρεις παντου ρε φιλε??? μας ζαλισες με την καριολα...σε ρωτησαμε κατι πριν...αν σε ενδιαφερει τραβα να απαντησεις στο τι σε ρωτησαμε...
Φιλε αμα το βρεις δωσε το και σε εμενακαλησπερα σε ολους!!! το τηλ της κορασιδας ψαχνω!!