curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
η πρωτη ειναι η γνωστη νελλυ η βουλγαρα..πρεπει να χει κ κριτικες μεσα εδω..κριμα το σωμα,διεκπαιρεωτικη στις υπηρεσιες της θα την χαρακτηριζα..
Οτι δεν θα ερθει η νυφη στην εκκλησια....οταν λες σε παει?![]()
Οτι δεν θα ερθει η νυφη στην εκκλησια....
Οχι ρε!καταλαβα,κομμενος τραβελος..θενκς..
Ισως εχει λασκαρει λιγο τωρα... ;)Η πρώτη έχει περιορισμούς, zad δεν είμαστε για τέτοια
Έχουμε καμία για 1 ώρα μεγάλα βυζιά σε τιμή 60 εώς 100€; δοκίμασα να βρω την Ελβίρα αλλά δε μπορεί τέτοια ώρα.
Οχι ρε!![]()
![]()
Απλως δεν ηρθε ποτε!!
![]()
αμα μου λες για νυφες που δεν ηρθαν ποτε,εκκλησιες,οτι σε παει αντι να την πας που να παει κ μενα το μυαλο μου?
με γριφους μιλας γεροντα
![]()
Γιατι ρε? τι ειναι μικρα?Μεγάλα βυζιά είπαμε ρε αδερφέ zarden![]()
![]()
αμα μου λες για νυφες που δεν ηρθαν ποτε,εκκλησιες,οτι σε παει αντι να την πας που να παει κ μενα το μυαλο μου?
με γριφους μιλας γεροντα
![]()
Να μην κλεισεις...Ουτε βραδυ αλλα ουτε και πρωι...εδω ξέρουμε κάτι θα κλείσω μάλλον για σήμερα το βράδυ..
www.sexgr.net/dating/ad333372-mazi-me-th-filh-soy-an-theleis]http://www.sexgr.net/dating/ad333372-mazi-me-th-filh-soy-an-theleis[/url]
γιατι ρε φίλε δωσε καμοια πληροφορια παραπανω.. είναι ξεπέτα?Να μην κλεισεις...Ουτε βραδυ αλλα ουτε και πρωι...
Ναι...50αρα , φολα ομως...Κοροιδια φιλε....Αν ομως επιμενεις, οκ....γιατι ρε φίλε δωσε καμοια πληροφορια παραπανω.. είναι ξεπέτα?
τι ψαχνεις?οκ παμε για αλλα λοιπόν
thanks