curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
η πρωτη ειναι η γνωστη νελλυ η βουλγαρα..πρεπει να χει κ κριτικες μεσα εδω..κριμα το σωμα,διεκπαιρεωτικη στις υπηρεσιες της θα την χαρακτηριζα..
Οτι δεν θα ερθει η νυφη στην εκκλησια....οταν λες σε παει?
Οτι δεν θα ερθει η νυφη στην εκκλησια....
Οχι ρε!καταλαβα,κομμενος τραβελος ..θενκς..
Ισως εχει λασκαρει λιγο τωρα... ;)Η πρώτη έχει περιορισμούς, zad δεν είμαστε για τέτοια
Έχουμε καμία για 1 ώρα μεγάλα βυζιά σε τιμή 60 εώς 100€; δοκίμασα να βρω την Ελβίρα αλλά δε μπορεί τέτοια ώρα.
Οχι ρε!
Απλως δεν ηρθε ποτε!!
αμα μου λες για νυφες που δεν ηρθαν ποτε,εκκλησιες,οτι σε παει αντι να την πας που να παει κ μενα το μυαλο μου? με γριφους μιλας γεροντα
Γιατι ρε? τι ειναι μικρα?Μεγάλα βυζιά είπαμε ρε αδερφέ zarden
αμα μου λες για νυφες που δεν ηρθαν ποτε,εκκλησιες,οτι σε παει αντι να την πας που να παει κ μενα το μυαλο μου? με γριφους μιλας γεροντα
Να μην κλεισεις...Ουτε βραδυ αλλα ουτε και πρωι...εδω ξέρουμε κάτι θα κλείσω μάλλον για σήμερα το βράδυ..
www.sexgr.net/dating/ad333372-mazi-me-th-filh-soy-an-theleis]http://www.sexgr.net/dating/ad333372-mazi-me-th-filh-soy-an-theleis[/url]
γιατι ρε φίλε δωσε καμοια πληροφορια παραπανω.. είναι ξεπέτα?Να μην κλεισεις...Ουτε βραδυ αλλα ουτε και πρωι...
Ναι...50αρα , φολα ομως...Κοροιδια φιλε....Αν ομως επιμενεις, οκ....γιατι ρε φίλε δωσε καμοια πληροφορια παραπανω.. είναι ξεπέτα?
τι ψαχνεις?οκ παμε για αλλα λοιπόν
thanks