erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Καλ δεν ντρεπεσαι να μην ξερεις τη σαμπρελα. Michelin ρε φιλε πως να σου εξηγησω!Εννοεις προφυλακτικο φιλε? Τι ειναι σαμπρελα?
Καλ δεν ντρεπεσαι να μην ξερεις τη σαμπρελα. Michelin ρε φιλε πως να σου εξηγησω!Εννοεις προφυλακτικο φιλε? Τι ειναι σαμπρελα?
σε παρακαλούμε άρχοντα ανανέωσε την σούπερ συλλογή να δούμε καμιά χαρά χειμωνιάτικαΑυριο εχω υλικο μιλφογκιλφακι!
99 τοις εκατό ήταν η στεφηΜην ηταν η Στεφη??? Αυτή που κανει δίδυμο με την Ναντια…… Δε θυμαμαι τι μηχανη εχει……
ΔΕΝ ψωνιζουμε απο γραφεια.μηπως εχει δοκιμασει κανεις ? εμπειρια καποιος ?
ευχαριστω
ΔΕΝ ψωνιζουμε απο γραφεια.
ΔΕΝ ψωνιζουμε απο γραφεια.
πολυ ευκολο.μια βοηθεια για να καταλαβαινω αν ειναι γραφειο?
πολυ ευκολο.
1)περνεις τηλ και λες οτι θελω να ερθει η κοπελα της φωτο(απιθανο,γιατι ειναι αμερικη,δεν προλαβαινει)
2)ρωτας προγραμμα και τιμη.στανταρ θα σου πουνε 80+20+20+20+20+20....
ΑΡΑ...γραφεια.καλη συνεχεια.
Λιτος κ περιεκτικος
ποια?επειδη η συγκεκριμενη κοπελα στις φωτο μου θυμιζει μια παλια ανεξαρτητη που χαθηκε για αυτο ρωτησα
ευχαριστω παντως
μια απο πειραια που δεχοτανε μονο στο χωρο της και επρεπε να σε ελεγξει αν σε ξερει η οχι απο skype
λιζα νομιζω
αχαχαχαχ...οχι λιζα.την αντζελα λες...που σε κερναγε και χυμο Motion.αξεχαστες εποχες.μια απο πειραια που δεχοτανε μονο στο χωρο της και επρεπε να σε ελεγξει αν σε ξερει η οχι απο skype
λιζα νομιζω
αχαχαχαχ...οχι λιζα.την αντζελα λες...που σε κερναγε και χυμο Motion.αξεχαστες εποχες.
αχαχαχαχ...οχι λιζα.την αντζελα λες...που σε κερναγε και χυμο Motion.αξεχαστες εποχες.
τρελο φαγοποτι!!! Και τι δεν κάνουν οι κοπέλες για μας τα ρεμαλια!!!!Χα χα
χυμο η μια
πιτα η αλλη
τι να σου πω...εγω αντζελα την γνωρισα.ναι η περιγραφη που δινεις ειναι αυτη.με καρε μαλλι.και μαλιστα, σου εδινε ραντεβου απεναντι για να σε δει απο το παραθυρο,και μετα σε δεχοταν.εμενα λιζα μου ειχε συστηθει
κοντα στα 26 ξανθια .
μηπως λες αλλη εσυ?
μου φερνει πολυ στις εικονες της αγγελιας και ειδα οτι ειναι καινουργια αγγελια και το τηλ δεν βγαζει αλλες
ειχες δοκιμασει τοτε εσυ?εκτος αν ειχε πολλα ονοματα
τι να σου πω...εγω αντζελα την γνωρισα.ναι η περιγραφη που δινεις ειναι αυτη.με καρε μαλλι.και μαλιστα, σου εδινε ραντεβου απεναντι για να σε δει απο το παραθυρο,και μετα σε δεχοταν.