Ετσι ειναι ρε φιλε...Οπως τα λες. Απλα ορισμενοι εδω μεσα διαβαζουν πολλα χωρις να γαμανε καμια! Απλα τα πραγματα. Ολοι εχουν αποψη για ολες...
Επαιζε και τριχουλα χαμηλα..για οσους ειναι σε τετοια σκηνικα..εγω δεν ειμαι φαν..και βυζαρες δυνατες
Ετσι ειναι ρε φιλε...Οπως τα λες. Απλα ορισμενοι εδω μεσα διαβαζουν πολλα χωρις να γαμανε καμια! Απλα τα πραγματα. Ολοι εχουν αποψη για ολες...
αυτη ειναι πολυ καλη φιλη μα την μαρινα60Εγω που τη συναντησα τελικα..εχω να πω οτι η γκομενα το ζει και γουσταρει να πηδιεται!οι φωτος ειναι αληθινες..εχει ωραιο σωματακι..η φατσα ειναι λιγο περιεργη..γι αυτο φανταζομαι οτι καποιοι λενε περι αγοριου..αλλα μια χαρα χαρα γυναικα ειναι..μιλφ γειτονισα φαση..
Εμενα μου βγαλε καυλα και περασα καλα..αλλα στα 80e θα πρεπε να χει και κουλουρι μεσα..
Αυτα απο μενα
Ωπα φιλε κατσε τωρα..μας εφτιαξες..παιζουν και μαζι μπαλιτσα δλδ?!αυτη ειναι πολυ καλη φιλη μα την μαρινα60
δυστηχως δεν παίζουν φιλε μου. Ειναι ψιλο κολητεςΩπα φιλε κατσε τωρα..μας εφτιαξες..παιζουν και μαζι μπαλιτσα δλδ?!
Το αστειο ειναι οτι κατι μου λεγε για μια τρελη κολλητη της..anyway..θα κανω εγω τη νυξη μου..δε χανω κατιδυστηχως δεν παίζουν φιλε μου. Ειναι ψιλο κολητες
σιγουρα ρωτα την θα σου πειΤο αστειο ειναι οτι κατι μου λεγε για μια τρελη κολλητη της..anyway..θα κανω εγω τη νυξη μου..δε χανω κατι
πόσο αλήθεια είναι αυτό. .Ετσι ειναι ρε φιλε...Οπως τα λες. Απλα ορισμενοι εδω μεσα διαβαζουν πολλα χωρις να γαμανε καμια! Απλα τα πραγματα. Ολοι εχουν αποψη για ολες...
πηγαινε αξιζει το 50αρι εχει βυζαρες
quote author=akatanomastos1980 link=topic=64847.msg6774329#msg6774329 date=1454678914]
Παιδιά μήπως ξέρουμε κάτι?
Κανείς?
μπορει να ανοιξει καποιος καρτελα χρηστη για αυτην να γραψω κριτικη???
Εμενα, τσουληθρα ηταν και τις 2 φορες...Επαιζε και τριχουλα χαμηλα..για οσους ειναι σε τετοια σκηνικα..εγω δεν ειμαι φαν..και βυζαρες δυνατες
Εμενα, τσουληθρα ηταν και τις 2 φορες...
Καλως τον!!
καλή διασκέδαση! !!Σας αφηνω φιλαρακια, εχω και να τιναξω τα χαλιά! Καλα να περασετε!!