laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
μπες στο νήμα : Ρωσίδα MILF, θα βρεις πολύ υλικό εκει...
Ohh! off topic...Το ξεχασα...Ευχαριστω συναδελφε.
μπες στο νήμα : Ρωσίδα MILF, θα βρεις πολύ υλικό εκει...
Καλώς ήρθες Τζένη, αλλά 130 την ώρα είναι πολλά, υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, εκτός και αν τα αξίζεις....καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
καλώς το κοριτσι. Καλή αρχή σου εύχομαικαλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
Καυλος την κούκλακαλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
καλώς το κοριτσι. Καλή αρχή σου εύχομαι
καλως το κοριτσι , λες οτι εισαι λιγο καιρο στο χωρο των κολ γκερλ οκ, δηλαδη πριν εισου στουντιο κτλ η γενικα εισαι λιγο καιρο?καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
και μη εξαιρετεα...τι βρε? σου φανηκε κι εσενα γνωστη?
Δεν εχουμε προσβαση. Εισαι σε ψηλο ραφι μη προσβασιμο και ολα θολα...καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
Καλησπερα Τζενη μας !!!! Οταν ενοεις λιγο καιρο στον χωρο :- :- :- , πως το ενοεις αυτο κανα μηνα ??? κανα χρονο ??? γινε λιγο πιο συγκεκριμενη αν θες ;) ;) , παντως απ την φωτο που ανεβασες φενεσαι εμπειρο μωρο ;) ;) ;) , για δωσε καμοια πληροφορια τι και πως ???καλησπερα ειμαι η τζενη... ηρθα και εγω στη παρεα σας. ειμαι λιγο καιρο στο χωρο των call girls αλλα πρωτη φορα μπαινω σε αυτο το φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαφημιστω. ευχαριστω.
Δεν εχουμε προσβαση. Εισαι σε ψηλο ραφι μη προσβασιμο και ολα θολα...
Για να επιτύχεις σε νημα πρεπει πρωτα απ'ολα να γνωριζεις τους στοχους σου. Ποσο καιρο σκεφτεσαι να εισαι εδω? Και με ποια φορμουλα?
Σου προτεινω να πουλησεις λυσεις για εμας πρωτα ...Προιοντα εχουμε...Και αφθονα σε μεσαιο ραφι...
Ξεκινα με λιγοτερα, κοριτσι...και εμεις εδω ειμαστε...
Ρε Χαρίτο φιλε, αυτο μας ενδιαφερει? Ποσο καιρο ειναι στο χωρο?Καλησπερα Τζενη μας !!!! Οταν ενοεις λιγο καιρο στον χωρο :- :- :- , πως το ενοεις αυτο κανα μηνα ??? κανα χρονο ??? γινε λιγο πιο συγκεκριμενη , παντως απ την φωτο που ανεβασες φενεσαι εμπειρο μωρο , για δωσε καμοια πληροφορια τι και πως ???
Παιζει ρε zadreνακο ρολο κι αυτο , αν εχει καποια χιλομετρα στο ενεργητικο της παει να πει οτι θα την εχει καποια εμπειρια η δεσποινις ;) ;) ;) , δεν γινεται να εχει χιλιομετρα στο ενεργητικο της και να ειναι ασχετη εντελως !!!!Ρε Χαρίτο φιλε, αυτο μας ενδιαφερει? Ποσο καιρο ειναι στο χωρο?