zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Σωστος.Eχετε καποια προταση για κοπελα 20-40 ετων με μεγαλα βυζια που να εχει χωρο δικο της?
ευχαριστω
Σωστος.Eχετε καποια προταση για κοπελα 20-40 ετων με μεγαλα βυζια που να εχει χωρο δικο της?
ευχαριστω
Καλημέρα αν δεν κάνω λάθος για την μαρίνα δεν έχουν ακουστεί καλά σχόλια, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο
Δεν κανεις λαθος....Ετσι ειναι οπως τα λες...Αλλα ,μπορει στο φιλο να βγαλει κατι καλο...Καμια φορα δεν ξερεις. Θα που πειτε τοσα λεφτα για κασκαντερ αξιζει? Δεν ξερω. Απλα ειχα την υποχρεωση να του δωσω αυτες που μου ηρθαν στο μυαλο αυτη τη στιγμη...Καλημέρα αν δεν κάνω λάθος για την μαρίνα δεν έχουν ακουστεί καλά σχόλια, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο
Η Θεια μου η Στελλα. Περιπτωση που πρεπει να βαλεις στο προγραμμα σου. Οπως ειπε και αλλος συναδελφος, 50 ΤΠΑ!Καλησπερα , μηπως εχετε καποια πληροφορια.
Συγγνωμη αν εχω κανει λαθος αναρτηση
σεβαστή η γνώμη σου και το ξέρεις, αλλά μη φάει καμία φόλα παίχτης και Η αποχή από κρέας να είναι μόνιμηΔεν κανεις λαθος....Ετσι ειναι οπως τα λες...Αλλα ,μπορει στο φιλο να βγαλει κατι καλο...Καμια φορα δεν ξερεις. Θα που πειτε τοσα λεφτα για κασκαντερ αξιζει? Δεν ξερω. Απλα ειχα την υποχρεωση να του δωσω αυτες που μου ηρθαν στο μυαλο αυτη τη στιγμη...
οκ φιλε....σεβαστή η γνώμη σου και το ξέρεις, αλλά μη φάει καμία φόλα παίχτης και Η αποχή από κρέας να είναι μόνιμη
Ευχαριστω Φιλος το σημειωνω.Η Θεια μου η Στελλα. Περιπτωση που πρεπει να βαλεις στο προγραμμα σου. Οπως ειπε και αλλος συναδελφος, 50 ΤΠΑ!
Η τυπισσα στις φωτο υπαρχει και ειναι και πραγματικη , την εχουνε παρει και αρκετοι απο εδω μεσα αλλοι με καλες κι αλλοι με μετριες εντυπωσεις ,αν ρωτησεις κιολας τυπους που την εχουνε παρει θα σου πουνε και πως την λεγανε παλια και με πιο ονομα ειναι γνωστη στους περισσοτερους , απλα υπαρχουν κανα δυο γραφεια που χρησιμοποιουν αρκετα συχνα τις φωτος της εν λογω Μιλφ ωστε να πιανουνε πελατακια , καθοτι ειναι πολυ καβλερη σε αυτες τις φωτος , το μονο που μπορει να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν ειναι η ιδια , προσεξε μονο διοτι αν κλεισεις ραντεβου παιζει και να σου στειλουνε αλλην , την εχει πατησει ετσι τυπος εδω μεσα και φυσικα την διαολοστειλε κι αυτην και το γραφειοΑυτή υπάρχει; Φαίνεται καταπληκτική
Η τυπισσα στις φωτο υπαρχει και ειναι και πραγματικη , την εχουνε παρει και αρκετοι απο εδω μεσα αλλοι με καλες κι αλλοι με μετριες εντυπωσεις ,αν ρωτησεις κιολας τυπους που την εχουνε παρει θα σου πουνε και πως την λεγανε παλια και με πιο ονομα ειναι γνωστη στους περισσοτερους , απλα υπαρχουν κανα δυο γραφεια που χρησιμοποιουν αρκετα συχνα τις φωτος της εν λογω Μιλφ ωστε να πιανουνε πελατακια , καθοτι ειναι πολυ καβλερη σε αυτες τις φωτος , το μονο που μπορει να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αν ειναι η ιδια , προσεξε μονο διοτι αν κλεισεις ραντεβου παιζει και να σου στειλουνε αλλην , την εχει πατησει ετσι τυπος εδω μεσα και φυσικα την διαολοστειλε κι αυτην και το γραφειο
Μια καλή περίπτωση, με χώρο δικό της είναι η Πάρα ταύτα ψάξε για Οικονομικά call girls
Που να εχει δικο της χωρο, γραφει τυπε..Αδελφέ, στον χώρο ΜΑΣ ζήτησε να μάθει ο παίκτης αν έρχεται (όχι δηλ. σε ξενοδοχείο), κι όχι στον χώρο ΤΗΣ, όπως άθελά σου κατάλαβες εσύ.
Καλησπέρα παίδες!έχει να προτείνει κανείς καμμία καλή οικονομική περίπτωση που να έρχεται στο χώρο μας και όχι σε ξενοδοχείο?
Που να εχει δικο της χωρο, γραφει τυπε..
Εχεις δικαιο τυπε,νομιζα πως αναφερονταν στο ερωτημα του γιεκινι..Μάλλον ούτε κι εσύ το διάβασες σωστά. Εκτός κι αν ο παίκτης άλλαξε την αρχική του ανάρτηση εκ των υστέρων.
ΣυνεχιζειΚαλημέρα στην παρεα. Η anni τελικά συνεχίζει ή έχει σταματησει? Αν κάποιος φιλος ξέρει κάτι να βοηθησει..
υπάρχει κάποια αγγελια της κοπελας?Συνεχιζει
Περασες καμια βολτα απο την κατηφορα που σου ειπα? ;)υπάρχει κάποια αγγελια της κοπελας?