- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Θα προτιμούσα πιτσιρίκες την παρούσα και όχι μιλφ.Ξέρουμε κάτι γι'αυτό;
κανε ενα ψαξιμο με το τηλεφωνο boy...>>> γραφειο δειχνει.....
Απαιχτος
Να υποθέσω ότι το καυτό μελαχρινό μωρό απλά δάνεισε τις φωτό και δεν το δίνει ε;
Οταν λεμε παρτουζοπαρτυ που επαιρνε μερος η Μαριαλενα τι εννοειτε ;και μην ξεχνάμε ότι η Μαριαλένα έπαιρνε 50€ στα παρτουζο πάρτι.
Ισως. Αν ειναι τα σβηνεις και σορρυ...Ομως θα πω γιατι το εγραψα εδω...
Πριν μια ωρα εμαθα οτι σε αγαπημενα kennels υπαρχει "drone" με ¨ελικες".
Επισης σε 4 σπιτoγατα του κεντρου ετοιμαζεται παρτυ αποκριατικο με στολες της μοδας . Δλδ "στολες που θα φορεθουν πολυ φετος"
Αν νομιζετε πως ειναι το ινφο off topic, καταλαβαινω...οπως παντα αλλωστε...οι κανονες κανονες.
οι κανονες ειναι κανονες.
ναι στο special meetingΟταν λεμε παρτουζοπαρτυ που επαιρνε μερος η Μαριαλενα τι εννοειτε ;
Με ενα 50€ παρτουζα ;;;
Οι κριτικες είναι εδώ αγαπητε μου. ΑναμενωμεΓεια παιδες.Ειμαι στα εξωτερικά και σε χωρα με λογοκρισια...Ομως θελω να καταθεσω ότι εχθες συνεβρεθην με Αντζελα χωρις φοβο και παθος .Δεν ακουσα δηλαδη για σακουλιασματα.
Στα του αγωνα τωρα για να μην θεωρηθει το ποσταρισμα οφ τοπικ:
Τριτη φορα με την Αντζελα.Οταν της τηλεφωνησα ειχα φαει ακυρο απο αλλη λογω κρυολογηματος (λετε να την ειχε σακουλευτει και την αραξε εν τω οικω της-δεν ξερω).Παντως οταν τηλεφωνησα εχθες το πρωι στο μωρο, ηταν για ψωνια και διεκοψε για να με δει το μωρο μου.....
Περασα καταπληκτικά. Πολυ θερμή, τελεια πιπα, καταθεση στο στομα, και τελος κωλαρακι σφηνωτο-δεν ειχαμε λιπαντικό- και με διαρκεια.Απαικτη.Θα γραψω πιο αναλυτικα στο νημα της αλλα μαλλον αυριο καθοτι εδω ειναι 1.00 το πρωι....
Να ειστε καλα ολοι!
Οι κριτικες είναι εδώ αγαπητε μου. Αναμενωμε
Μισό: Άντζελα007 ή Άντζελα2 εννοεί ο παίκτης; Γιατί αυτό το "πολύ θερμή" με μπέρδεψε λίγο, αν εννοεί την πρώτη.
μάλλον δεν... αλλά για σίγουρα πάρε κανένα τηλ στη κοπέλααυτή ξέρει κανείς αν παίζει ακόμα www.bourdela.com/call-girls/girls/anni/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/anni/[/url]?
Ρε παιδιά που χάθηκε ο Zadren;