TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
απο εκει και πανω τον σταυρο σουνα πω την αλήθεια, μέχρι ένα 3ωρο το καταλάβαίνω... απο κει και πάνω???? μόνο αν έχεις ξύλινο πέο αλλά και πάλι!!!
απο εκει και πανω τον σταυρο σουνα πω την αλήθεια, μέχρι ένα 3ωρο το καταλάβαίνω... απο κει και πάνω???? μόνο αν έχεις ξύλινο πέο αλλά και πάλι!!!
απο εκει και πανω τον σταυρο σου
σωστοςκαι το γιατρό σου
annita αν θυμαμαι καλα και η μαρτα
24 ωρες καβλας μια χαρα24ωρο με την Annita..? :o
νομιζω εχει μπασκετ η τηλεορασηκαμιά καλή πρόταση για απόψε παίδες, μιας και τα στανταράκια μου δεν απαντούν?????
νομιζω εχει μπασκετ η τηλεοραση
για πες τι ψαχνουμε να δουμε τα κιταπια
νομιζω εχει μπασκετ η τηλεοραση
διαβασε πιο πισω...εχω γραψει....και πολλαΚαλησπέρα...
Γνωρίζει κανείς κατι για αυτήν .... καλο μου φαίνεται
.... όπου * κανε σεξ
Εσυ να αφησεις τις χαριτωμενιες εδω στο νημα αυτο...Διαβασα και τις 18 σελιδες μηνυματα που εχεις αλλαξοκωλιασει εδω μεσα και δεν εχεις το δικαιωμα να μπερδευεις τα μελη στο νημα αυτο...Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια που κανεις στα άλλα νηματα και αφησε εμας...Πες μας για παραδειγμα τι κανει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσο λαικιστες ειναι και οταν πρωτα ο καλος Θεουλης θελει να σε βοηθησει και εχεις αποψη για μουνι+χοανες πριζες, ελα να τα πουμε...ρωτωντας πας στην πολη
δούλευε και πολύ παλιότερα αυτή και από κάποια στιγμή και μετά είχε εξαφανιστεί
Και ενα δυο πραγματα για την κοπελα αυτη...(για την 988) την Νανσυ-την αλλη δεν ξερω...
Η κοπελα αυτη ειναι οτι δειχνει η φωτο. Αυτο που μπορω να σας πω ειναι 2 πραγματα μονο
1. Δεν κανει αλαλ
2. Εχει ενα θεμα μαστεκτομης.
Ο φιλος vagoulas εχει περισσοτερες πληροφοριες να σας δωσει.
ΥΓ Η επικοινωνια μαζι μου ηταν πολυ πολυ δυσκολη. Προσπαθησα να την δω για την κωλαρα της και μονο, αλλα δεν κατέστη δυνατόν...
ευχαριστω vagoulas για την βοηθεια...
παραμενει "εξαφανισμενη"δούλευε και πολύ παλιότερα αυτή και από κάποια στιγμή και μετά είχε εξαφανιστεί
και να συμπληρωσω οτι ειναι ξεπετα,και αλλα λεει στο τηλ και αλλα κανει στο δωματιο.εντελως τσαμπα ο χρονος,και φυσικα τα χρηματα.
Και ενα δυο πραγματα για την κοπελα αυτη...(για την 988) την Νανσυ-την αλλη δεν ξερω...
Η κοπελα αυτη ειναι οτι δειχνει η φωτο. Αυτο που μπορω να σας πω ειναι 2 πραγματα μονο
1. Δεν κανει αλαλ
2. Εχει ενα θεμα μαστεκτομης.
Ο φιλος vagoulas εχει περισσοτερες πληροφοριες να σας δωσει.
ΥΓ Η επικοινωνια μαζι μου ηταν πολυ πολυ δυσκολη. Προσπαθησα να την δω για την κωλαρα της και μονο, αλλα δεν κατέστη δυνατόν...
ευχαριστω vagoulas για την βοηθεια...