old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Επειδή έχουμε ξαναδεί, μήπως καλό θα ήταν να μην ενθαρρύνουμε τέτοια φαινόμενα?ε καλα η μονη ειναι??
Εχουμε ξαναδει τιμες ασανσερ
Επειδή έχουμε ξαναδεί, μήπως καλό θα ήταν να μην ενθαρρύνουμε τέτοια φαινόμενα?ε καλα η μονη ειναι??
Εχουμε ξαναδει τιμες ασανσερ
Ρε παιδιά καταρχήν χρόνια πολλά! Επειδή την άλλη βδομάδα θα είμαι Αθήνα, ένα απίστευτο κατ' εμέ μουνί η Alexia sexy, πως την βρίσκουμε? Εχω ένα νουμερο το οποίο είναι μονίμως κλειστό και από ένα site που είχε φτιάξει πάλι δεν ήταν ποτέ ανοιχτό το κινητό.
Εγω παντως μαγκες με 70 και τις τρεις φορες που εχω παει... Και πηγα πριν zadren... Και νομιζω 70 ξεκινησε.... Εκτος αν λετε για την πρωτη της εισοδο στο παιχνιδι πριν το καλοκαιρι ... Γιατι ξεκινησε , σταματησε κανα μηνα-διμηνο (μαλλον για να βαλει το βυζι ) και μετα επανηλθε...
Τα 80, κατα την γνώμη μου δεν είναι VFM για 45άρες. Αν υπολογίσεις το ξενοδοχείο και τον χρόνο για να πας το πραγματικό κόστος είναι 100+. Πάμε σε άλλη κατηγορία.
Απλά μαθηματικά είνα συναγωνιστή. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.Αν ειναι ετσι,εχεις δικιο...
Απλά μαθηματικά είνα συναγωνιστή. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.
Συμφωνώ και για τις Ρωσσίδες που έγραψες παραπάνω, άλλη μπάλλα...
αλημερα κυριοι,θα σας παραθεσω λιγο τη χτεσινη μου μερα,στην αρχη ψηνομουνα για κανα μασαζακι...λοιπον κοιτα τι εγινε...
βικη/σταφανια-δε μπορουσε
τινα-δεν ερχεται βορεια
κανα 2 ακομα που μου χουν προτεινει συναγωνηστες,δε μπορουσαν..
παμε στα call girls τωρα...
κατερινα3-δε το σηκωνε
κατερινα20-κλειστω
μαρινα60-δε το σηκωνε
παολα μιλφ-δε το σηκωνε
ναντια μιλφ-δε το σηκωνε
χριστινα ξανθια-δε το σηκωνε
ιωαννα23-δε το σηκωνε
βικη95-σμσ,δε το σηκωνε
αντζελα007-ευγενεστατη,αλλα δε μπορουσε το κοριτσι
αννα590-το ιδιο
τζουλιαννα-το ιδιο[μαλλον την ελιωσε ο ζαντ]
καμια 10αρια απο αγγελιες σκορπιες,βρηκα απο "αγγελια"γραφειο,το παραδεχτηκαν,[πως το παθαν]ειχε κοριτσι στα γουστα μου,αλλα το φοβηθηκα γιατι πηγεναν πολλα τα +20!
αυτα κυριοι,καλα χριστουγεννα να εχουμε!!!
εγω μαλλον θα γινω γκει...
Όπως τα λες συναγωνιστή...Χαμος απο "νεες", "ανεξαρτητες", "αμαθητες" , κορασιδες βλεπω πως ηρθαν στο site.
Εμείς από εδώ μέσα τις κάναμε κυρίες και τώρα τα λουζόμαστε...αχαχαχαχαχαχα
Τύπε με ανεξάρτητες, που δεν τις έχεις ξανασυναντήσει κιόλας, έτσι γίνεται, μόνο με κωλοφαρδία θα μπορέσεις να κλείσεις όταν θέλεις. Όλες παίζουν με το πελατολόγιο τους και μόνο όταν πέσουν αναδουλειές θα απαντήσουν.
Βίκα από το καλοκαίρι έχω δοκιμάσει να τη συναντήσω 4-5 φορές. Τις μισές μου απάντησε 5-6 ώρες μετά, τις υπόλοιπες δεν μπήκε καν στον κόπο
Άννα, μάλλον δοκίμασα νωρίς, τη μία δεν μπορούσε, την άλλη ήταν κλεισμένη όλη μέρα, την τρίτη που είπαμε την επόμενη με έκλασε κανονικά, δεν απάντησε καν.
Μαρίνα με τις ώρες της, άμα σου απαντήσει θα έρθει οπωσδήποτε και στην ώρα της.
Χριστίνα ξανθιά, για ποια μιλάμε παιδιά;
Χριστίνα ξανθιά, για ποια μιλάμε παιδιά;
Βρε μαζι σου ειμαι...φαντασου ειναι μολις η δευτερη Ελληνιδα που εχω παρει τα τελευταια χρονια...και εγω αν δεν εχουν συνηθως διαβατηριο δεν τις πηδαω!!! Χαχαχαχαχα!!! Αλλα αυτη αξιζει ;)Ρε καλως τον συναδελφο,Ρωσοφιλο!Καλησπερες!Ευχαριστω αλλα θα προηγηθουν ΟΛΕΣ οι ρωσιδες,ουκρανεζες κλπ,που δεν εχω παρει απο εδω μεσα και μετα επονται τα εγχωρια...Αυτη η εκφραση,αυτο το δοσιμο,αυτα τα ρωσικα την ωρα που γαμιουνται,δεν τα αλλαζω με τιποτα!!!
Βρε μαζι σου ειμαι...φαντασου ειναι μολις η δευτερη Ελληνιδα που εχω παρει τα τελευταια χρονια...και εγω αν δεν εχουν συνηθως διαβατηριο δεν τις πηδαω!!! Χαχαχαχαχα!!! Αλλα αυτη αξιζει ;)
Ευχαριστώ τύπε.
σίγουρα το έβαλες σωστά το λίνκ??
Χαμος απο "νεες", "ανεξαρτητες", "αμαθητες" , κορασιδες βλεπω πως ηρθαν στο site.
Χαμος απο "νεες", "ανεξαρτητες", "αμαθητες" , κορασιδες βλεπω πως ηρθαν στο site.