παίδες έχει πάρει κανένας αυτήν στην αγγέλια???λέει τίποτα η πεταμένα λεφτά??
www.adoos.gr/post/9946339/inbspiiquestisup1iiquestiisup1iordmireg]http://www.adoos.gr/post/9946339/inbspiiquestisup1iiquestiisup1iordmireg[/url]
Η γνωστή Νιόβη είναι.
παίδες έχει πάρει κανένας αυτήν στην αγγέλια???λέει τίποτα η πεταμένα λεφτά??
www.adoos.gr/post/9946339/inbspiiquestisup1iiquestiisup1iordmireg]http://www.adoos.gr/post/9946339/inbspiiquestisup1iiquestiisup1iordmireg[/url]
Η γνωστή Νιόβη είναι.
Πές τα ρε Luc! Θεωρώ αδύνατον αυτή η φωτό να είναι της Νιόβης που συνάντησα πριν από περίπου 2 χρόνια. Με το msn xalarosi ή κάτι τέτοιο. Τότε έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού δεν κάνει sex κ.λ.π. Αλλά κατασκευαστικά είχε μεγάλη περιφέρεια και όσα κιλά και να έχασε η δομή του σώματος δε μπορεί να μεταβληθεί. Τέσπα δε θα δοκιμάσω αλλά έχω μεγάλη απορία πως ταιριάζει αυτό το όνομα με αυτή την φωτό.Και οι φωτο ποιας ειναι τοτε?
Πές τα ρε Luc! Θεωρώ αδύνατον αυτή η φωτό να είναι της Νιόβης που συνάντησα πριν από περίπου 2 χρόνια. Με το msn xalarosi ή κάτι τέτοιο. Τότε έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού δεν κάνει sex κ.λ.π. Αλλά κατασκευαστικά είχε μεγάλη περιφέρεια και όσα κιλά και να έχασε η δομή του σώματος δε μπορεί να μεταβληθεί. Τέσπα δε θα δοκιμάσω αλλά έχω μεγάλη απορία πως ταιριάζει αυτό το όνομα με αυτή την φωτό.
Διάλεξε και πάρε ποιες φωτό σου κάνουν
η πρωτη θελει και στοιχεια επικοινωνιας.
Πολύ καλή μαγκιά-μαλακία! Δηλαδή απο το λινκ δεν το βλέπουμε? επρεπε να τις ποστάρεις εδώ να το κλείσουνε πάλι το σιτε και μετά να μην έχουμε που να γράφουμε? Idiot.. (που είπε και ο γκελερ στο νεόφυτο)
Η Νιοβη παντως δεν ειναι!
Η Νιοβη παντως δεν ειναι!
εχει παρει κανεις συναγωνιστης καμια απο τις 2...?
Αυτή είναι.. Απλά είναι photoshopiasmeni...
Και τα κιλα που πηγανε
Αν μπορεί να κάνει το photoshop τέτοιο θαύμα είμαι πολύ μαλάκας που τόσο καιρό το σνομπάρω και δουλεύω μόνο crop και levels & curves από το Capture NX.Αυτή είναι.. Απλά είναι photoshopiasmeni...
Πολύ καλή μαγκιά-μαλακία! Δηλαδή απο το λινκ δεν το βλέπουμε? επρεπε να τις ποστάρεις εδώ να το κλείσουνε πάλι το σιτε και μετά να μην έχουμε που να γράφουμε? Idiot.. (που είπε και ο γκελερ στο νεόφυτο)
Δεν απάντησα εν θερμώ ... για να μην το μαμήσουμε το θέμα. Αλλά, οι κανόνες λειτουργίας του forum γράφουν:
"Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/-η."
Μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να αναγνωρίσει τη λεγάμενη από τις φωτό στο μήνυμά μου;; Απτή απόδειξη ότι λίγα posts πιο πάνω (#790) αμφισβητείται ότι είναι αυτή στις φωτό. Αφήνω που η ίδια τις δημοσίευσε στο νετ.
Επομένως, σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και σταματάω εδώ.
αν γινετε θα ηθελα και εγω τηλ απο μινα ευχαριστω πολυ...