gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
το πηξαμε το κοριτσι
μια μιλαει μια το εχει κλειστο
το πηξαμε το κοριτσι
Το λινκ σας ανοίγει κανονικά βρε παιδιά; Μου φαίνεται πρέπει να πετάξω το PC γιατί όλο κάτι κουλά μου κάνει τελευταία....
Το λινκ σας ανοίγει κανονικά βρε παιδιά; Μου φαίνεται πρέπει να πετάξω το PC γιατί όλο κάτι κουλά μου κάνει τελευταία....
τι παιζει με αυτό ρε παιδια???
και γιατι δεν ενημερωσες πριν την κριτικη του zadren?σου βάζω εδώ μια από τις αγγελίες της.
την κοπέλλα την έχω πάρει. είναι γύρω στα 43-45 πολύ λεπτή με ωραίο σώμα, αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, με στήθος αναδομημένο προσφάτως. στο κρεβάτι πολύ θερμή, γλύφει πατόκορφα και φιλάει με γλώσσα. Στα 70 ευρώ τη θεωρώ πολύ καλή, με μόνο της μειονέκτιμα το σχετικά πλαδαρό άν και λιπόσαρκο κορμί. μάλλον είτανε πολύ παχουλή πριν λίγο καιρό.
παραμυθι φουρναρηφαινεται πολυ δυνατο πατουρι
μαρινα αγιοι αναργυροι.
τυπε εμενα μ αρεεσει εσυ τι ζορι τραβας?μαρινα αγιοι αναργυροι.
ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
απο βυζι τι λεει?μεγαλο μικρο?και γιατι δεν ενημερωσες πριν την κριτικη του zadren?
Εδω ενημερωνουμε δεν ποσταρουμε ποια μας αρεσει και ποια οχι.τυπε εμενα μ αρεεσει εσυ τι ζορι τραβας?
διαβασες καπου οτι την εχω γαμησει και με ρωτας?απο βυζι τι λεει?μεγαλο μικρο?
Μονο την ηλικια της δεν μας ειπε ο Ζαντρεν. Ντροπη είναι ?διαβασες καπου οτι την εχω γαμησει και με ρωτας?
Οτι διαβασες στην κριτικη του zadren.
Λαθος φιλε μου,ειπε 37-42Μονο την ηλικια της δεν μας ειπε ο Ζαντρεν. Ντροπη είναι ?
υπομονη.ολα λυνονται.Βοηθεια μοντς!!!δεν ανοιγουν οι κριτικες!!!ο@@@@γλομπεος δεν τις βρισκει!!
Η κοπελα ειναι μεταξυ 37-42.45 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Καθολου λιπος στο σωμα (βλεπε φωτο-το λιπος που ειναι?) Και για την ηλικια της ειναι απιθανη. Νομιζω στην κριτικη εβαλα ηλικια...Οχι? Δεν θυμαμαι. Βρετανε, το 2ο ερος δεν παει σε εσενα...Μονο την ηλικια της δεν μας ειπε ο Ζαντρεν. Ντροπη είναι ?
Λαθος φιλε μου,ειπε 37-42
Δεν ειναι και ληξιαρχος!!!