marios kolotoumbas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
σ αυτό το σάιτ αυτή τη Μελίνα βρήκα μόνο. για αυτή μιλάμε;
Άβυζο ημιπαλτο με τσουποτο κωλο
Για την τρίτη που λες έχει γράψει συναγωνιστής σε προηγούμενες σελίδες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέριες για να βοηθήσω περισσότερο....Δεν ξέρω τίποτα προσωπικά για καμία, αλλα τις πέτυχα και μου φανηκαν αληθινες και με ενδιαφερον...η τριτη ειχε βαλει και παλιοτερα πολλες αγγελιες...ισως τελικα οι Ελληνιδες εχουν μπει ενεργα στο παιχνιδι......
σ αυτό το σάιτ αυτή τη Μελίνα βρήκα μόνο. για αυτή μιλάμε;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Χτες βραδυ κοιταγα στο κανε σεξ,και καλεσε στο μπιλ εναν μεγαλο πατω με μαυρο κυλοτακι που φενοταν για πολυ ξεσκισμα.Πιπα ψευτικη παχος ατελειωτο,μουνι πηγαδι.Αμοιβη 80 συν 20 πρωκτικο,αλλα πολυ ψευτικο σε ολα.Το λυπηρο ειναι οτι πηγαινοντας στο μπανιο την επιασα να βαζει χερι στην τσεπη μου προσοχη ΔΑΓΚΩΝΕΙ
Συμφωνω!!! Τι κολπο ειναι παλι αυτο .... Πεταει καποιος μια μαλακια για μια κορασιδα....και ο θεος βοηθος.....!!! Μαλλον διδυμος αδερφος του Hans Christian Andersen ειναι ο φιλος!περισσοτερα στοιχεια τυπε ...οπωs σου ειπαν και πιο πανω δωσε link ......!!!
Δεν ξέρω τίποτα προσωπικά για καμία, αλλα τις πέτυχα και μου φανηκαν αληθινες και με ενδιαφερον...η τριτη ειχε βαλει και παλιοτερα πολλες αγγελιες...ισως τελικα οι Ελληνιδες εχουν μπει ενεργα στο παιχνιδι......
Παίχτη
Πήρες κανένα τηλ;
Χρεώσεις και αν δίνουν κολαρακι ξέρουμε ;
Αν όχι θα πάρω εγώ αύριο( Δευτέρα ) απο το γραφείο...
Εχει δοκιμάσει κανείς συναγωνιστής? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Σάντυ απο adultclub...
Δεν θα σου έρθει αυτή.
Εδω εισαι!Eυχαριστώ πολύ!
και αυτή είναι γνωστή αλλά δεν βρίσκω κριτικές.. Θα μπορούσε κάποιος να μου ΄δωσει Link κριτικών?
Μήπως θέλουνε και ΑΜΚΑ?Είναι γραφείο κι όταν επικοινωνείς με sms ζητούν και το E-Mail σου για επιβεβαίωση. Εγώ φυσικά αρνήθηκα και δεν κανονίστηκε συνάντηση.
Eυχαριστώ πολύ!
και αυτή είναι γνωστή αλλά δεν βρίσκω κριτικές.. Θα μπορούσε κάποιος να μου ΄δωσει Link κριτικών?
Είναι γραφείο
Κοιταξε καλυτερα τι ρωτησε ο φιλος γιατι εισαι