alanhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γινε πιο συγκεκριμενοςπροσοχη παιδια μεγαλη απατη αυτο το γραφειο
Βασικα η κοπελα δε φταιει. Αμα ειναι αγενης ναι κλωτσηδον. Το καλυτερο ειναι να παιρνεις το γραφειο και να το ξεχεζεις, αλλιως μαυριζεις εδω και παμε γι αλλααπλα σου λενε αλλα στο τηλ και αλλα ισχυουν και μολις μου το ανεφερε η μικρη αλλα μου ειπες της λεω δεν ειμουν εγω στο τηλ αλλη ηταν εγω λεει απο τα 80 ευρω παιρνω τα 20 και κανω καποια εξτρα να μαζεψω περισσοτερα και την εδιωξα αμεσως σαν σκυλι κλωτσηδον λεμε μεχρι και η καθαριστρια που καθαριζε διπλα τρελλαθηκε με αυτα που ειδε
´ωραιος, οτι κακο η καλο βλεπεις να μας ενημερωνειςαπλα να μην την παθουνε και αλλα παιδια τιποτα αλλο το γραφειο το ξεχεσα αλλα γιαυτους δεν τρεχει τιποτα εμενα βασικα δεν με πηραξε στα χρηματα εχω καπιοα παραπανω για να κανω τα παιχνιδια μου αλλα αλλα παιδια εδω τα φερνουν δυσκολα βολτα και δεν ειναι να χανουν ετσι χρηματα γιατι αλλος πηγαινει στα μπουρδελα καθε μερα και αλλος τα μαζευει και παει μια φορα την εβδομαδα καθαρα με ενα καλητερο τεμαχιο
Εχει αγγελια στο openday.grΞερει κανεις καρι για την συγκεκρξμενη;Κ επειδη δεν μπορω να βαλω το λινκ βαζω φωτο της
απλα σου λενε αλλα στο τηλ και αλλα ισχυουν και μολις μου το ανεφερε η μικρη αλλα μου ειπες της λεω δεν ειμουν εγω στο τηλ αλλη ηταν εγω λεει απο τα 80 ευρω παιρνω τα 20 και κανω καποια εξτρα να μαζεψω περισσοτερα και την εδιωξα αμεσως σαν σκυλι κλωτσηδον λεμε μεχρι και η καθαριστρια που καθαριζε διπλα τρελλαθηκε με αυτα που ειδε
Ξερει κανεις καρι για την συγκεκρξμενη;Κ επειδη δεν μπορω να βαλω το λινκ βαζω φωτο της
ξερει κανεις κατι για αυτην;
Που μπορω να δω σζολια;
η Αφροδίτη σε χώρο δικό της στη λ.Συγγρού. σε κερνάει και σπανακόπητα λένε κάποιοι εδώ μέσα
ομως παρε γνωμες και απο αλλους φιλε...
Παίζει..ψάξε καλύτερα στα νήματα. υπάρχει θέμα για ντουο..Καλησπερα,
κανενα καλο ντουετο , οχι απο γραφεια, παιζει?
Καμιά καλή μαυρούκα παίδες παίζει???