- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αυτο εχω κι εγω απο την αγγελια της. δεν πρεπει να ισχυει,παντα κλειστο ειναι ολες τις ωρες
το άνοιξε το τηλ. το Βικάκι
αυτο εχω κι εγω απο την αγγελια της. δεν πρεπει να ισχυει,παντα κλειστο ειναι ολες τις ωρες
το άνοιξε το τηλ. το Βικάκι
η δευτερη φιλε, η Ναντια απο τις πολυ καλες επιλογες. Απλα αν και εχει πολλες κριτικες στο αλλο νημα να πω απλα οτι την τελευταια φορα που την ειδα (σαββατο) εχει φτιαξει πολυ εμφανισιακα. Δεν ξερω αν ηταν το μαλλι η το ντυσιμο (στο σωμα σαφως καλυτερη). Απο υπηρεσιες δεν γραφω ειναι ντεμοντε!Την Μαρια θα την δοκιμασω λιαν συντομως παντως...
για αυτες ξερει κανενας κατι??
ακριβως...το άνοιξε το τηλ. το Βικάκι
Η φωτογραφια παντως ειναι μουφα ,αν προκειται για την γνωστη Γιωτα οι τιμες δεχονται μεγαλη διαπραγματευση μεχρι και στο μισο .παλια καραβανα.γιωτα,με σαγονι τετραγωνο αλα γκμοχ.ατσουμπαλο στυλ,με ελλειψη θυληκοτητας.τα 100 πολλα, κυριως για αυτο που θα δεις.μπορεις και παρακατω με παζαρι.εχει και μια φιλη,ποιο μοντελε,αλλα επιπλο απο τα λιγα.αγγαρεια.
η φωτο εννοειται πως ειναι φολα.η γιωτα ειναι σιγουρα,και οπως ανεφερες,παιζει πολυ διαπραγματευση.Η φωτογραφια παντως ειναι μουφα ,αν προκειται για την γνωστη Γιωτα οι τιμες δεχονται μεγαλη διαπραγματευση μεχρι και στο μισο .
τιποτα το συγκεκριμενο...πολυ διασπαρτες πληροφοριες φιλε μου.κατι ποιο χειροπιαστο?..ανεξαρτητη?..γραφεια?...Ρε παιδιά, μία εμμανουελα - εμα που ήταν στο επάγγλεμα πριν καμιά 3ρα χρόνια, ανατολικού μπλοκ με καλά ελληνικά, μήπως την έχετε πετύχει πουθενά. Αν θυμάμαι καλά έκανε δίωρο με 200 τότε τα καλά χρόνια
τιποτα το συγκεκριμενο...πολυ διασπαρτες πληροφοριες φιλε μου.κατι ποιο χειροπιαστο?..ανεξαρτητη?..γραφεια?...
γραφειο μαν...το αναφερε συναγωνιστης,καποιες σελιδες πισω.η τυπισσα ομως υπαρκτη.Ρε παιδια η συγκεκριμενη νομιζω οτι καπου εδω μεσα ειχε αναφερθει...... μηπως μπορει να βοηθησει καποιος γιατι δεν την βρισκω,,,,?
guru13 Σε ευχαριστω φιλε!! Το ξερω οτι ειναι γραφειο... Το μωρο το γουσταρει ενα φιλαρακι και ρωταω εκ μερους του!γραφειο μαν...το αναφερε συναγωνιστης,καποιες σελιδες πισω.η τυπισσα ομως υπαρκτη.
Εσυ θα μου πληρωσεις το χοτελ της λεω?
Ευχαριστω πολυ μαν!!Συναγωνιστη Z4 την καλεσα στο χοτελ και ηρθε και μια φολα, φυσικα την εδιωξα και ηθελε και λεφτα για το ταξι. Εσυ θα μου πληρωσεις το χοτελ της λεω?
προσοχη.
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης καμμια "σοκολατενια" υπαρξη?
Εχω φαει τον κοσμο.