psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Θα τα γράψει ο ίδιος ή να βγάλω το πμ και να πέσουν τα τσιμέντα μεσημεριάτικα?
Ρίξε μια ματιά στα ποστς που έκανα παράθεση εδωΠεραστικά στον άνθρωπο...ξέρουμε μήπως και τι άρπαξε???
Ρίξε μια ματιά στα ποστς που έκανα παράθεση εδω
επαναλαμβάνω, άλλα μου έγραψε από αυτά που αναφέρθηκαν, σαφώς πιο σοβαρά...Ok thanks (νόμιζα ότι ήταν τίποτα πιο σοβαρό)
Πορνορεμάλια καλημέρα σας
Μετά από μέρες ''ας σπάσω την σιωπή'' και ας μιλήσω,
Η ενημέρωση μέσω PM ξεκίνησε από εμένα κ μόνο εθελοντικά, καθώς ο γκουρού, ως moderator, θεώρησε ότι δεν θα ήταν σωστός ο ''διαδικτυακός λιθοβολισμός΄΄, εφόσον μάλιστα δεν έχει αγγελία αλλά ''ψαρεύει'' από το φατσοβιβλίο...
Ο προμότερ της, gianniskolakas (έστειλε σε πμ μάλιστα σε πολλά μέλη αλλά κ σε μένα) με αποτέλεσμα να δοκιμάσουν λίγοι, κάποιοι τέλος πάντων...
Όταν ο djnet71 μου έγραψε πως ακόμα δεν είναι και τόσο καλά, αναρρώνει μετά από καιρό που την συνάντησε και σε συνδυασμό με την επικοινωνία με τον γκουρού, που ο ίδιος μου έγραψε, πως είναι επικίννδυνη, θεώρησα σωστό να σας ενημερώνω, έναν-έναν!
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά...αλλά κ πάλι αξιότιμε γκουρού, μου είπες να ενημερώσω για την συγκεκριμένη
Ο κος κολακας ως δια μαγείας εξαφανίστηκε
να τα κάνω copy paste όσα μου έστειλες, για να ενημερωθούν για το μπαζάκι και οι υπόλοιποι, αλλά κυρίως για την άλλη σημαντική πληροφορία, που σχετίζεται με την υγεία της?
εδόθη σε πμ, σε άτομα που ενδιαφέρονται, δες το πμ σου σε δυο λεπτά (τρίτο κρύο εσπρεσάκι )Τελικά τι, πως, που, ποια.....
εδόθη σε πμ, σε άτομα που ενδιαφέρονται, δες το πμ σου σε δυο λεπτά (τρίτο κρύο εσπρεσάκι )
καλησπερα αν δεν ειναι κοποσ θα ηθελα να μαθω και εγω για ποια λετε με πμ .ευχαριστω.εδόθη σε πμ, σε άτομα που ενδιαφέρονται, δες το πμ σου σε δυο λεπτά (τρίτο κρύο εσπρεσάκι )
έφτασεεεεεεε....με όλα τα ινφοκαλησπερα αν δεν ειναι κοποσ θα ηθελα να μαθω και εγω για ποια λετε με πμ .ευχαριστω.
έφτασεεεεεεε....με όλα τα ινφο
(λοβλιστ)
H δεσποινιδα τι λεει? Εχει "φαει" κανεις?