Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
ευχαριστω φιλε psolaras78 για το πμ
;)Ώπα,μισό λεπτό!μ' αρέσει να είμαι δίκαιος...δεν την είπα μπαζάκι...νορμάλ σώμα με μικρό βυζί.το ότι δεν μου έκανε εμένα δεν σημαίνει ότι δεν θα αρέσει σε άλλους...και δεύτερον δεν μίλησα για θέμα υγείας ρε φίλε...υγιεινής δικής της(δεν έκανε μπάνιο ενώ γύρισε σπίτι ντάλα μεσημέρι, επιστροφή από βόλτα)και υγιεινής του χώρου...
Αυτά...
Δεν αποτρέπω κάποιον μην δοκιμάσει...απλά σας λέω την δική μου εμπειρία που για κακή μου τύχη το ίδιο βράδυ ξεκίνησε με υψηλό πυρετό και τρομερή αδιαθεσία μια στοματίτιδα(μην ακούσω σχόλια κι εδώ όπως όλοι οι κολλητοί μου,τύπου να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου!!!)!
Δεν μπορώ να ξέρω αν προέκυψε από το ραντεβού με την κοπέλα που ήταν και σύντομο μάλιστα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν την έκοψα για ξεπέτα και όχι τόσο της καθαριότητας...δεν ασχολήθηκα καθόλου με το νινάκι της!
Ρε σεις...μην πέσετε σαν κοράκια να την ξεσκίσετε!!!απλά να το σκεφτεί καλά αν αποφασίσει κάποιος να δοκιμάσει, να ξεκαθαρίσει από πριν...τιμή /σερβις και να μην την συναντήσει σπίτι της γιατί είναι λίγο decadance κατάσταση εκεί μέσα που πιθανόν να κυκλοφορούν πολλά μικρόβια!
όλα κομπλέ με μένα...η αντιβίωση έκανε δουλειά για την στοματίτιδα που κόλλησα το ίδιο βράδυ χωρίς όμως να ξέρω αν την άρπαξα από το ραντεβού ή από κάτι άλλο!οπότε ψυχραιμία και προσοχή
Γιώτα την λένε θα αποφύγουμε όχι μόνο να την ξεσκίσουμε αλλά ακόμα και να την τυλίξουμε σε χαρτί εφημερίδας...
Λοιπον....MILF 50+ ζουμερη με πλουσιο στηθος και πολυ πολυ καυλιαρα και για το γαμησι που κανει της αρεσει πολυ και το νοιωθει και το θελει. Την πετυχα στο mamba...δεν ειναι επαγγελματιας αλλα λογω ανεχειας και προβληματων και επειδη της αρεσει το σεξ ασχολειται προσωρινα.
Μετα απο μερικα μηνυματα βρεθηκαμε σε χοτελ στο Μοσχατο και.............τρελαθηκα στο γαμησι φιλοι μου. Την ξαναειδα αλλες 2 φορες. Η γυναικα ειναι μεγαλη καυλα...κανει τα παντα...και κωλο, γλυψιματα....κλπ. Οποιος ενδιαφερεται στελνει μηνυμα....για λεπτομερειες...αλλα παιρνει αυστηρα παντρεμενους ανω των 40...λοιπον λεπτομερειες με πμ. και μην με πιεζεται για μηνυμα γιατι δεν πολυμπαινω εδω λογω υποχρεωσεων.....αντε καλα βολια και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Μάλλον είναι off topic,αλλά τό παραθέτω εδώ,μήπως πρόκειται γιά τήν κυρία? Ζητώ συγγνωμη απο τούς mod και αν δέν είναι αυτή ας το διαγράψουν.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποια πρόκειται. Πάντως σε δύο μέιλ που της έχω στείλει από την Πέμπτη, απάντηση δεν έχω λάβειΣυνάδελφε τα στοιχεία ταιριάζουν, είπαμε την λένε Λιούμπα,
σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτή από την Ν. Σμύρνη,
έχει προφίλ στο μάμπα, είναι 50+ και βρέθηκαν σε χοτέλ στο Μοσχάτο,
σχόλια για τον υπέρμετρο ενθουσιασμό δεν κάνω, ειπώθηκαν αρκετά στα προηγούμενα posts,
μήπως μπορεί κάποιος από αυτούς που τους την σύστησε ο viking και την πήραν,
να μας πει με σιγουριά αν είναι αυτή?
τελικα την κατερινα που το τηλ της ληγει σε ..2483 την εχει παρει -δει καποιος?
τελικα την κατερινα που το τηλ της ληγει σε ..2483 την εχει παρει -δει καποιος?
καλησπερα,
χαιρετώ φίλους και γνωστούς συμφορουμίτες.
επιστροφή χτές μετά από μέρες (Μοσχα)
διάβασα τα τεκτενόμενα.
το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι παγιώνεται πλέον σαν τακτική τουλάχιστον σ εμενα κάποιες πουτανες να καβαλάνε ακάποτα με το έτσι θελω.
αυτο μου συνέβη λίγο πριν φυγω με μια απο γνωστο γραφειο.
σαν συμβουλή θα δώσω σε τετοιες περιπτωσεις διακοπη της συναντησης κλωτσιες και παμε γι αλλα.
βεβαια καποιοι το θεωρούν κατορθωμα να μπουν ακαποτα στο κωλο η στο μουνι της οποιαδηποτε βρωμιαρας ή μη, δεν θα μπω σε αντιπαραθεση οπως στο παρελθον. απλα για μενα με αυτα δεν παιζουν!
καλη συνεχεια
Γραφείο της συμφοράς, δεν έχω γράψει κριτικές για διάφορα σούργελα όπως η Νεφέλη (αν και γιαυτή έχουν προειδοποιήσει αρκετοί άλλοι εδώ) αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω.Είπα Παρασκευή να κάνω το κασκαντεριλίκι γιατί αυτή που βλέπω τελευταία ήταν αδιάθετη και δεν μπορούσε, Επικοινωνία 9:15 το βράδυ , δήλωσε η ίδια , 80 +20 το πρωκτικό, με διαβεβαίωσε ότι σε μισή ώρα (το πολύ) θα είναι σπίτι μου. 10:15 και ενώ περίμενα ξαναπήρα τηλ. η ίδια φωνή λίγο πιο βαριεστημένη και από εσωτερικό χώρο με διαβεβαίωσε ότι όπου ναναι έρχεται.Κατάλαβα πια ότι άλλη μου μιλάει και άλλη θα έρθει. Μετά από μισή ακόμα ώρα (σύνολο 1:30 ωρα) και ενώ πια είχα αρχίσει να συνειδητοποιώ τη μαλακία που είχα κάνει κατέφθασε το κομμάτι.Προς χειρότερη απογοήτευσή μου όχι μόνο δεν ήταν η κοπέλα στις φώτο αλλά κάποια που είχα συναντήσει μια φορά πριν ένα χρόνο.Κοντούλα 1,60 με καρέ καστανό μαλλί με ανταύγειες γλυκό προσωπάκι μιλάει ελληνικά καλά αλλά με βλάχικη προφορά και είναι ένα πονηρό πλάσμα που με τη πρώτη τότε πριν ένα χρόνο είχε ανοίξει με θράσος το ψυγείο και ρωτούσε αν έχει τίποτα να φάει, μάλιστα κάνει και τράκα στα τσιγάρα.Την ιδια συμπεριφορά ακριβώς έχει και στο κρεβάτι που προσπαθεί να δώσει όσα λιγότερα μπορεί στο μικρότερο χρόνο.Αρπαχτή από τις χειρότερες, Μάλιστα μου δικαιολογήθηκε οτι η κατερίνα κάτι είχε δεν μπορούσε και στείλανε αυτή.
Εγώ πιστεύω γραφείο της συμφοράς που άλλαξε τηλ για να τσιμπήσει πελάτες ξανά.Γενικά ΜΑΚΡΥΑ!!!
αυτήν εδώ την πήρα τηλέφωνο: 70 ευρώ όπου θέλεις, Ελληνίδα μου είπε, ανεξάρτητη από γραφεία [/quote Στα 70 δίνει και κώλο σου είπε.όταν λες όπου θέλεις τι ενοεις?
Το χερακι δείχνει για μεγαλοκοπελα.Το χεράκι στην μια φωτό το βλέπω λίγο περίεργο....το νου σου....μήπως είναι αγοράκι?
αυτήν εδώ πήρα το μεσημέρι στο lacoba. Γύρω στα 24 ξανθιά με κορμί σφιχτο, όχι κοκκαλιάρα. σέξυ κοπέλα, δεν βιαζότανε, στο τελευταίο τέταρτο κάπνισε 2 τσιγάρα και φύγαμε μαζί μέχρι κάτω. 80 ευρώ συν 20 η πίσω πόρτα. Ανεξάρτητη μου είπε αλλά μάλλον γραφείο είναι απ΄οτι κατάλαβα από ένα τηλέφωνο που έκανε κάποια στιγμή.
ελα πμ ΕΣΥ!
ο guru εχει απολυτο δικιο σχετικα με την ευγενεια. εγω την προσεγγισα πολυ ευγενικα και διπλωματικα. αν τωρα καποιος ορμα και λεει διαφορα , τοτε πως να απαντησει μια γυναικα που στο κατω κατω δεν ειναι και επαγγελματιας.γεια σου παιχτη!!..καλημερα και απο μενα,και καλη δυναμη...νομιζω πως δεν ειναι αυτο το θεμα με τις περισσοτερες κυριες.αν εισαι ο γκουρου,ο μουρου,η ο σουρου.πολλες φορες ατομα,με σχετικα προσφατη εγγραφη,η και με ακομα και ελαχιστα ποστ,εχουν μιλησει με σχεδον ολες τις κοπελες,και εχουν βρεθει.νομιζω οτι το κλειδι,για τις συναντησεις,ειναι η ευγενεια,και η φυσιολογικη συμπεριφορα,απεναντι τους..νομιζω πως με αυτο τον τροπο λειτουργουμε ολοι,και στην καθημερινοτητα μας,στις δουλειες μας,και στην προσωπικη ζωη μας.
ενταξει, φιλε...οπως λες, μιλαει μονο απο email...περιεργο που δεν εχει απαντησει σε πολλους συναγωνιστες και φιλους απο εδω...ειμαι σιγουρος οτι εχεις στειλει πανω απο 50 πμ για το email της κορασιδας (μου εχει τυχει και εμενα)....το πιο περιεργο ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας εχει πει τι παιζει με την παρτη της γιατι οπως ειπες και εσυ ΚΑΠΟΙΟΣ διπλωματης θα εκανε κονε-δεν μπορει...Ας μιλησει λοιπον καποιος που την ειδε να ξερουμε και εμεις τα στραβαδακια τι happening...''Μηνυμα προς το φιλο VIKING ...
φιλε μου ,πολυ ωραια μας τα λες. Τουλαχιστον για οσα λες, γιατι απο το ποστ σου λειπει κατι το πολυ βασικο. Το ΠΡΟΦΙΛ της κυριας στο mamba. Και καθομαι και σκεφτομαι το γιατι. Εδω μεσα ολα τα παιδια ποσταρουμε τα προφιλ για να βλεπουμε τις κυριες για τις οποιες μιλαμε και να ανταλλασουμε πληροφοριες ο ενας με τον αλλο. Το forum αυτο φτιαχτηκε πιστευω για την ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ μας, και οχι να πεταμε κατι και να φευγουμε. Ολοι μας (τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο εμας) εχουμε λιγο μπερδευτει με το θεμα της κυριας Ρωσσιδας. Πολλοι πηραν πμ απο εσενα με ενα email και ολοι μας στειλαμε μηνυμα αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχει απαντησει απο προχτες. Πιστευω οτι τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο να το στελνει καποιος σε καποιον αλλο, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα το εχω κανει απειρες φορες οταν καποιος ζηταει και το ξερω. Δεν βλεπω λογο να μην το δινω.
Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι αφου εχει προφιλ και ειναι δημοσιο (αν ειναι εκει που λες) τοτε ποιο το προβλημα να το δωσεις σε ολους μας εδω μεσα να δουμε και να ξερουμε για ποια κοπελα μιλας. Ρε φιλε , πολυ περιεργο...Ισως εγω να το βλεπω ετσι, αλλα αφου ετσι το ειδα ειχα και την υποχρεωση να το μοιραστω μαζι με ολους τους φιλους εδω μεσα. Φιλοι που ΑΜΕΣΩΣ σπευδουν στα πμ να με ενημερωσουν για κατι που τους εχω ζητησει και το αντιστροφο, γιατι ετσι πρεπει να ειναι.
Προσωπικα εχω την εντυπωση οτι χαρη των παιδιων εδω μεσα που εχουν περισσοτερη εμπειρια και ειναι και πολυ ντομπροι σαν χαρακτηρες και εχουν γνωρισει και πολλες περισσοτερες γυναικες μας εδωσαν να καταλαβουμε αυτα που εσυ επρεπε να πεις απο την αρχη. Δεν μιλαω για τα αρνητικα η τα θετικα , αλλα τουλαχιστον για τη ταυτοτητα.
Ευχαριστω τους φιλους εδω μεσα που παιρνουν το χρονο και ενημερωνουν εμας τα στραβαδια... ''
Φιλε zadren, πιστευω οτι ισως να μην ημουν σαφης απολυτα. Βρεθηκα με την εν λογω κυρια και μου εκανε σαφες οτι δεν θελει να δινω τηλεφωνο ή το προφιλ της σε κανενα που δεν γνωριζει. Αν ειναι απο πελατες της μονο. Δηλαδη αν πας μαζι της και σου αρεσει μπορεις να τη συστησεις κι εσυ αλλα θα ξερει απο ποιον. [size=10pt][size=10pt]Μιλαει μονο απο mail[/size][/size] και απο mamba δυσκολα να ανοιχτει.Αν εσενα σου ανοιχτει απο το mamba μπραβο σου. Δεν θα ασχοληθω αλλο λοιπον και οτι σας ειπα ηταν προσωπικη μου εμπειρια που τη μοιραστηκα μαζι σας.