psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
έχεις κ εσύ πμ!
τα έγραψα φίλος εγώ για να μην ταλαιπωρούνται οι υπόλοιποι συνάδελφοι....ρίξε μια ματιά στα τελευταία Post και θα καταλάβεις...τι φάση παίζει και δεν το γράφετε δημόσια ακόμα δεν το κατάλαβα.
δεν θα ήταν πιο σωστό να γραφτεί δημόσια να μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταθέσει τη γνώμη του;
θα αποφύγουμε όχι μόνο να την ξεσκίσουμε αλλά ακόμα και να την τυλίξουμε σε χαρτί εφημερίδας...Ρε σεις...μην πέσετε σαν κοράκια να την ξεσκίσετε!!!απλά να το σκεφτεί καλά αν αποφασίσει κάποιος να δοκιμάσει, να ξεκαθαρίσει από πριν...τιμή /σερβις και να μην την συναντήσει σπίτι της γιατί είναι λίγο decadance κατάσταση εκεί μέσα που πιθανόν να κυκλοφορούν πολλά μικρόβια!
όλα κομπλέ με μένα...η αντιβίωση έκανε δουλειά για την στοματίτιδα που κόλλησα το ίδιο βράδυ χωρίς όμως να ξέρω αν την άρπαξα από το ραντεβού ή από κάτι άλλο!οπότε ψυχραιμία και προσοχή
Δλδ η αναφερθείσα κορασίδα στερείται απλά καθαριότητος η αποδεδειγμενα παιζει κατι πιο σοβαρο?
Γιώτα την λένε θα αποφύγουμε όχι μόνο να την ξεσκίσουμε αλλά ακόμα και να την τυλίξουμε σε χαρτί εφημερίδας...
ξεσκίσετε εννοώ διαπομπεύσετε!!!διψάτε για 'αίμα' ή μου φαίνεται?
ναι, ανταξει ρε μαγκα αλλα ΜΟΝΟ εσυ ειχες τα αρχιδια να μου στειλεις ενα πμ για την καριολα αυτη. Ανθρωποι με οικογενειες αλλα και χωρις πρεπει γαμωτο να προσεχουμε και εσυ εκανες αυτο που επρεπε και κατι δειχνει αυτο...ειναι ΟΛΑ τα λεφτα του κοσμου φιλε....Ζαλίστηκα ρε μάγκες, τώρα καταλαβαίνω και τα κορίτσια με τα πμ αλλά εκεί τουλάχιστον τα πμ μετατρέπονται σε 80αρια κ άνω! αχαχαχαχα
ναι, ανταξει ρε μαγκα αλλα ΜΟΝΟ εσυ ειχες τα αρχιδια να μου στειλεις ενα πμ για την καριολα αυτη. Ανθρωποι με οικογενειες αλλα και χωρις πρεπει γαμωτο να προσεχουμε και εσυ εκανες αυτο που επρεπε και κατι δειχνει αυτο...ειναι ΟΛΑ τα λεφτα του κοσμου φιλε....
(να μην αδικω, αλλα ξερω οτι ο guru ειναι οφ λινε αλλιως και αυτος θα απαντουσε σε κατι τετοιο αμεσως....οι αλλοι οι περισσοτεροι στα αρχιδια τους, αρκει να μαθουν εκεινοι...
και παλι ευ/τω πσολαρα78!!! ;)
προσπάθησα 2 φορές να σου στείλω και γράφει πως κάποιο θέμα έχεις...για τσέκαρε γιατί μου φαίνεται πως έβαλες blockμάλλον κάνεις και εσύ επιλογή που στέλνεις pm.....!!!
;) ;) ;) ;)
προσπάθησα 2 φορές να σου στείλω και γράφει πως κάποιο θέμα έχεις...για τσέκαρε γιατί μου φαίνεται πως έβαλες block
για δες τώραδεν έχω τέτοια πράματα εγώ...