CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η εν λογο κοπελα ειναι σε χωρο μασαζ στην καλιθεα στον ιδιο χωρο βγενει στον ιδιο χωρο με τη σαντρα την πορνοσταρ απο ταινιεσ του σειρηνακι,,
Η εν λογο κοπελα ειναι σε χωρο μασαζ στην καλιθεα στον ιδιο χωρο βγενει στον ιδιο χωρο με τη σαντρα την πορνοσταρ απο ταινιεσ του σειρηνακι,,
οκ κομοδινο αλλα απο υπηρεσιες τι λεει ? δεν με ειπεςαρχικομοδινο του περασμενου αιωνα..
Ρε μαγκα οταν λεει κομοδινο για της υπηρεσιες λεει...οτι ειναι πτωμα!οκ κομοδινο αλλα απο υπηρεσιες τι λεει ? δεν με ειπες
που εισαι εσυ ρε φιλε που χαθηκεςΗ εν λογο κοπελα ειναι σε χωρο μασαζ στην καλιθεα στον ιδιο χωρο βγενει στον ιδιο χωρο με τη σαντρα την πορνοσταρ απο ταινιεσ του σειρηνακι,,
θα διαφωνισω μαζι σου φιλε μου κομοδινο σημενει οτι δεν περνει πρωτοβουλιες ειναι απλα στατικηΡε μαγκα οταν λεει κομοδινο για της υπηρεσιες λεει...οτι ειναι πτωμα!
Δλδ το πτωμα δεν ειναι στατικο?θα διαφωνισω μαζι σου φιλε μου κομοδινο σημενει οτι δεν περνει πρωτοβουλιες ειναι απλα στατικη
που εισαι εσυ ρε φιλε που χαθηκες
αρχικομοδινο του περασμενου αιωνα..
θα διαφωνισω μαζι σου φιλε μου κομοδινο σημενει οτι δεν περνει πρωτοβουλιες ειναι απλα στατικη
δεν ξερω απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι εχω χαλασει χιλιαδες ευρω στις τανες,ουτε & μ ενδιαφερει..
δεν ξερω την κυρια & ουτε θελω να την μαθω..
πληροφοριακα γαμαω στο μεταξι σε δελα του 10αρικου αλλα & τουριστριες με 250αρια την ωρα..
αυτο που σχολιασα ειναι το γεγονος οτι εκανες συζητηση για το site..
καποιοι αλλοι μεταφραζουν & τις κριτικες στις ξενες τανες..
αν δεν καταλαβαινετε οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας,εισαστε αξιοι της μοιρας σας..
ολα τα κανει..ρε παιδια ποσες φορες θα ρωτισω απο υπηρεσιες τι κανει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???δεν με ενδιαφερει αν ειναι κομοδινο
απλο γλυψιμο και πηδημα με μηδενικη συμετοχη φιλε μου....ρε παιδια ποσες φορες θα ρωτισω απο υπηρεσιες τι κανει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???δεν με ενδιαφερει αν ειναι κομοδινο
αλλου φαν παρκ..1) Συμπερανα οτι ξοδευεις πολλα, απο τη στιγμη που πας με πουτανες των 250 και βαλε ευρω.
2) Φροντισε να τη μαθεις. Θα αλλαξεις γνωμη.
3) ΔΕΝ εκανα εγω συζητηση για το site και ΔΕΝ ξερω ποιος το εκανε. Αλλα αφου ειχε ΗΔΗ νημα δικο της, η συζητηση μας μαρανε;;
4) ΔΕΝ χρειαζεται μεταφραση. Μιλαει, διαβαζει και γραφει, ΑΡΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
5) Αν βγαζουμε τα ματια μας με τις πουτανες του κατοσταρικου, με αυτες που πηδατε εσεις οι μεγαλοι παιχτες και τους δινετε σε ενα Σαββατοκυριακο οσα θα εβγαζαν το ΕΞΑΜΗΝΟ στη χωρα τους και τις θεοποιειτε και τις εξυμνειτε ως γκουρου του πηδηματος, με αυτες, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;; Εχετε σκεφτει, οτι αν λιγοστευαμε το πηδημα για ενα εξαμηνο, θα αναγκαζοντουσαν εκ των πραγματων κι αυτες να ριξουν τις τιμες;; Αλλα επανερχομαστε στα λογια μου, οτι αφου ΔΕΝ υπαρχει οικονομικη δυσπραγια, εξακολουθειτε να δινετε χιλιαρικα κι αυτες, εξακολουθουν να τα παιρνουν. Αυτα τα ολιγα.....
α εβαλε και τετοια στο προγραμμα με τοση αναδουλεια και σπανακοπιτα θα κανειολα τα κανει..
αεροπιπα-νεκροφιλικο γαμησι απο το μουνι-κωλο που βαρας παλαμακια..
τρεχα..
μην τυχον & την χασεις..
ρε παιδια ποσες φορες θα ρωτισω απο υπηρεσιες τι κανει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???δεν με ενδιαφερει αν ειναι κομοδινο
αλλου φαν παρκ..
συνεχισε μονος σου..