μελαχρινή στα 25. φοβερό κορμί, όμορφο πρόσωπο, απελευθερωμένη, χαρούμενη, 80 ευρώ συν 20 κ.λ.π.. στο τηλέφωνο λίγο ντροπαλή, τέλειο!
Απελευθερωμενη και ντροπαλη στο τηλ...
Ρε μπαμπη ημαρτον
μελαχρινή στα 25. φοβερό κορμί, όμορφο πρόσωπο, απελευθερωμένη, χαρούμενη, 80 ευρώ συν 20 κ.λ.π.. στο τηλέφωνο λίγο ντροπαλή, τέλειο!
στο τηλέφωνο η ντροπαλότητα με καυλώνειΑπελευθερωμενη και ντροπαλη στο τηλ...
Ρε μπαμπη ημαρτον
στο τηλέφωνο η ντροπαλότητα με καυλώνει
στο τηλέφωνο η ντροπαλότητα με καυλώνει
η πουτσα μου στο κωλαρακι σου σε καυλωνει και αυτη ?
Γινε κασκαντερ και αλλαξε την ζωη σου μια για παντα !
από τη φωτό που έχεις στο προφίλ σου φαίνεται πως είσαι πούστης. όλο πούτσες σκέφτεσαι. χαλάρωσε και... βρες τον πούστη που θα θα γίνεις ταίρι μαζί του για μια ζωή. Γινε κασκαντερ και αλλαξε την ζωη σου μια για παντα ! που ξέρειςδεν μου απαντησες τελικα....η πουτσα μου στο κωλαρακι σου σε καυλωνει ?
Τι εγινε ρε παιδια!!!!! Αληθεια ηταν τελικα οτι ο ειναι πουστρακι...? Κριμα το παλουκαρι... και μας το επαιζε και βαρβατος...!!!!!!!!!από τη φωτό που έχεις στο προφίλ σου φαίνεται πως είσαι πούστης. όλο πούτσες σκέφτεσαι. χαλάρωσε και... βρες τον πούστη που θα θα γίνεις ταίρι μαζί του για μια ζωή. Γινε κασκαντερ και αλλαξε την ζωη σου μια για παντα ! που ξέρεις
η πουτσα μου στο κωλαρακι σου σε καυλωνει και αυτη ?
καψωνη δε σε μπορω ρε μαλακαααααααααααααααδεν μου απαντησες τελικα....η πουτσα μου στο κωλαρακι σου σε καυλωνει ?
λινκ για σουζανα παρακαλω?μελαχρινή στα 25. φοβερό κορμί, όμορφο πρόσωπο, απελευθερωμένη, χαρούμενη, 80 ευρώ συν 20 κ.λ.π.. στο τηλέφωνο λίγο ντροπαλή, τέλειο!
καψωνη δε σε μπορω ρε μαλακααααααααααααααα
λινκ για σουζανα παρακαλω?
πολύ καλόΜπορει καποιος να μου θυμισει τι παιζει με αυτην εδω ?
Ευχαριστω
αρκετές φορές, πολύ καλή και με 80 ευρώΤην έχεις πάρει thodiablo;
αρκετές φορές, πολύ καλή και με 80 ευρώ