μάγκες ξέρει κανείς κατι για αυτη την αγγελια :
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μάγκες ξέρει κανείς κατι για αυτη την αγγελια :
Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι καινούργιος...αν μπορεί κάποιος να μου στείλει και μένα το τηλέφωνο της Τζένης-Τζένης!Σύντομα θα γράψω και κριτικές για κάποια call-girl που έχω συναντήσει(Μαίρη,Βιολέτα,Crystal)!!
p.s: συνάντηση χτές με την κυρία,μακριάάάά παιδιά...κοντούλα με κιλάκια και ΑΝΑΓΩΓΗ!!!Την έστειλα σπίτι της...
Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι καινούργιος...αν μπορεί κάποιος να μου στείλει και μένα το τηλέφωνο της Τζένης-Τζένης!Σύντομα θα γράψω και κριτικές για κάποια call-girl που έχω συναντήσει(Μαίρη,Βιολέτα,Crystal)!!
p.s: συνάντηση χτές με την κυρία,μακριάάάά παιδιά...κοντούλα με κιλάκια και ΑΝΑΓΩΓΗ!!!Την έστειλα σπίτι της...
Αλλη τζενι εννοει αυτος οχι αυτη που ειναι εδωη τζενη είναι μελος στο σαιτ..βρες την κ στειλε της πμ
Υ.Γ. με τοσες εχεις παει..δεν ξερεις οτι εχει δικό της θρεντ
& ποιος σου ειπε οτι ειναι πουτανα???
Ζητα το απο τον tsimbitos αυτος το εχει
ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 120 ΑΤΟΜΑ!!!
Κι αλλοι την εχουν δοκιμασει πρεπει να εχει πει κατι καποιος πιο πισω αν θυμαμαι καλα120 ατομα (τουλάχιστον) ..
μονο ο τσιμπιτος την δοκιμασε??????
μπα...εψαξα αλλα δεν βρηκα...καλα ή μουφα ειναι ή μερικοι ειναι μονοφαγαδες...!Κι αλλοι την εχουν δοκιμασει πρεπει να εχει πει κατι καποιος πιο πισω αν θυμαμαι καλα
& ποιος σου ειπε οτι ειναι πουτανα???
αγγελια που δεν εχει τηλεφωνο,δεν εχει καμια σχεση με τανες..
φιλε pleasure πιο πισω δες γιατι εχει γινει ντορος με τη συγκεκριμενη.συμφωνα με καποιο φιλο απο εδω που την εχει παρει ειναι στα 100 ευρω για 2 ωρες και εστειλε το τηλ της σε 120 ατομα& ποιος σου ειπε οτι ειναι πουτανα???
αγγελια που δεν εχει τηλεφωνο,δεν εχει καμια σχεση με τανες..
οκ..η νεκροψια θα δειξει..φιλε pleasure πιο πισω δες γιατι εχει γινει ντορος με τη συγκεκριμενη.συμφωνα με καποιο φιλο απο εδω που την εχει παρει ειναι στα 100 ευρω για 2 ωρες και εστειλε το τηλ της σε 120 ατομα
Επικοινώνησα μέ τή κοπέλα. τήν Τρίτη καί κανονίσαμε ραντεβού γιά τήν Τετάρτη στις 12:00 τό μεσημέρι,νά περάσω νά τήν πάρω.Τήν πήρα τηλέφωνο τήν Τετάρτη τό πρωί κατά τής 10:30 καί δέν απάντησε.Ξαναπήρα στίς 10:45,11:00 & 11:20 καί τό είχε κλείσει τό τηλέφωνό της.Δέν ξέρω τί προέκυψε,αλλά δέν ξανασχολήθηκα μαζί της.