spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ένας φίλος πήρε αυτές προσωπική γνώση δεν έχω, η μια αλβανίδα η άλλη ελληνίδα.καλησπερα….μαγκεσ μηποσ ξερει κανεισ ενα καλο ντουο που να αξιζει?
ένας φίλος πήρε αυτές προσωπική γνώση δεν έχω, η μια αλβανίδα η άλλη ελληνίδα.
καλά πέρασε, με δυο γυναικες δεν περνας άσχημα, κάνανε και λεσβιακό μεταξύ τους απότι μου είπε. άλλα τίποτα δεν γνωρίζω.πιο πολλες πληροφοριες δεν σου ειπε για το πως περασε??
προτείνω αυτήν: πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο, 33 ετών ελληνίδα, 70 ευρώΚαλησπέρα κάποια καλη πρότασή ανεξάρτητης στα 80.
προτείνω αυτήν: πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο, 33 ετών ελληνίδα, 70 ευρώ
προτείνω αυτήν: πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο, 33 ετών ελληνίδα, 70 ευρώ
Γραφειο ομωςπροτείνω αυτήν: πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο, 33 ετών ελληνίδα, 70 ευρώ
δεν ειναι γραφείο. είναι ανεξάρτητη, την ξέρω καλά και το εγγυώμαι. όταν τελειώσει η καριέρα της θα την παντρευτώ !!
ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο!το έσβησα αλλά άπονε guru με ξεμπρόστιασες
ξερω ξερω εισαι ντροπαλουλα,θες βοηθεια με το φορουμ αλλα στη τελικη τις τιμες κ το ολο κολπο το ξερεις απεξω κ ανακατωτα,σωστα?Καλημέρα!
στο δικος μου το google,δινει οτι δουλευει με τα φεγγαρια της.οποτε θελει σηκωνει το τηλ,και οποτε θελει παει και στα ραντεβου.τα σεβη μου μαν!Στο googla ρισμα παντως δινει διαφορα αποτελεσματα
Pilo πως περασες τελικα στο ουκραίνα;ξερω ξερω εισαι ντροπαλουλα,θες βοηθεια με το φορουμ αλλα στη τελικη τις τιμες κ το ολο κολπο το ξερεις απεξω κ ανακατωτα,σωστα?
μια πιτσα στο 3 παρακαλω!..η σερβιτορα να ειναι μαυρη θα ηθελα!...γινεται?...ξερω ξερω εισαι ντροπαλουλα,θες βοηθεια με το φορουμ αλλα στη τελικη τις τιμες κ το ολο κολπο το ξερεις απεξω κ ανακατωτα,σωστα?
ξερω ξερω εισαι ντροπαλουλα,θες βοηθεια με το φορουμ αλλα στη τελικη τις τιμες κ το ολο κολπο το ξερεις απεξω κ ανακατωτα,σωστα?