mkce12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 237
- Πόντοι
- 281
Γνωριζει κανεις τιποτα?
μούφα μέχρι το κόκκαλοΓνωριζει κανεις τιποτα?
φιλε μου,οποιαδηποτε δημοσιευση,τηλ,η προσωπικων στοιχειων,προφιλ στο facebook,απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.καλυτερα να μιλησεις με την κοπελα,και ΑΝ ενδιαφερεται,ΠΡΕΠΕΙ,να κανει αυτη προφιλ εδω μεσα,και να δινει η ιδια,προγραμματα,τιμες,ωρες,και τηλ επικοινωνιας.με αφορμή την ερώτηση του TakisVakis και επειδή χρονικά συμπίπτει με την επιθυμία μιας ελληνίδας που γνώρισα στο facebook να ξεκινήσει πελατολόγιο από εδώ, θα ήθελα καταρχήν να ρωτήσω τους admin αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται.
εννοώ να δημοσιευσω πληροφορίες, φωτογραφίες και τηλέφωνο επικοινωνίας της με δική της επιθυμία καθώς η ίδια δεν είναι σε θέση να το κάνει. (υπάρχουν και τα σχετικά μηνύματα στο fb που μου ζητάει κάτι τέτοιο). δεν μου ξεκαθάρισε αν θέλει να δώσω το profile της στο fb καθώς φαίνεται το πραγματικό της όνομα και επίθετο, πράγμα από το οποίο θα την αποτρέψω
σε καμία περίπτωση δεν προμοτάρω καθώς είμαι παντρεμένος και ζω μόνιμα επαρχία.
είμαι τακτικός επισκέπτης στο site αλλά δεν γράφω συχνά καθώς συναντιέμαι κυρίως μέσω fb με κοπέλες που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαν δημοσιότητα, εκτός από τη συγκεκριμένη
ευχαριστώ
οκ δε θα δημοσιευσω κατιφιλε μου,οποιαδηποτε δημοσιευση,τηλ,η προσωπικων στοιχειων,προφιλ στο facebook,απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.καλυτερα να μιλησεις με την κοπελα,και ΑΝ ενδιαφερεται,ΠΡΕΠΕΙ,να κανει αυτη προφιλ εδω μεσα,και να δινει η ιδια,προγραμματα,τιμες,ωρες,και τηλ επικοινωνιας.
Να κλάψεις καλύτερα την συμφωνία που κάναμε.
οκ δε θα δημοσιευσω κατι
Καλησπέρα !
λέω να γιοράσω την συμφωνιάρα που κλείσαμε με αυτό...
ξέρει κανείς κάτι?
την έψαξα φίλε στα call Girls και δεν μου την εμφανιζεφιλαρακι δες στο προφιλ της κοπελας και θα βρεις οτι θες
την έψαξα φίλε στα call Girls και δεν μου την εμφανιζε
εχεις πμφιλε μου,οποιαδηποτε δημοσιευση,τηλ,η προσωπικων στοιχειων,προφιλ στο facebook,απαγορευεται απο τους κανονες του φορουμ.καλυτερα να μιλησεις με την κοπελα,και ΑΝ ενδιαφερεται,ΠΡΕΠΕΙ,να κανει αυτη προφιλ εδω μεσα,και να δινει η ιδια,προγραμματα,τιμες,ωρες,και τηλ επικοινωνιας.
απαντησα.εχεις πμ
γραφειο.130, αν θυμαμαι καλα,τα παντα.αυτή εδώ; έχει κανείς γνώση;
Eρχεται η ιδια?γραφειο.130, αν θυμαμαι καλα,τα παντα.
Ξέρει κα ποιος αν δουλεύει η vika95
εγώ ανοικτο το βρήκα αλλά δεν...Εγώ πάντως την καλώ μέρες τώρα απογευματινές-βραδινές ώρες αλλά είναι πάντα κλειστό το κινητό της!
Εγώ πάντως την καλώ μέρες τώρα απογευματινές-βραδινές ώρες αλλά είναι πάντα κλειστό το κινητό της!
δεν ειμαι σιγουρος μαν,μιας και το συγκεκριμενο γραφειο,αλλαζει ευκολα κοπελες.Eρχεται η ιδια?