z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Τιιιιιιιιιιι Για αυτην την φακλάνα....? 130 να ειναι οι ωρες τους.... και αυτες στο κρεβατι...!Γραφείο είναι,στα 130€
Τιιιιιιιιιιι Για αυτην την φακλάνα....? 130 να ειναι οι ωρες τους.... και αυτες στο κρεβατι...!Γραφείο είναι,στα 130€
100 ευρώ φουλ πρόγραμμα για μια ώρα...Έχει δοκιμάσει κανείς παίχτης?
[/quoteΠολυ ακριβος ο Πατσάς....!!!!!!!!
100 ευρώ φουλ πρόγραμμα για μια ώρα...Έχει δοκιμάσει κανείς παίχτης?
και οχι μονοΠολυ ακριβος ο Πατσάς....!!!!!!!!
Ρε παιδια ξερει κανενας που γραφουμε κριτικη για την Aleka?
εδω--------->
Κανενα μωρο (αδυνατο) με CIM στα 80?
Γαμω την τυχη μου... γαμω.... Τοσοι συναγωνιστες υπαρχουν εδω μεσα..... και μου απανταει ο Μεγαλυτερος Μαλακας.....!!!!!!!! Ελεος..... θα παιξω Τζοκερ!!!!εχουμε κριση ρε...τραβα μια μαλακια
Μην μου πεις οτι την πηρες ? Ηρωα μου εσυ !Ρε παιδια ξερει κανενας που γραφουμε κριτικη για την Aleka?
Εκανα την μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ της ζωης μου φιλαράκι!!! Μου τα έλεγες εσυ.... Αλλα δεν σε ακουσα.....!!! Μεγαλύτερη φόλα δεν υπαρχει!!!!!! Μιλαμε για πολυ Μπόχα το Μ@@@@...... λες και κατι ειχε ψωφισει μεσα της....!!!!!!! :S :S :S :S :SΜην μου πεις οτι την πηρες ? Ηρωα μου εσυ !
Δεν ακούς τον παλιό δεν ακούςΕκανα την μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ της ζωης μου φιλαράκι!!! Μου τα έλεγες εσυ.... Αλλα δεν σε ακουσα.....!!! Μεγαλύτερη φόλα δεν υπαρχει!!!!!! Μιλαμε για πολυ Μπόχα το Μ@@@@...... λες και κατι ειχε ψωφισει μεσα της....!!!!!!! :S :S :S :S :S
Γαμω την τυχη μου... γαμω.... Τοσοι συναγωνιστες υπαρχουν εδω μεσα..... και μου απανταει ο Μεγαλυτερος Μαλακας.....!!!!!!!! Ελεος..... θα παιξω Τζοκερ!!!!
Ρε παιδια ξερει κανενας που γραφουμε κριτικη για την Aleka?