alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Επιπλεον δεν βλεπω να μου απανταει κιολας... ;)Η αληθεια ειναι οτι δεν το προσεξα...
Επιπλεον δεν βλεπω να μου απανταει κιολας... ;)Η αληθεια ειναι οτι δεν το προσεξα...
Σε καταλαβαίνουμε, μην ανησυχείς! Είμαστε καλά παιδιά σε αυτό το site!!!
Και συνεχιζει τα λαθη....Επιπλεον δεν βλεπω να μου απανταει κιολας... ;)
Μια απορια εχω.Ναι αλλά όχι όλοι εδώ ο αλός από τα 23 με πήγε Κατευθείαν 30 Μπορώ να το πω ότι είναι καλό παιδί αυτός ...??
Η άλλως είχε μυωπία πηγε έκανε λέιζερ και μετά Με το που με είδε έγραψε ¨αλικη εχει παχαίνει"
Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά... Εμείς που σε ξέρουμε μπορούμε να γνωρίζουμε τί είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα για εσένα...Ναι αλλά όχι όλοι εδώ ο αλός από τα 23 με πήγε Κατευθείαν 30 Μπορώ να το πω ότι είναι καλό παιδί αυτός ...??
Η άλλως είχε μυωπία πηγε έκανε λέιζερ και μετά Με το που με είδε έγραψε ¨αλικη εχει παχαίνει"
Επιπλεον δεν βλεπω να μου απανταει κιολας... ;)
Τι θελεις ρε τύπε να με πεισεις τωρα?Φίλε Αν έχεις Τόση απορία πάρε ένα iPad και δοκίμασε αυτό που κάνω εγώ δεν θα σου βγάλει όλες τις λέξεις Και μάλιστα Κάποιες λέξεις θα χρειαστεί να γράψεις μόνος γιατί μία λέξη στα 10 θα κάνει λάθος Εντάξει...
Ρε τυπε δεν μας νοιαζει εαν ξερει να γραφει η ποιος γραφει. Στην δουλεια της μας ενδιαφερει να ειναι σωστη!!!Μια απορια εχω.
Εμενα μου εχουν πει οτι ο "λογογραφος" δεν γραφει αριθμους.
Δηλαδη αν πεις "εικοσι τρια" θα γραψει "εικοσι τρια", οχι "23".
Κάνω λαθος????
Δεν εχω πάρει τύπε, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη.Ρε τυπε δεν μας νοιαζει εαν ξερει να γραφει η ποιος γραφει. Στην δουλεια της μας ενδιαφερει να ειναι σωστη!!!
Μια απορια εχω.
Εμενα μου εχουν πει οτι ο "λογογραφος" δεν γραφει αριθμους.
Δηλαδη αν πεις "εικοσι τρια" θα γραψει "εικοσι τρια", οχι "23".
Κάνω λαθος????
Δεν εχω πάρει τύπε, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη.
Δεν ειναι αυτο το θεμα.
Απλως επισημαινω οτι δεν γραφει εκεινη...
Και δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος το κρυβει.
Στο κατω κατω και η Ναομι λεει ευθεως οτι μερικες φορες γραφει αλλος για εκεινη.
Δεν ειναι κακο.
ΤΟ 23 βγηκε με αριθμο και το τρια με γραμματα...Κύριε σας ξαναλέω ότι τα βάζω μόνη μου ότι δεν γράφει το iPad
Πριν στείλω το μήνυμα Διαβάζω το τι έχει γράψει και ότι δεν είναι σωστό το διορθώνω μόνη
Αλλιώς αλλά λέω και άλλα γράφει
Αν και κάνεις λάθος Αν πω τώρα 23 το Βγάζει με αριθμός εγώ έχω το iPod το τελευταίο το τρια που έχει βγει Και Ίσως είναι πιο προχωρημένο από αυτά που ειδατε εσεις τώρα δεν ξανά ασχολούμαι με σας γιατί ή ώρα μου πληρώνεται Καληνύχτα σας
Ρε τυπε δεν μας νοιαζει εαν ξερει να γραφει η ποιος γραφει. Στην δουλεια της μας ενδιαφερει να ειναι σωστη!!!
κανει μπαμ οτι γραφει αλλος τεσπα....τοσο και καιρο εγραφε στα γκρεικλισΤΟ 23 βγηκε με αριθμο και το τρια με γραμματα...
Καλα, καληνυχτα...Η δικη μου ωρα να δεις ποσο πληρωνεται...
κανει μπαμ οτι γραφει αλλος τεσπα....τοσο και καιρο εγραφε στα γκρεικλισ
δεν καταλαβαινω γιατι 2 σελιδες τωρα σχολιαζουν τις δυνατοτητες του ipod που εγραψε αντι για ipad και αν ειναι το 2 η το 3 και αν υπαρχει προγραμμα που γραφει οτι του λες ( υπαρχει και οχι μονο σε ipad) η κοπελα διαβασε κατι που γραφτικε και δεν ηταν αληθεια και απαντησε και καλα εκανε τωρα αν και πως και τι δεν ειναι δουλεια μας. Αν η κοπελα ειναι καλη σε αυτο που κανει ειναι που μας ενδιαφερει εδω.
σωστος,απλος ο καθενας εδω μεσα λεει την αποψη τουΑν η κοπελα ειναι καλη σε αυτο που κανει ειναι που μας ενδιαφερει εδω.
Xaza kala krasia
Apo exo Kai pera only English
Toso kero den eixa iPad spiti oute ena Mina to exw...