erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Admin δεν ανοίγεις κατι για το μωρο που πολλοι εχουν παρει και θελουν να γραψουν ?
Η Αναστασία που ήταν και Φωκ27 υπόγα παλαιότερα, αυτή είναι στην φωτόαν κ οι φωτο δειχνουν καθαρες,το βλεπω εξαιρετικα απιθανο να συναντησεις την κυρια των φωτογραφιων,στην συγκεκριμενη τιμη
Admin δεν ανοίγεις κατι για το μωρο που πολλοι εχουν παρει και θελουν να γραψουν ?
Τα κορίτσια στο μαμπα δινουν μονες τους τα τηλ. Είναι κανοναςεχεις να μου δωσεις τηλ σε πμ γιατι δεν μπορω να μπω στο σαιτ. ? Τιμή ? εμπειρια >
Τα κορίτσια στο μαμπα δινουν μονες τους τα τηλ. Είναι κανονας
Γραφειο τυπεαυτή την ξέρουμε; σήμερα την είδα και μετά από έρευνα στο google οι φωτό είναι πραγματικές
την έχω πάρει στο χώρο της στην Αχαρνών. Πολύ συμπαθητική, καθαρή, νταρντάνα ρωσίδα γύρω στα 45. πολύ φιλότιμη και ακούραστη σε ότι της ζητήσεις. το θέμα είναι όμως αυτό: σε ότι της ζητήσεις. οι ρωσίδες είναι όλες έτσι; αναρωτιέμαι.
καλησπέρα!
Αυτό ξέρετε αν αξίζει
50ευρω 2 πιστολίες χωρίς κώλο!
αλλα ακούγεται συμπαθέστατη στο τηλέφωνο
Παντως η Εκατερινα δεν είναι και τοσο μικρο σε ηλικια !Επικοινωνια με Ekaterina και προταση για συνευρεση Σαββατο. Δυστηχως το κοριτσι μας απο Πεμπτη θα λειπει και θα επιστρεψει απο βδομαδα.
Κανενας γνωστης εχεινα προτεινει κατι αναλογο (και μικρο σε ηλικια) ή να ανεβω βουνο και να τα φαω στο ποκερ?
Update. Θα εχει περιοδο.
ρε μαλακα μου......
Από σημερα μεχρι το Σαββατο πολλα μπορουν να συμβουν.Το ξερω, απλα αφου ξεκιναω απο το μηδεν (0) ας κανω reset και στις ηλικιες
τυπε,βρεθηκες με τη κοπελα των φωτο?την έχω πάρει στο χώρο της στην Αχαρνών. Πολύ συμπαθητική, καθαρή, νταρντάνα ρωσίδα γύρω στα 45. πολύ φιλότιμη και ακούραστη σε ότι της ζητήσεις. το θέμα είναι όμως αυτό: σε ότι της ζητήσεις. οι ρωσίδες είναι όλες έτσι; αναρωτιέμαι.
γαμωωωωωωωωωωωωωωω τον ΣΕΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ μαλακια δεν μπορουμε να τραβηξουμε σαν ανθρωποιιι
γαμωωωωωωωωωωωωωωω τον ΣΕΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ μαλακια δεν μπορουμε να τραβηξουμε σαν ανθρωποιιι
τα φαινομενα απατούν, καλό το κωλαράκι της αλλά καμία σχέση με την φώτοέχει κωλαρα πάντως..