Για το νέο (??) αιδοίο ονόματι Bety, έχουμε καμμία πληροφορία??
Την έχει παρει καποιος απο τους συναγωνιστές? Γραφείο ή ανεξάρτητη?
Για το νέο (??) αιδοίο ονόματι Bety, έχουμε καμμία πληροφορία??
Γιατι δεχτηκα προσωπικη επιθεση απο νταβατζη του σαιτ!!!
Σωστός ο παίκτης.. Αλήθεια εκείνη την Εύα πού τη βρίσκει κανείς?ρε παιδια πολυ αναλωθήκατε με τις λεκτικές επιθέσεις ,ετσι γίνεται σε ολα τα φορουμ απλά ξέφυγε η κατάσταση οταν περιγράφηκαν λεπτομέρειες για το πωσ μαμάει καποιο μέλος.Ξεκολειστε οταν παραθέτονατι απόψεις θα υπάρχουν και οι διαφονούντες ,απλά μην το πάτε σε προσωπικό επίπεδο.Για καμιά κορασίδα θα πείτε τίποτα???
Aυτό που λες θέλει διευκρίνιση για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Από ποιόν δέχτηκες επίθεση, τί ακριβώς επίθεση (μπουνιές; κλωτσές;), τί εννοείς "νταβατζη του σαιτ" κλπ.Γιατι δεχτηκα προσωπικη επιθεση απο νταβατζη του σαιτ!!!
μη γραψει κανεις καμια μαλακια εσκασε να καθαρισει ο μεγαλοςAυτό που λες θέλει διευκρίνιση για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Από ποιόν δέχτηκες επίθεση, τί ακριβώς επίθεση (μπουνιές; κλωτσές;), τί εννοείς "νταβατζη του σαιτ" κλπ.
πουτσες μπλε..Aυτό που λες θέλει διευκρίνιση για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Από ποιόν δέχτηκες επίθεση, τί ακριβώς επίθεση (μπουνιές; κλωτσές;), τί εννοείς "νταβατζη του σαιτ" κλπ.
Γραφείο Πλέζ.....naughtycats.....του Κώστα μωρέ!!!
ωχου μωρε..E, να μας πει από ποιόν τότε και γιατί δεν το ανέφερε όταν έγινε. Τί ακριβώς έγινε δηλαδή.
Γραφείο Πλέζ.....naughtycats.....του Κώστα μωρέ!!!
ε τοτε θα ειναι του μαλακα που πουλαει το dvd..(1) Εχει ξαναεμφανισθεί πρόσφατα με ίδιο περιεχομενο και άλλο όνομα.. την έχω στην κατηγορία "Προς δοκιμήν Α"
(2) Ντεν είμαι μαύρο μωρό μου.. αλμπανό κάνει??? Το γεματούλα σου λέει κάτι ??? Επίσης το δεύτερο τηλέφωνο ταυτίζεται με αυτό της (1)
για να επανελθουμε λοιπον στο θεμα μας..
με τρωει να του πεταξω αλλο ενα 150αρι για την αν ειναι & αυτη αβγαλτο μαλακιστηρι θα τον μαυρισω μονιμα..Γραφείο Πλέζ.....naughtycats.....του Κώστα μωρέ!!!
ε τοτε θα ειναι του μαλακα που πουλαει το dvd..