aleksandros84
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καραγκιοζης , τι Γκευ ρε τυπε?
Οταν πηγαινεις με αντρα τι εισαι ?
καραγκιοζης , τι Γκευ ρε τυπε?
Οταν πηγαινεις με αντρα τι εισαι ?
εγινες...δεν εγινες...Και να σκεφτειτε οτι ειμουν ετοιμος να την επισκεφτω ....στο ΤΣΑΚ! δεν εγινα Gay
εγινες...δεν εγινες...
Άμα πηγαινεις με πολλες πουτανες σιγουρα εχεις γαμησει μεταλλαγμένο, για αυτο μην αγχωνεσαι.
Όλοι την εχουμε παθει
Ιδιαίτερα αμα με την καθε βικυ δεν υποψιαζεσαι , πιθανον να εχεις παει με πολλα μεταλαγμενα
Στρειτ
Περα απο την πλακα , θα σε πηδουσε? Αν σε πηδουσε , και γυναικα να ειναι.... τι εισαι?
Εγω ξερω πως γκευ ειναι αυτος που τον αρπαζει... φυσικα δεν ειπε κανεις να πηδηξεις τον φιλο σου.
Αλλα οχι και γκευ... στο μεταξυ εγω οταν την κοιτουσα απο τις φωτογραφιες... κατι δεν μου πηγαινε καλα... κατι κατι μου αφηνε κενο
Φιλε ειπα οτι θα πηγαινα επειδη τη θεωρουσα γυναικα (ΡΑΑ!!) ...τωρα για το αλλο που λες ...γνωμη μου ειναι οτι αμα πηγαινεις με αντρα εισαι GAY ...ειτε τον αρπαζεις ειτε τον δινεις
και κομμένο αγοράκι να είναι ποιος θα τη δεί εξω ή στο κρεβάτι και δεν θα του σηκωθεί; Το κακο είναι πως και να το ξέρω επιβεβαιωμένα οτι είναι κομμένο αγοράκι,θα το έπερνα άνετα.ισως το καλυτερο κομμενο αγορακι της Αθηνας αυτη την στιγμη...
Παντως αληθεια ειναι οτι βαζει κατω την πλειονοτητα των μπαζων που κυκλοφορουν εδω και κει στην Αθηνα ντοπιων και εισαγωμενων!!!!!Ε ότι αυτό το πάσμα είναι μεταλλαγμένο...
και κομμένο αγοράκι να είναι ποιος θα τη δεί εξω ή στο κρεβάτι και δεν θα του σηκωθεί; Το κακο είναι πως και να το ξέρω επιβεβαιωμένα οτι είναι κομμένο αγοράκι,θα το έπερνα άνετα.
Ε τοτε εισαι γκευ...Φιλε ειπα οτι θα πηγαινα επειδη τη θεωρουσα γυναικα (ΡΑΑ!!) ...τωρα για το αλλο που λες ...γνωμη μου ειναι οτι αμα πηγαινεις με αντρα εισαι GAY ...ειτε τον αρπαζεις ειτε τον δινεις
Όχι ακριβώς....το πως καταλαβαινεις μια ενχειρισμενη ειναι απλο δεν εχει κλειτοριδα!νομιζω?
σιγα ρε άντρακλα! τι να μου κάνει μια ενχειρισμένη;φιλε προσεχε μην γινεις γκευ... προλαβε το
Όχι ακριβώς....
Οι ρουφιάνοι οι πλαστικοί βρήκαν την λύση και σε αυτό!!!!
Πρέπει να έχεις πολύ έμπειρο μάτι πλέον!!!!
Αντίθετα, αυτό που με τίποτα δεν μπορούν να φτιάξουν είναι "εσωτερικά"!!!
Άρα με λίγο "ψαχούλεμα" και γνώση του αντικειμένου το καταλαβαίνεις!!!!
το πως καταλαβαινεις μια ενχειρισμενη ειναι απλο δεν εχει κλειτοριδα!νομιζω?
!!!!!Αφήνουν ένα κομάτι από το κομένο μόριο για "κλειτορίδα" (οπότε προσοχή όποιος χαλιέται όχι με αυτό που βλέπει αλλά με την ιδέα, διότι όταν της την γλύφετε ουσιαστικά κάνετε τσιμπούκι! )
Προσωπικά αν πάω κρουαζιέρα με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και περάσω καλά, αν μάθω πως πριν ήταν πριν γκαζάδικο και το μετασκεύσαν, δεν με πειράζει. Εκτός αν εξακολουθούσε να μυρίζει το περέλαιο...
Αφήνουν ένα κομάτι από το κομένο μόριο για "κλειτορίδα" (οπότε προσοχή όποιος χαλιέται όχι με αυτό που βλέπει αλλά με την ιδέα, διότι όταν της την γλύφετε ουσιαστικά κάνετε τσιμπούκι! )
γιατρε.....ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ 2010.....Αφήνουν ένα κομάτι από το κομένο μόριο για "κλειτορίδα" (οπότε προσοχή όποιος χαλιέται όχι με αυτό που βλέπει αλλά με την ιδέα, διότι όταν της την γλύφετε ουσιαστικά κάνετε τσιμπούκι! )
Προσωπικά αν πάω κρουαζιέρα με πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και περάσω καλά, αν μάθω πως πριν ήταν πριν γκαζάδικο και το μετασκεύσαν, δεν με πειράζει. Εκτός αν εξακολουθούσε να μυρίζει το περέλαιο...
μάγκες νέα άφιξή !!!!!!!!!!!
μίλησα μαζί τις στο μσν
και ζητάει αν έχει τον θεό τις αυτές τις μέρες
200 ευρό για μια ώρα απλό πρόγραμμά μου είπε και
300 για φουλ...
όταν τις είπα ότι με αυτές τις τιμές δεν πάει πουθενά και πως όλες
οι άλλες αματουρ παίζουν από 100-150 με έσβησε απ το μσν και μου είπε να πάω σε αυτές
ρε την πόρνη να με σβήσει κιόλας